Napisano 21 maja 2014 - 07:01
ok, z punktu widzenia użytkownika od przeszło 5 lat napiszę co nie działa jak powinno na forum:
- gdzie jest regulamin działu Giełda? Dopiero po przekopaniu całego forum zobaczyłem, że jest dopiero w innym dziale, w jakimś poście, w pewnym linku (trochę kliknięć). Mało intuicyjne, niezgodne z filozofią jabłka. Może łatwiej byłoby umieścić link w Giełdzie, zaoszczędziłoby to nerwów obydwu stronom,
- posty ogłoszeniowe znikają bez powiadomienia, dopiero po mojej interwencji dostałem maila od wojtkow,
- posty ogłoszeniowe zostają tak po prostu wywalone w niebyt do jakiegoś /dev/null/ bez wskazania przyczyny takiego działania, użytkownik zadaje sobie trud i znowu umieszcza ogłoszenie, nie mając do dyspozycji treści skasowanego już przecież ogłoszenia, jeżeli nie ma fotograficznej pamięci może jedynie snuć domysły, jakie niedostatki zawierało ogłoszenia. I co znowu trafi do kosza i tak w kółko aż do bana??? Trochę to nie w porządku, zwłaszcza, że minęły czasy, gdy w tym kraju zwykły chamuś na stanowisku odwalał ci pismo procesowe, podanie, ogłoszenie bez wskazania braków formalnych (vide wszystkie obowiązujące procedury).
- niejednokrotnie niedostatki ogłoszenia można uzupełnić bez potrzeby skasowania, np. dodać nr TEL. Ale nie... nie na MyApple.pl, tutaj tak samo traktuje się ogłoszenia jednopostowców, najeżone ortografami, zawierające p0rn0 spam, jak również pozbawione nr tel - > do odstrzału.
- wszechobecna atmosfera peerlowskiego "nie da sie" izmu, pogarda dla zwykłego użytkownika.