Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Problem z Pobieraniem Uaktualnien i z AppStore

• Please log in to reply
No replies to this topic

#1 B3N14M1N

B3N14M1N
  • 30 posts

Posted 28 September 2011 - 06:32

Witam, Opis sytuacji: (modem huawei) <---> router(TPLINK) <---> (wifi)/eth0 <----> MacMini(Lion) Problem polega na tym, że gdy sciagam aplikacje z app store po pewnym czasie i co jakis czas przerywa mi sciaganie...to znaczy przestaja byc transferowane dane. Czy ktos spotkal sie z czyms podobnym? Dodatkowo uruchomilem "uaktualnienia programow" i wykrylo mi pare rzeczy do sciagniecia...totez kazalem mu sciagnac wszystko i zostaly mi 3 rzeczy ktore czesciowo sciagnieto , przerwalo sie sciaganie i juz nie moga zastartowac. Po pewnym czasie wyskakuje komunikat ze nie mam polaczenia z internetem. Podejrzewam ze jest to ogolny komunikat bo nie moze sie polaczyc lub dociagnac reszty megabajtow. Pytanie brzmi jak mozna usunac cache tego co juz sciagnal. np. update itunes (75%) mam zaciagniete i chcialbym usunac te wszystkie pobrane dotychczas dane i zeby zmusic go aby sprobowal od nowa to zaciagnac. Jeden update mam na 99% i nie moze zastartowac. Gdzie znajduja sie te pliki? Nie wiem czy problem lezy w moim internecie czy w lion'ie Jako ze uzywam iplusa to moze lionowi przeszkadzaja duze pingi albo wachania łacza?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users