Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Co cię denerwuje/Czego ci brakuje na Forum ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1840 odpowiedzi w tym temacie

#1326 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 4 898 postów
Napisano 29 czerwca 2016 - 20:23

W dupie mam usuń założę sobie nowe. Straszysz jak dzieciak w piaskownicy. Żałosny jesteś.

Skoro masz zamiar założyć nowe, to po jaką cholerę pytasz, czy jest możliwość usunięcia? I jeszcze naskakujesz na admina, który jest skłonny spełnić Twoją prośbę, JEŚLI WYRAZISZ TAKĄ WOLĘ. Chcesz mieć to konto czy nie? Ogarnij się nieco.

Użytkownik Mikołaj Maciejko edytował ten post 29 czerwca 2016 - 20:25

• tomasz lubi to

#1327 van1ty

van1ty
  • 170 postów

Napisano 29 czerwca 2016 - 20:28

Skoro masz zamiar założyć nowe, to po jaką cholerę pytasz, czy jest możliwość usunięcia? I jeszcze naskakujesz na admina, który jest skłonny spełnić Twoją prośbę, JEŚLI WYRAZISZ TAKĄ WOLĘ. Chcesz mieć to konto czy nie? Ogarnij się nieco.

...tak w ramach ścisłości to jak się przypatrzysz to dojdziesz do wniosku, że to rybak się pytał o możliwość usunięcia konta..  :D

• Dastia lubi to

#1328 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 4 898 postów
Napisano 29 czerwca 2016 - 20:39

No racja. Ten drugi mnie zmylił. To ja go już kompletnie nie ogarniam. Kolegę Rybaka przepraszam za pomyłkę.

#1329 leyt

leyt
  • 71 postów

Napisano 29 czerwca 2016 - 23:18

Blokuje reklamy i blokował będę, dopuki podejscie do użytkownika się nie zmieni, poziom forum w dalszym ciągu bedzie sie utrzymywal na poziomie "pudelka" nie czuje potrzeby współfinansowania "myapple" Płaci się tylko za te usługi, ktore są warte tego aby za nie płacić. To ja decyduje, co jest warte mojego wsparcia, czy to w postaci dotacji czy też dodania adresu strony do "bialej listy" wtyczki blokującej.
  • dj.cicho i ja_sam lubią to

#1330 czesiekwiesiek

czesiekwiesiek
  • 1 089 postów

Napisano 30 czerwca 2016 - 08:57

A to dalej wyskakuje
http://cl.ly/3N0B3G3m2T2L
Co mam odpalać PC aby normalnie bez [WULGARYZMY] przeglądać to forum? 3 raz zgłaszam i dalej nie naprawione.

Użytkownik OleYek edytował ten post 30 czerwca 2016 - 09:57
Usunięte wulgaryzmy.

Macbook Air M1 512/16, iPhone 12 mini, ​AirPods 2, Apple Watch Series 3

#1331 klnt

klnt
  • 2 043 postów
  • SkądOpole

Napisano 30 czerwca 2016 - 09:01

Praktycznie każde forum, które znam ma moderatorów-hobbystów i myślę, że i tutaj znalazło by się chętnych do pomocy - za darmo, gdyby zrobić jakiś nabór. Wcale nie trzeba tworzyć etatu.

• Dastia lubi to

#1332 ja_sam

ja_sam
  • 117 postów
  • SkądToruń/Bobolin

Napisano 30 czerwca 2016 - 10:23

Praktycznie każde forum, które znam ma moderatorów-hobbystów i myślę, że i tutaj znalazło by się chętnych do pomocy - za darmo, gdyby zrobić jakiś nabór. Wcale nie trzeba tworzyć etatu.

Pewnie że nie trzeba, aczkolwiek etat ma parę plusów:

+ osoba na etacie ma normalny stosunek do użytkowników (nie obraża, musi znosić słowa uzasadnionej krytyki itp),

+ ma dodatkowy dochód,

+ stała praca

Przykład forum gdzie moderatorzy są na etacie? Cisco Support Forum. A to i tak tylko jedno; mytślę, że znalazłyby się inne.......

#1333 leyt

leyt
  • 71 postów

Napisano 30 czerwca 2016 - 10:57

@ja_sam ale kultura człowieka nie ma niczego wspólnego od tego czy angażuje swój wolny czas hobbistycznie, czy ma opłacony etat.

#1334 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 30 czerwca 2016 - 11:20

A najwięcej jak zwykle do powiedzenia mają ci, których jedyne posty na forum są w wątkach jadących po administracji a sami nie pomogli nikomu na forum. I jeszcze szczycą się tym, że na złość blokują reklamy, byle nie dać zarobić tych paru groszy na utrzymanie infrastruktury, ale najwięcej wymagają. :-/ Nie wiem, czy to trollowanie, cebulactwo czy zwykła polska zaciekłosć...

• tomasz i Maxavelli lubią to
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

#1335 czesiekwiesiek

czesiekwiesiek
  • 1 089 postów

Napisano 30 czerwca 2016 - 11:57

Powiedz mi czy ten błąd który zgłaszałem zostanie poprawiony czy nie? Jeśli nie to czy wolisz abym przeglądał to forum na PC ale z adblkockiem niż na iOS bez? Ciekaw jestem bo już raz widziałem tutaj umoralniającą dyskusję o adblocku, ale ten błąd powoduje że chyba wam to wisi i powiewa.

Użytkownik czesiekwiesiek edytował ten post 30 czerwca 2016 - 11:58

#1336 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 30 czerwca 2016 - 12:00

Powiedz mi czy ten błąd który zgłaszałem zostanie poprawiony czy nie? Jeśli nie to czy wolisz abym przeglądał to forum na PC ale z adblkockiem niż na iOS bez? Ciekaw jestem bo już raz widziałem tutaj umoralniającą dyskusję o adblocku, ale ten błąd powoduje że chyba wam to wisi i powiewa.

Jest to sprawdzane, ale nikomu nie udaje się powtórzyć tego błędu. Sam często przeglądam na iOS forum i mi też ten błąd nie pojawia się. Szukają, ale bez trafienia na niego ciężko cokolwiek poprawić. Podaj więcej szczegółów. Jaka przeglądarka, jaki system etc. Możesz też się przełączyć na iOS na pełną wersję strony.

#1337 czesiekwiesiek

czesiekwiesiek
  • 1 089 postów

Napisano 30 czerwca 2016 - 12:03

Pisałem jaki system jaki telefon jak zgłaszałem pierwszy raz. Poszukaj sobie. Pełna wersja jest niewygodna.

Nie wierzę, żę tylko u mnie to występuje. To jest iOS, za dużo tu nakombinować nie można. Poza tym wiele razy przywracany do ust. fabr. i to z przywracaniem z kopii i bez przywracania i zawsze ten problem występuje.

Dodam tylko bo może to być istotne, że na forum wchodzę zawsze przez link:

http://myapple.pl/fo...arch_app=forums

I już na forum jak cofam wstecz to zawsze gestem w Safari, nigdy tymi strzałkami na dole.

Użytkownik czesiekwiesiek edytował ten post 30 czerwca 2016 - 12:12

#1338 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 30 czerwca 2016 - 12:31

I już na forum jak cofam wstecz to zawsze gestem w Safari, nigdy tymi strzałkami na dole.

No i wszystko jasne. Cofaj się linkiem na górze, nie gestem, bo się skrypty wywalają. Jak naciśniesz na górze cofnięcie się, to nic się nie wyświetla. Dlatego u innych ten problem nie wystąpił.

#1339 czesiekwiesiek

czesiekwiesiek
  • 1 089 postów

Napisano 30 czerwca 2016 - 13:07

Ło jej, trudno będize mi się przestawić, no ale chociaż wiadomo w czym problem. 

Dobra, jakoś przeżyję, link u góry, nie wiem który ale nie cofa mnie tam gdzie byłem, czyli na nowe posty, w każdym razie gdziekolwiek by mnie nie cofał to i tak taka nawigacja nie wchodzi w grę. Trudno, trzeba będzie z tym żyć. 

Użytkownik czesiekwiesiek edytował ten post 30 czerwca 2016 - 13:11

#1340 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 30 czerwca 2016 - 15:03

Ło jej, trudno będize mi się przestawić, no ale chociaż wiadomo w czym problem. 

Dobra, jakoś przeżyję, link u góry, nie wiem który ale nie cofa mnie tam gdzie byłem, czyli na nowe posty, w każdym razie gdziekolwiek by mnie nie cofał to i tak taka nawigacja nie wchodzi w grę. Trudno, trzeba będzie z tym żyć. 

Niestety jest to moduł powiązany z silnikiem forum i domyślny, tak, że za bardzo nie mamy wpływu na to jak działa, aczkolwiek niedługo będziemy robić aktualizację do nowej wersji, więc może wtedy się coś poprawi.

#1341 528eae9968

528eae9968
  • 7 222 postów
Napisano 30 czerwca 2016 - 16:30

A najwięcej jak zwykle do powiedzenia mają ci, których jedyne posty na forum są w wątkach jadących po administracji a sami nie pomogli nikomu na forum. I jeszcze szczycą się tym, że na złość blokują reklamy, byle nie dać zarobić tych paru groszy na utrzymanie infrastruktury, ale najwięcej wymagają. :-/ Nie wiem, czy to trollowanie, cebulactwo czy zwykła polska zaciekłosć...

Wypraszam sobie 

Pomogłem sporej ilości osób, reklam nie blokuje a na moderatorów narzekam bo jest o co. Ta zwykła polska zaciekłość niestety wypływa od was. Coraz więcej użytkowników o tym pisze a reszta ma to gzieś co nie znaczy że reszcie się podoba.

Z dwóch wątków żadna propozycja nie została wprowadzona, nawet zgłosił się ktoś do pomocy i też nic. Winę niestety widzicie tylko w kilku użytkownikach bo mają czelność narzekać. 

Do tego kasujecie posty. 

MacBook Air 13 + ThinkPad X260

#1342 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 30 czerwca 2016 - 17:25

Wypraszam sobie 
Pomogłem sporej ilości osób, reklam nie blokuje a na moderatorów narzekam bo jest o co. Ta zwykła polska zaciekłość niestety wypływa od was. Coraz więcej użytkowników o tym pisze a reszta ma to gzieś co nie znaczy że reszcie się podoba.

Uderz w stół a nożyce się odezwą.

Jesteś już wystarczajaco długo na forum, żeby wiedzieć jak ono działa i chyba powinieneś być na tyle spostrzegawczy, żeby wiedzieć komu odpisywałem na posta...

Z dwóch wątków żadna propozycja nie została wprowadzona, nawet zgłosił się ktoś do pomocy i też nic. Winę niestety widzicie tylko w kilku użytkownikach bo mają czelność narzekać. 
Do tego kasujecie posty.

A o których propozycjach mówisz?

#1343 528eae9968

528eae9968
  • 7 222 postów
Napisano 30 czerwca 2016 - 17:37

Odnosiłeś się od wszystkich.

Np. propozycjach dodania nowych moderatorów, jest chętny, który Cię odciąży. 

Użytkownik rybak-17 edytował ten post 30 czerwca 2016 - 17:38

MacBook Air 13 + ThinkPad X260

#1344 jacob31

jacob31
  • 365 postów

Napisano 01 lipca 2016 - 00:02

Brakuje "mojej zawarości" na Iphone

#1345 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 01 lipca 2016 - 08:13

Mówisz o skórce mobilnej?

#1346 Aastelix

Aastelix
  • 1 528 postów
  • SkądPodbeskidzie

Napisano 04 lipca 2016 - 18:00

Bardzo mi brakuje forum w Tapatalku. Czy to jest duży problem żeby się tam znalazło?
Dla mnie to podstawa aplikacja która grupuje fora w których uczestniczę i bardo mi zależy na takiej funkcjonalności.
Jakie są szanse?

iPhone 11

#1347 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 04 lipca 2016 - 18:16

Na chwilę obecną marne.

#1348 czesiekwiesiek

czesiekwiesiek
  • 1 089 postów

Napisano 04 lipca 2016 - 19:09

Pamietam w 2009 było gadane o tapatalku i go nie ma do dziś. Prawdopodobnie nie będzie nigdy.

Użytkownik czesiekwiesiek edytował ten post 04 lipca 2016 - 19:10

#1349 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 04 lipca 2016 - 20:50

Nie będzie Tapa. Mamy swoje powody. Zresztą było już to powiedziane jakiś czas temu i nic się nie zmieniło i nie zmieni w najbliższych latach.

#1350 czesiekwiesiek

czesiekwiesiek
  • 1 089 postów

Napisano 04 lipca 2016 - 22:38

Reklamy to i tak każdy blokuje. Ale ok, wasz cyrk.

Użytkownik czesiekwiesiek edytował ten post 04 lipca 2016 - 22:39

Użytkownicy przeglądający ten temat: 7

0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych