Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Stacja dokująca

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 jachu76

jachu76
  • 150 postów

Napisano 10 września 2011 - 16:07

Witam, przywiozłem z niemiec taką stację dokującą Stacja dokujaca do iPod iPhone lub mp3 JBL On Time (1796179758) - Aukcje internetowe Allegro
Niestety się popsuła nie reaguje po podłączeniu do prądu...czy ktoś może się orientuje gdzie można naprawić taką stację ?

Pozdrawiam.

#2 komar1029

komar1029
  • 357 postów
  • SkądBytom, PL

Napisano 13 września 2011 - 13:39

A sprawdzałeś czy działa w Niemczech? Może jakiegoś innego napięcia czy coś potrzebuje ta stacja?

#3 jachu76

jachu76
  • 150 postów

Napisano 13 września 2011 - 22:07

Stacja działała u mnie po przywiezieniu 3 godziny i po prostu się coś zacieło, przyciski nie działały wył z prądu i po załączeniu już nie zadziałało, nie wiem teraz co z tym zrobić lub gdzie wysłać do naprawy...myślę nad tym serwisem czy ktoś może go polecić ?
AUTORYZOWANY SERWIS HARMAN/KARDON JBL INFINITY AKG SANYO PIONEER LOEWE BOSE CAMBRIDGE AUDIO TOSHIBA SERWIS/NAPRAWA SPRZETU AUDIO-VIDEO/ HI-FI DJ PRO PIONEER/PLASMA

Pozdrawiam

#4 Tranzystor82

Tranzystor82
  • 166 postów
  • SkądLublin, PL

Napisano 16 września 2011 - 06:07

Witam, przywiozłem z niemiec taką stację dokującą Stacja dokujaca do iPod iPhone lub mp3 JBL On Time (1796179758) - Aukcje internetowe Allegro
Niestety się popsuła nie reaguje po podłączeniu do prądu...czy ktoś może się orientuje gdzie można naprawić taką stację ?

Pozdrawiam.

Oddaj do zwykłego serwisu elektronicznego prawdopodobnie padł blok zasilania.
Więc każdy serwis sobie powinien z tym poradzić.

Jeśli dołączany jest do tego zasilacz zewnetrzny to polecam jego sprawdzić w pierwszej kolejności multimetrem.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych