Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Problem z Minecraft

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Rocer

Rocer
  • 126 posts
  • SkądTychy

Posted 10 September 2011 - 13:39

Witam. Sciągnąłem Minecraft'a i mam pewien problem. Nie mam pliku z Save i innymi rzeczami do Minecraft. Ogólnie gra działa dobrze, tylko w tej chwili potrzebuję tych folderów. Tak jakby się usunęły, ale nic nie robiłem :/ Z góry dzięki za pomoc.

#2 McEnter

McEnter
  • 235 posts
  • SkądWasewo, Poland

Posted 10 September 2011 - 17:00

save masz w /Library/Application Support/.minecraft

#3 tom_zak

tom_zak
  • 288 posts
  • SkądSzczecin, PL

Posted 11 September 2011 - 19:38

Wpisz w terminal "open /Library/Application Support/minecraft" to wyskoczy folder ;)

#4 fryto

fryto
  • 349 posts

Posted 11 October 2011 - 17:16

Witam, jakiś czas temu zakupiłem MC i mam z nim pewien problem, chodzi o to że na moim iMacu strasznie gra laguje, postawiłem na oddzielnej partycji win7 i na windzie tego nie widzę wszystko śmiga aż pachnie a na Systemie Snow strasznie tnie ;/. wiecie co może być przyczyną??

#5 Komel

Komel
  • 1410 posts
  • SkądTarnów

Posted 11 October 2011 - 19:12

Witam, jakiś czas temu zakupiłem MC i mam z nim pewien problem, chodzi o to że na moim iMacu strasznie gra laguje, postawiłem na oddzielnej partycji win7 i na windzie tego nie widzę wszystko śmiga aż pachnie a na Systemie Snow strasznie tnie ;/. wiecie co może być przyczyną??

OS X ? hehe

Dziwne bo ja jakoś wolę na Macu i nie czuję spowolnienia takiego jak na 7 z lagami (oczywiście wszystko jest wyłączone : fast, short)

#6 fryto

fryto
  • 349 posts

Posted 11 October 2011 - 22:03

OS X ? hehe

Tak OS X i nie wiem właśnie czemu mi na Snowie tak strasznie przycina, Win 7 zainstalowałem tylko po to aby sprawdzić czy też na Win7 będzie się tak cięło, niestety ale na Windzie się nie tnie tylko na OS X ;/
Nie zamierzam się przesiadać z OS X na Winde ze względu na Minecrafta bo moim zdaniem Win to syf hehe

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users