Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

[iCześć] Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów ....

• Please log in to reply
831 replies to this topic

#401 Iver

Iver
  • 16 posts

Posted 11 January 2008 - 23:49

Witam Marcin sie kłania Na PC (Windows) od 15 lat na PC (Linux) od 10 lat. Pierwszy raz zetknąłem sie z Mac OS X hm.....hackowanego na PC zainstalowałem... przyznaje bez bicia.... żeby sprawdzić jak działa. Wcześniej już czytałem o tym systemie i po przygodzie z hackintoszem postanowiłem że kupie taki komputer. Od 29 grudnia 2007 jestem szczesliwym posiadaczem MB i jak na razie jest super Pozdrawiam wszystkich ps. nie potępiajcie za hackinotosza

#402 pretorians

pretorians
  • 235 posts

Posted 12 January 2008 - 22:45

Cześć jestem Tomek (pretorians). Na Makach pracuję od roku ( w lutym właściwie będzie pełny rok). Mam MacBooka 13"3 oraz iMaca G4.

#403 robak1978

robak1978
  • 30 posts
  • SkądPL/UK

Posted 14 January 2008 - 19:23

witam!!jestem "nowy".jestem obecnie w anglii,z polski grudziadz. mam pytanko o maila jak ustawic yahoo mail zeby mozna bylo kliknac w ikonke maila i wchodzic bezposrednio na swoja poczte?? please pomozcie.pozdrawiam!!!

#404 dr_bonzo

dr_bonzo
  • 154 posts

Posted 14 January 2008 - 19:52

Witam Na imie mi Michal. Jestem mac userem (macbook) od niecalego tygodnia. A faszerowany propaganda makowa bylem ze 2 lata :) na razie wnerwiam sie na spaces, poza tym wszytko inne jest o niebo lepsze niz na linuxie

#405 neverfree

neverfree
  • 131 posts
  • SkądWarszawa

Posted 23 January 2008 - 02:44

Witam wszystkich :). Co prawda, moją przygodę z forum zacząłem od kilku postów w innych działach, ale teraz postanowiłem się zreflektować ;). Wołajo na mnie Tomek, mam 22 lata, studiuję psychologię w Warszawie i interesuję się rzeczami, które wymienione z kategorii brzmią banalnie (muzyka, literatura, kino, komputery, grafika komputerowa, komiks, itd.). Dotychczas byłem użytkownikiem pecetów i pracowałem jedynie na produkcie Wywrotnego Billa, ale od jakiegoś czasu interesuję się Macintoshami, a od trzech dni jestem dumnym posiadaczem białego MacBooka c2d 2,2Ghz, 1Gb RAM, 120GB HDD, X3100 :D. Kupno tego komputeraa wiązało się z pewnym ryzykiem, bo mój dotychczasowy kontakt z Makami ograniczał się jedynie do kilku wizyt w iSpot'cie i przeglądaniu stron internetowych. Teraz jednak wiem, że Maki to dla mnie strzał w dziesiątkę :D! Jestem całkowicie oczarowany Leopardem i chociaż minęło dopiero kilka dni, już nieprzyjemnie pracuje mi się na Windowsach :). Jest to o tyle dziwne, że nie lubię niepotrzebnie demonizować Microsoftu... choć to wcale nie przeszkadza mi w idealizowaniu Apple :P. Hmm... chyba zabrakło mi słów, tak więc pozdrawiam wszystkich serdecznie i do napisania! :)

#406 kenny

kenny
  • 5 posts
  • SkądWa-wa

Posted 30 January 2008 - 20:49

I ja się przywitam! Mam na imię Paweł. Zajmuję się muzyką. MyApple odwiedzam od dobrych kilku miesięcy, a od trzech tygodni jestem szczęśliwym użytkownikiem Macbooka 13'3:) Korzystając z chwili, chcę wszystkim podziękować, bo dzięki forum podjąłem ostateczną decyzję o przesiadce z PC. I jest to jedyna słuszna decyzja :) Pozdrawiam!

#407 ski81

ski81
  • 31 posts
  • SkądBielsko Biała/Wiedeń

Posted 03 February 2008 - 16:56

Witam wszystkich. Nazywam się Łukasz. MyApple odwiedzam już od jakiegoś czasu ale dopiero dziś się zarejestrowałem ponieważ chcę się przesiąść na Mac'a. Na co dzień zajmuje się grafiką. Hobby to fotografia i od pewnego czasu wszystko co związane z Apple. :D Pozdrawiam serdecznie wszystkich Użytkowników forum.

#408 Jakub Nowaczyk

Jakub Nowaczyk

JSNspec

• 1376 posts
  • SkądPoznań, PL

Posted 03 February 2008 - 22:08

Ja również jeszcze się nie przedstawiłem, tak więc: cześć wszystkim! Mówią na mnie "Magnet",choć jak się naprawdę nazywam każdy widzi. Niektórzy nawet zaczęli mnie nazywać "Macintosh",ponieważ tylko o tym nawijałem. Jednak fascynacją produktami marki Apple,zaraził mnie mój kuzyn,jakieś 1.5 roku temu,i dopiero niedawno dołączyłem do Was,czyli społeczności makowej. Przez ten czas odkładałem sobie pieniądze na swojego pierwszego wymarzonego maka (tanie to nie jest), lecz muszę się przyznać, iż jak dotąd nie żałuje ani jednej złotówki wydanej na to cudo! Wszystkich jeszcze nie przekonanych, gorąco zachęcam do kupna. Z czasem zaczniecie się zastanawiać jak dotąd mogliście żyć bez tego...! ;D Pozdrawiam zarówno wszystkich zadowolonych użytkowników produktów marki Apple jak i jeszcze nie przekonanych do nich forumowiczów MyApple.

#409 _atom_

_atom_
  • 1 posts

Posted 07 February 2008 - 01:13

Witam, mam na imię Andrzej mieszkam w Warszawie od dziś jestem zarejestrowany , co widać pozdrawiam wszystkich !
  • tomasz and Blade__ like this

#410 jw_amigowiec

jw_amigowiec
  • 294 posts
  • SkądKatowice, PL

Posted 07 February 2008 - 22:25

Czesc wszystkim :). Odwiedzam Wasze forum od jakiegos czasu, gdyz nosilem sie z zamiarem kupna jakiegokolwiek (starszego) maczka. Potrzebowalem go jedynie (pierwotnie) do obslugi Agfy Arcus SCSI. Koncem koncow kupilem PM G4 400 MHz. Kiedys mialem w domu maczka na krotko, zapomnialem modelu, pamietam iz mial procesor PPC 603e 200 MHz i jedynie 32 MB RAM, a ze RAM byl niestandardowy i nie moglem takiego dorwac, wiec mulil pomimo zainstalowanego OS 8.6. Jak tez moj nick wskazuje moim pierwszym komputerem byla Amiga ;). Do dzisiaj mam 1200 z 8 MB FAST i 500 MB HDD. :P Studiuje zaocznie informatyke, dorabiam niestety na pelnym etacie, w przyszlosci zamierzam sie zajac sprzetem audio. PS. Mam nadzieje, ze ten maczek (mam go od dnia dzisiejszego) przekona mnie w przyszlosci do tej platformy ;).

#411 mpogorzelski

mpogorzelski
  • 33 posts
  • SkądWarszawa

Posted 10 February 2008 - 22:41

Hej. MacUser od ponad pol roku (prywatnie), sluzbowo od 2 lat. MacFan od hohoho... chyba z 7-8 lat. Zawodowo zajmuje sie grafika oraz fotografia. pozdrawiam Mariusz

#412 Gość_formozaQbus_*

Gość_formozaQbus_*

Posted 11 February 2008 - 00:11

Hello:) Czesc wszystkim, skoro mozna sie przywitac...czemu nie:) Mam na imie Kuba, przygoda z Mac-ami zaczela sie niedawno. Chcialem poznac ten sprzet i nie zaluje,heh. Pasja: komputery, Mac-i, Piece, Amigi, co by tylko sie napatoczylo:) Pozdrawiam:D

#413 olki

olki
  • 18 posts

Posted 12 February 2008 - 01:35

Cześć:) Miło mi przywitać wszystkich Forumowiczów. Dołączyłam do Waszego grona niedawno, przy okazji "prac" nad iPhonem. W domu mam "Skarbnicę Wiedzy" o Mac'ach w osobie mego męża, więc wcześniej nie zaglądałam na MyApple, ale teraz robię to regularnie. W moim życiu wszystko stoi pod znakiem Jabłuszka, od PM, przez FCP, MBP, iPod'y, iPhone'y i wszelkie inne i.... i dobrze mi z tym. Pozdrawiam:) Olga

#414 Mastamarek

Mastamarek
  • 41 posts
  • SkądWarszawa, Krakow

Posted 12 February 2008 - 01:39

Hej Olki, sprowadzasz nam niezly dodatek do myapple.pl. Milo bedzie czasem porozmawiac z kobieta ;) Pozdrawiam

#415 maxbook

maxbook
  • 5 posts

Posted 12 February 2008 - 13:56

Wita max, w posiadaniu nowiutki komp jak widac, a Zona dostala "malego czarnego klasycznego" wiec tez pewnie zawita na forum :) w drugim pokoiku gra muzyczka z maca mini, bardzo sie sprawdza jako szafa grajaca, szczegolnie gdy gra radia internetowe - monitor nie jest wtedy potrzebny na dlugo :D moze niedlugo skrobne cos malego okienkowego do cieszenia wzroku, moze jakis kolejny programik do sudoku a co ;-) pozdrawiam

#416 JARIK

JARIK
  • 323 posts

Posted 14 February 2008 - 14:29

Cześć wszystkim :) Mam na imię Jarek. Moja przygoda z produktami Appla zaczęła się od iPoda Video. Potem poszło już lawinowo. Zmiana komputera stacjonarnego, laptopa, zakup ATV, a teraz czekam aż dostępna będzie TC. Chyba już nie wyleczę się z tej choroby, z resztą wcale bym nie chciał. Pozdrawiam wszystkich i apeluję: BĄDŹCIE AKTYWNI NA TYM FORUM !!! Tutaj znalazłem wszystkie (prawie) odpowiedzi na pytania dotyczące.....MyApple Pozdrawiam

#417 adrian-name

adrian-name
  • 172 posts

Posted 17 February 2008 - 14:03

Witam, zacząłem swoją przygodę z firmą Apple w listopadzie 2007, jestem posiadaczem iPhona

#418 auricom

auricom
  • 39 posts

Posted 18 February 2008 - 10:19

czesc, juz pare postow tu mam, ale oficjalnie sie nie witalem [;

#419 jbwm

jbwm
  • 1878 posts
  • SkądB-stok/Polska

Posted 18 February 2008 - 12:52

Witam ponownie Misiaczki. O jaaaa ile zmieniło się przez te 2 miesiące. Naprawdę można już wysyłać po kilka smsów na raz w iPhone? Czy to jakiś*żarcik? Pzdr.

#420 harlus

harlus
  • 10 posts
  • SkądWarszawa / Sligo

Posted 18 February 2008 - 13:42

Czesc wszystkim, od kilku dni jestem szczesliwym posiadaczem macbooka - to moj pierwszy sprzet spod znaku nadgryzionego jablka, ale na tym sie chyba nie skonczy... ;) pozdrawiam

#421 Endru

Endru
  • 9 posts
  • SkądWwa-Ursynów

Posted 21 February 2008 - 20:53

Elo , jestem andrzej maca mam od 1.5 roku , teraz zmienilem dysk na 160GB i wgralem leoparda. Zajmuje sie nasluchem radiowym, fotografią ,filmami, muzyką itp. Mieszkam w warszawie na ursynowie. Na forum bylem juz dawno zarejestrowany .Zapomnialem hasla dzieki pomocy kolegi goodboy wrocilem i zaczolem pisac. pzdr dla wszystkich

#422 run_away

run_away
  • 42 posts
  • SkądZabrze/Warszawa

Posted 23 February 2008 - 16:13

Witam! Jestem Paweł i szczerze mowiac z macami mialem kontakt poki co jedynie w iSpocie :) ale pod koniec marca przyjedzie do mnie MB ze stanow takze przygotowuje sie powoli do jego przywitania:) Najpierw oswojenie sie z Mac OS potem moze rozbudowa RAMu. A prywatnie student weterynarii na SGGW ;) pzdr

#423 kepak

kepak
  • 278 posts
  • SkądŁódź

Posted 25 February 2008 - 18:09

Witam Nazywam się kuba i jestem nieszczęśliwym pcuserem. Z macami mam do czynienia w szkole (gimnazjum nr 43 w Łodzi). A tak naprawdę z os x miałem pierwszy raz do czynienia jakieś 3 dni temu w manufakturze. Szkolne maci dopowadzają mnie do szewskiej pasji (g3 64mb ramu os 9 i do tego ie na którym nawet z allegro nie da się korzystać) lecz os x zrobił na mnie pozytywne wrażenie i podejrzewam że moim następnym komputerem będzie mac

#424 terry

terry
  • 83 posts
  • SkądCk

Posted 26 February 2008 - 20:35

Witam, Mam na imię Jacek. Z Apple mam do czynienia jedynie przez mojego iPoda 6G 80G i oczywiście iTunes. Od ponad roku czytam to i inne fora na temat jabłka, wszystko po to żeby wiedzieć jak najwięcej przed zakupem pierwszego maca. Właśnie dzisiaj 26.02.08 wyszły nowe MBP i już wiem że wlaśnie jeden z nich będzie mój. Przekonałem się do tego sprzętu po tym jak kupiłem iPoda i posortowałem sobie muzykę na kompie, zobaczyłem że można mieć porządek. Jeżeli kompy działają tak samo to będę pod wielkim wrażeniem. Komputery PC już nie są dla mnie tajemnicą bo od kilkunastu lat walczę z windowsami i całym tym złomem. Ale to już niedługo się skończy, może zajączek coś przyniesie. Pozdrawiam wszystkich.

#425 jahcob

jahcob
  • 3 posts
  • SkądWarszawa

Posted 26 February 2008 - 20:52

czesc, nazywam sie kuba, jestem muzykiem i producentem muzycznym, przesiadlem sie na maca w grudniu 2007 i musze powiedziec ze od momentu zapoznania sie z mac osem i ogolnie produktem aplle'a nie ma szans zebym wrocil do peceta...
zaluje tylko ze tak pozno odkrylem to cacko, obecnie posiadam mini maca dual core 1,63 (1,5GB RAMu) na ktorym mam zainstalowanego Cubase'a 4 i stacjonarnego G4 (450MHz, 1G RAMu) oczywiscie z protoolakiem...

poszdrawiam,

jahcob jr.

[url=http://www.myspace.com/juniorbwoy]MySpace.com - JUNIORbWOY - Warsaw - Reggae - www.myspace.com/juniorbwoy[/url]
[url=http://www.vavamuffin.art.pl]Vavamuffin - reggae, raggamuffin, dancehall[/url]
[url=http://www.marika.art.pl]Lady Marika - official website[/url]

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users