Witam.
Sciągnąłem Minecraft'a i mam pewien problem.
Nie mam pliku z Save i innymi rzeczami do Minecraft. Ogólnie gra działa dobrze, tylko w tej chwili potrzebuję tych folderów. Tak jakby się usunęły, ale nic nie robiłem :/
Z góry dzięki za pomoc.

Problem z Minecraft
Started by
Rocer
, 10 Sep 2011 13:39
5 replies to this topic
Posted 10 September 2011 - 13:39
Posted 10 September 2011 - 17:00
save masz w /Library/Application Support/.minecraft
Posted 11 September 2011 - 19:38
Wpisz w terminal "open /Library/Application Support/minecraft" to wyskoczy folder

Posted 11 October 2011 - 17:16
Witam, jakiś czas temu zakupiłem MC i mam z nim pewien problem, chodzi o to że na moim iMacu strasznie gra laguje, postawiłem na oddzielnej partycji win7 i na windzie tego nie widzę wszystko śmiga aż pachnie a na Systemie Snow strasznie tnie ;/. wiecie co może być przyczyną??
Posted 11 October 2011 - 19:12
Witam, jakiś czas temu zakupiłem MC i mam z nim pewien problem, chodzi o to że na moim iMacu strasznie gra laguje, postawiłem na oddzielnej partycji win7 i na windzie tego nie widzę wszystko śmiga aż pachnie a na Systemie Snow strasznie tnie ;/. wiecie co może być przyczyną??
OS X ? hehe
Dziwne bo ja jakoś wolę na Macu i nie czuję spowolnienia takiego jak na 7 z lagami (oczywiście wszystko jest wyłączone : fast, short)
Posted 11 October 2011 - 22:03
OS X ? hehe
Tak OS X i nie wiem właśnie czemu mi na Snowie tak strasznie przycina, Win 7 zainstalowałem tylko po to aby sprawdzić czy też na Win7 będzie się tak cięło, niestety ale na Windzie się nie tnie tylko na OS X ;/
Nie zamierzam się przesiadać z OS X na Winde ze względu na Minecrafta bo moim zdaniem Win to syf hehe
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users