Witam, przywiozłem z niemiec taką stację dokującą Stacja dokujaca do iPod iPhone lub mp3 JBL On Time (1796179758) - Aukcje internetowe Allegro
Niestety się popsuła nie reaguje po podłączeniu do prądu...czy ktoś może się orientuje gdzie można naprawić taką stację ?
Pozdrawiam.
Stacja dokująca
Rozpoczęty przez
jachu76
, 10 wrz 2011 16:07
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 września 2011 - 16:07
Napisano 13 września 2011 - 13:39
A sprawdzałeś czy działa w Niemczech? Może jakiegoś innego napięcia czy coś potrzebuje ta stacja?
Napisano 13 września 2011 - 22:07
Stacja działała u mnie po przywiezieniu 3 godziny i po prostu się coś zacieło, przyciski nie działały wył z prądu i po załączeniu już nie zadziałało, nie wiem teraz co z tym zrobić lub gdzie wysłać do naprawy...myślę nad tym serwisem czy ktoś może go polecić ?
AUTORYZOWANY SERWIS HARMAN/KARDON JBL INFINITY AKG SANYO PIONEER LOEWE BOSE CAMBRIDGE AUDIO TOSHIBA SERWIS/NAPRAWA SPRZETU AUDIO-VIDEO/ HI-FI DJ PRO PIONEER/PLASMA
Pozdrawiam
AUTORYZOWANY SERWIS HARMAN/KARDON JBL INFINITY AKG SANYO PIONEER LOEWE BOSE CAMBRIDGE AUDIO TOSHIBA SERWIS/NAPRAWA SPRZETU AUDIO-VIDEO/ HI-FI DJ PRO PIONEER/PLASMA
Pozdrawiam
Napisano 16 września 2011 - 06:07
Witam, przywiozłem z niemiec taką stację dokującą Stacja dokujaca do iPod iPhone lub mp3 JBL On Time (1796179758) - Aukcje internetowe Allegro
Niestety się popsuła nie reaguje po podłączeniu do prądu...czy ktoś może się orientuje gdzie można naprawić taką stację ?
Pozdrawiam.
Oddaj do zwykłego serwisu elektronicznego prawdopodobnie padł blok zasilania.
Więc każdy serwis sobie powinien z tym poradzić.
Jeśli dołączany jest do tego zasilacz zewnetrzny to polecam jego sprawdzić w pierwszej kolejności multimetrem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych