Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Zakup iphona 4G przez świeżaka na allegro Prosze o porade pomoc !

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mirsonn91

Mirsonn91
  • 29 postów

Napisano 16 września 2011 - 21:47

Witam :) przymierzam się do zakupu iphona 4G najbardziej odpowiadała by mi pamiec 32GB ale biore tez pod uwage 16GB i znalazłem na allegro dosc ciekawego iphona [HIT] APPLE IPHONE 4 32GB BLACK 4G CZARNY 32 GB BS (1822036133) - Aukcje internetowe Allegro . Jest juz po jailbreaku posiada cydie i installous co mi bardzo odpowiada bo nie umiem zrobic jailbreaka wadami moim zdaniem sa konczaca sie gwarancja w styczniu 2012 i niby nie posiada simlocka dzieki karcie Gevey SIM Ultra szczerze bardziej odpowiadał by mi iphon orginalny bez simlocka bez tej kart Gevey SIM Ultra ale nie bede marudził bo naprawde ten iphon mi sie spodobał i chciałem sie was spytac co Wy uważacie na temat tego iphona czy warto go kupowac i czy jest ktos co korzysta z tej karty Gevey SIM Ultra w swoim iphonie i może powiedziec jak ona sie sprawuje . Z góry dziekuje za odpowiedzi i Prosze o doradzenie :)

#2 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 16 września 2011 - 21:53

Przeniosłem do właściwego działu. Na przyszłość zwracaj uwagę, gdzie umieszczasz temat, to bardzo zwiększa szansę na odpowiedź.

#3 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 16 września 2011 - 22:38

Installous?

#4 djksyy

djksyy
  • 272 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 16 września 2011 - 22:53

Kup lepiej 16GB a fabrycznie bez simlocka, karta gavey działa tylko do softu 4.3.5 niedługo wychodzi iOs 5 i będzie po karcie więc albo zbieraj dalej pieniądze na 32GB albo kup 16Gb lecz fabrycznie bez simlocka. Co do JB nie martw się, na forum jak i na youtube jest pełno poradników więc sobie bez problemu poradzisz :)

#5 Mirsonn91

Mirsonn91
  • 29 postów

Napisano 17 września 2011 - 11:14

Homer sory za pomyłke w nazwie ale nie musisz sie odrazu czepiac djksyy dzięki za doradzenie :) zobacze jeszcze może cos znajde na allegro nowego z pamiecia 32GB a jak nie to już ta 16GB kupię nowego bez simlocka a co do gwarancji dajmy na to ze po 1 miesiacu zepsuło mi sie cos w iphonie 4 g gwarancje mam 1 roczna apple i zeby ta gwarancja sie sprawdziła to gdzie sie mam wtedy skierowac? do serwisu apple w swojej miejscowosci czy jak to z tym jest bo sie zastanawiam nad tym :) ?

#6 hejterz

hejterz
  • 92 postów

Napisano 17 września 2011 - 11:15

tu nie chodzi o nazwe czlowieku... To jest piracki program, tutaj tego sie nie popiera i ludzie sa wyczuleni na takie cos. WIec jezeli jestes piratem to ja ci pomagac nie bede. Stop zlodzieja

#7 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 17 września 2011 - 11:28

Spokojnie, to nie on zainstalował ten program więc nie nazywajmy go złodziejem. Dokąd sam nie piraci, nie ma problemu. Chce kupić iPhone, a to, że jest na nim installous to jeszcze nie powód do rezygnacji z kupna czy napiętnowywania kupującego. Kupi i wykasuje :D

#8 djksyy

djksyy
  • 272 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 17 września 2011 - 11:37

Homer sory za pomyłke w nazwie ale nie musisz sie odrazu czepiac

djksyy dzięki za doradzenie :) zobacze jeszcze może cos znajde na allegro nowego z pamiecia 32GB a jak nie to już ta 16GB kupię nowego bez simlocka a co do gwarancji dajmy na to ze po 1 miesiacu zepsuło mi sie cos w iphonie 4 g gwarancje mam 1 roczna apple i zeby ta gwarancja sie sprawdziła to gdzie sie mam wtedy skierowac? do serwisu apple w swojej miejscowosci czy jak to z tym jest bo sie zastanawiam nad tym :) ?

Jeżeli będziesz posiadał telefon z T-Mobile to do salonu T-Mobile jeśli Orange to do salonu Orange etc.
Wszystko zależy od tego skąd będziesz miał telefon:)

#9 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 17 września 2011 - 11:38

Napisal wyraźnie, ze bardzo mu to odpowiada ten installous. A koledzy wyzej juz powiedzieli co w związku z tym ;) Btw to jest iPhone 4, na 4G trzeba poczekac az wstawią w nim LTE czy WiMax.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych