Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Ile trzyma bateria waszego iPod nano 5G? & Szybko wyładowująca się bateria w iPod nano 5G.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 tabun69

tabun69
  • 47 postów

Napisano 26 września 2011 - 16:57

Sam jestem ciekaw ile przy mniejszym/większym użytkowaniu trzyma bateria Waszego odtwarzacza? Proponuję dodawać opinie wg: 1.Jak często jest uzytkowany (w godzinach) 2.Co ile dni musicie ładować sprzęt. 3.Przy jakich ustawieniach (on/off cover flow, potrząsanie ect.) ja nie podam jeszcze swojej oceny ponieważ . . ładuję 2 raz swojego ipoda. U was też podczas ładowania cały czas świeci ekran z grafiką wtyczki do ipod "Podłączony. Wysuń przed rozłączniem" ?

#2 tabun69

tabun69
  • 47 postów

Napisano 29 września 2011 - 16:44

Ja zauważyłem że bateria trzyma ledwo dzień, jednak dośc sporo go tymczasowo użytkuję. A jak jest u Was ?

#3 Madri

Madri
  • 2 postów

Napisano 08 maja 2012 - 00:10

Szybko wyładowująca się bateria w iPod nano 5G Temat pojawiał się już kilka razy, aczkolwiek w żadnym nie znalazłam odpowiedzi na trapiące mnie pytania, także postanowiłam założyć nowy. Jestem posiadaczką iPoda nano 8gb 5 generacji. Egzemplarz, którego używam obecnie jest właściwie drugim, gdyż po jakimś czasie zorientowałam się, że bateria zbyt szybko się rozładowuje (producent gwarantował, że bateria jest w stanie wytrzymać 24h słuchania muzyki, natomiast wytrzymywał ok. 3-5 h). Reklamacja została rozpatrzona pozytywnie, jednak okazuje się, że trwałość baterii w nowym iPodzie również pozostawia wiele do życzenia. (ok 5-6 h) Przekopałam Internet, w poszukiwaniu pomocy, skorzystałam z rad (min. wyłączyłam Equalizer, włączyłam oszczędzanie energii, zmieniłam stopień jasności na najniższy) i nic z tego. Sprzętu używam tylko i wyłącznie do słuchania muzyki, dlatego dziwię się, że tak krótko wytrzymuje. Ładuję zawsze do pełna. Czy to możliwe, abym miała takiego pecha, otrzymując wyłącznie iPody z felerną baterią? Moi znajomi, posiadający sprzęt apple nie mają takich problemów.. Szczerze powiedziawszy nie mam ochoty na powtórną reklamację i zastanawiam się czy jest jeszcze coś, co mogłabym zrobić we własnym zakresie?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych