Witam,
Przed chwila iPhone (iPhone 4, bez simlocka, ostatnio nie robilem zadnej aktualizacji oprogramowania, nigdy nie robilem na nim jailbreaka) wszedl mi w tryb awaryjny. Rano normalnie dzialal, pozniej odlozylem go i telefon sie rozladowal. Gdy podlaczylem go do komputera zeby sie podladowal, wyswietlil mi sie komunikat, ze iTunes wykryl iPhone dzialajacego w trybie awaryjnym.
Chcialem zapytac czy, tak jak sugeruje iTunes, moge go tylko odtworzyc? Da sie jakos inaczej wyjsc z trybu awaryjnego? Czy ktokolwiek mial taki problem? Teraz nie powinienem miec duzego problemu, bo niedawno robilem kopie zapasowa ale na przyszlosc wolalbym uniknac takiej sytuacji. Wszystkie watki ktore znalazlem, dotyczyly iPhonow po jailbreaku...

iPhone sam wszedl w tryb awaryjny
Started by
krzysiek_k
, 11 Sep 2011 16:11
6 replies to this topic
Posted 11 September 2011 - 16:11
Posted 11 September 2011 - 16:19
Z reguły wystarczy hard reset. Trzymaj home+power około 10 sekund.
Posted 11 September 2011 - 16:21
Juz probowalem, niestety po 5 sekundach znow pojawia sie znaczek podlaczenia do iTunes.
Posted 11 September 2011 - 16:24
Jak masz kopie to rób odtworzenie bez problemu

Posted 11 September 2011 - 16:28
Tak zrobie. Wlasciwie bardziej pytalem czemu cos takiego moglo sie stac? Czy zwyczajnie raz na tysiac moze sie tak zdarzyc i tyle? No a ewentualnie na przyszlosc czy da sie wyjsc z trybu awaryjnego inaczej niz przez odtworzenie?
Posted 11 September 2011 - 16:31
Rozładowanego iphona lepiej podłączać do ładowarki sieciowej.
Posted 11 September 2011 - 17:12
Problem w pewnym sensie sam sie rozwiazal: kliknalem zeby odtworzyc oprogramowanie, sciagnelo sie najnowsze (4.3.5) ale pojawila sie inofrmacja, ze to oprogramowanie nie jest odpowiednie do mojego telefonu (wczensiej mialem 4.3.3). Po tym telefon sie zresetowal i dziala teraz normalnie. W kazdym razie dziwna sprawa ale dzieki za odpowiedzi

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users