Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[iCześć] Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów ....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
831 odpowiedzi w tym temacie

#376 amcieq

amcieq
  • 361 postów
  • SkądLondon

Napisano 15 grudnia 2007 - 22:57

witam choc obecny przedstawiam sie tereaz, prawie wlasciciel imaca 20' nalezy do mojej dziewczyny, nie dotykam go bez niej ;) szczesliwy posiadacz ipoda touch, juz prawie dwa tygodnie, czekam na macbooka pro 15,4' jesli starczy mi pieniedzy to powinien pojawic sie w moje urodziny czyli 6 stycznia....a co dalej - mam ochote na air port extreme, ale to dopiero w dalekich planach... o mnie - anglista z milosci, i wyksztalcenia, terapeuta z wyboru....once u go mac, u' ll never go back, pozdrawiam wszystkich a pomocy juz otrzymalem calkiem sporo ... let there b mac

#377 anfernee

anfernee
  • 34 postów
  • SkądWrocław

Napisano 16 grudnia 2007 - 11:39

Dziennikarz z zawodu i zamiłowania, student z tego drugiego powodu, zafascynowany komunikacją (nie tą tramwajowo-pociągowo-autobusową:)), właściciel mac booka pro. :) Jestem tu długo, raczej biernie, przedstawiłem się, więc witam oficjalnie :)

#378 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 11:53

Witajcie witajcie i nie wahajcie sie pytac! :)

#379 owz

owz
  • 3 360 postów
  • SkądPoznań

Napisano 16 grudnia 2007 - 23:46

hej! Zwą mnie Daniel i jestem z Poznania:). Od czerwca jestem niesamowicie szczęśliwym posiadaczem MacBooka MA701ZH/A [black]. Interesuję się nowoczesnymi technologiami, naukami społecznymi i motoryzacją :).

#380 madmac

madmac
  • 136 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 22:53

Hej, Mam na imię Artur. Pierwszy przelotny romans z Maczkiem miałem jakieś 12 lat temu. Z przyczyn finansowych zostało po nim tylko wspomnienie. Potem było trochę pecków ale tylko po to by utwierdzić się w przekonaniu że strasznie się nienawidzimy. Od 7 lat jest mac i tak już zostanie.

#381 Jabar

Jabar
  • 6 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 23:08

Czesc, kupilem macbooka 2,2Ghz ze 120GB dyskiem, na razie ucze sie obslugi i kompletuje oprogramowanie. Na razie pozytywne zaskoczenie choc lata przyzwyczajenia z PCta troche denerwuja. Mm nadzieje ze dowiem sie wielu ciekawych rzeczy z forum, Mariusz

#382 ku8a

ku8a
  • 1 postów
  • SkądNowySacz

Napisano 24 grudnia 2007 - 00:39

witam, dostalem starszego iMacka 233MHz i mam zamiar cos z niego wycisnac. Pozdrawiam

#383 Anetas

Anetas
  • 21 postów
  • Skądzza Oceanu/Łódź

Napisano 24 grudnia 2007 - 22:39

Witam, mam na imie Aneta i od poltora roku jestem wlascicielka bialego cuda (iMaca 17') i Ibooka G4 od dwoch lat..Lubie ich design, aczkolwiek martwie sie przyszla jakoscia firmy Apple..Odnosze wrazenie, ze firma "osiadla na laurach"...Coraz czesciej zdarza mi sie widziec napis "made in China" :sad: :sad: :sad: a to za dobrze nie wrozy..Tak czy owak praca na PC byla dla mnie dosc stresujaca :D i z przyjemnoscia przesiadalam sie na "maczki"..Moim marzeniem jest kupno lampki G4...

#384 جهاد

جهاد
  • 12 postów
  • SkądKraków lub daleko w świecie

Napisano 25 grudnia 2007 - 15:01

Dzień dobry Jestem جهاد i bardzo mi miło zgościć na Waszym forum. Maczki znam od jakichś czterech lat. Używam sama od miesiąca. Pozdrawiam

#385 joozek

joozek
  • 21 postów
  • SkądGiżycko

Napisano 26 grudnia 2007 - 18:25

Marcin się kłania. Przygodę z maczkiem zacząłem całkiem niedawno. Skusił mnie komfort pracy i opinia, że nigdy się "nie wieszają". Po 3 miesiącach powolnego "rozgryzania" wiem, że każdy mój następny wybór będzie miał logo Apple. Precz z piecami, he, he.

#386 Maurinka

Maurinka
  • 4 postów
  • SkądGdynia

Napisano 27 grudnia 2007 - 18:36

Hej mam na imię Magda...Kontakt z maczkiem konkretnie imackiem:p...mam od 2 tygodni i nie umiem go obsługiwać:D Jest on solą w oku mojego męża ale mu nie oddam...zaczynam zbierać na i poda:shock:

#387 matdys

matdys
  • 1 253 postów
  • SkądRzeszów, PL

Napisano 27 grudnia 2007 - 19:53

Brawo, think different! :)

#388 KrzysziekDzi

KrzysziekDzi
  • 1 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 28 grudnia 2007 - 17:38

A więc tak. Nazywam się Krzysiek, lat X :P Zawitałem na to forum ponieważ chcę się dowiedzieć trochę przydatnych rzeczy na temat Maca. Na dzień dzisiejszy nie posiadam tak owego ale jak zobaczyłem go u mojego brata to szczęka mi opadła :shock: Za dwa lata wybieram się na studia graficzne więc muszę mieć komputer osobisty, który nigdy mnie nie zawiedzie, a Mac wydaję mi się właśnie taki :) Proszę podajcie mi stronę z tego forum gdzie będę mógł popytać Was trochę na temat Maca, bo nie wiem jaka jest sytuacja Windowsa vs Mac...

#389 roter6

roter6
  • 2 postów

Napisano 28 grudnia 2007 - 17:53

Hej, od 2 lat obserwowałem rozwój Mac'ow na przykładzie moich dwóch znajomych. W październiku przeszedłem na "ciemną stronę mocy", która ku mojemu wielkiemu zadowoleniu okazała się być tą jasną stroną:) Od parunastu lat miałem różne odsłony PC-tow, poczynając od IBMa z procesorem Intel 80286 AT, ale jeszcze nigdy używanie komputera nie sprawiało mi tyle przyjemności. Pozdrawiam wszystkich, Robert

#390 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 28 grudnia 2007 - 17:56

Witajcie Panowie, milo to nam slyszec :) Zapraszamy na forum, czujcie sie jak u siebie w domu :)

#391 matdys

matdys
  • 1 253 postów
  • SkądRzeszów, PL

Napisano 28 grudnia 2007 - 19:21

Proszę podajcie mi stronę z tego forum gdzie będę mógł popytać Was trochę na temat Maca, bo nie wiem jaka jest sytuacja Windowsa vs Mac...

http://www.myapple.pl/index.php
Tutaj powinieneś*znaleść*odpowiedzi na pytania (proszę*Cię abyś je sprecyzował). Jeśli czegoś nie będziesz mógł znaleść pisz śmiało na matdys@thinkdifferent.pl , postaram się*pomóc ;)

#392 InSiDe

InSiDe
  • 115 postów
  • SkądWrocław

Napisano 29 grudnia 2007 - 12:56

. Witam, . jak przystało też się przywitam. Nazywam się Szymon Piotr i mieszkam we Wrocławiu. Po wielu rozterkach wczoraj kupiłem białego iMaca 24". Chciałem na początku wymienić mojego Vaio na jakiegoś iBooka, ale cóż. Jak jest z elektroniką wszyscy wiemy, za tanio musiałbym go sprzedać a do moich "przenośnych" potrzeb (filmy w pociągu) jest w sam raz. Teraz zostaje mi pobawić się dobrze na sylwestra i oczekiwać przesyłki po nowym roku. . Pozdrawiam.

#393 Shewush

Shewush
  • 47 postów
  • SkądKoNstanCin-Warszawa

Napisano 29 grudnia 2007 - 13:55

iCześć ;) Kilka postów na tym forum już zamieściłem ale przydałoby się teraz przywitać oficjalnie;) Jestem Michał, mieszkam aktualnie w Konstancinie-kilometr pod Warszawą. W tematyce Maków jestem już jakiś czas. Początkiem mojej hmm..."kariery" był zakup iPoda 2G czarny 8GB. Niestety los kazał mi się z nim rozstać po kąpieli i nieudanej naprawie:( jednak mimo to nie zamierzam sie Z WAMI rozstawać;) Postaram się udzielać jak najczęściej i najsensowniej :P Najszczersze pozdroffka i szczęśliwego nowego roku :mrgreen:

#394 Efron

Efron
  • 19 postów
  • SkądKościerzyna

Napisano 29 grudnia 2007 - 19:36

Witam! Nazywam się Tomek, mieszkam w Kościerzynie (woj. pomorskie). Moja historia z Mac'ami zaczeła się rok temu, kiedy dostałem swojego pierwszego ipoda. Na wasze forum trafiłem przypadkiem i tak zafascynowałem się produktami firmy Apple czytałem forum, czytałem i czytałem. Ale dopiero teraz odwazyłem sie zalogować. Pozdrawiam szcześliwych posiadaczy gamy produktów Apple.

#395 Rogi_

Rogi_
  • 327 postów

Napisano 29 grudnia 2007 - 23:08

To witam i ja. Mam na imię Piotr. Jestem już tu troszkę, ale jakoś nie było okazji się przywitać. Swojego pierwszego Maka kupiłem miesiąc temu. Od razu zaszalałem i nabyłem MBP 15,4". :grin: Przesiadka ze stacjonarnego pieca na lapka wymagała trochę przyzwyczajenia, ale już jest ok. Denerwuje mnie tylko jak mi ktoś jęczy jak zrobić to czy tamto i gdzie jest "start"? I czemu na laptopie za 7k nie działa to co na starym kompie z Windowsem? :roll:

#396 fructi

fructi
  • 21 postów
  • SkądMysłowice

Napisano 01 stycznia 2008 - 12:12

Witam wszystkich, Mam na imię Jola, jestem szczęśliwą posiadaczką MACa PRO. Przeżyłam przesiadkę z PC, mam za sobą pierwsze kroki. Bardzo pomocne było dla mnie archiwum forum, gdzie znalazłam wiele gotowych rozwiązań. Wielu rzeczy jeszcze nie potrafię i problemów masa, ale powoli do przodu. Zajmuje się prawie wszystkich co można wykonać za pomocą programów Adobe, właśnie przechodzę z CS2 PC na CS3 Design Premium MAC. Pozdrawiam i życzę wszystkich wszystkiego najlepszego w nowym roku.

#397 seba22

seba22
  • 421 postów
  • SkądKensington Beach

Napisano 01 stycznia 2008 - 13:38

Na forum jestem już dokładnie rok, od January 2007 i to chyba najwyższa pora aby się przywitać... Nazywam się Sebastian, mieszkam niedaleko Rzeszowa. Moja fascynacja Apple zaczęła się w 2005 roku, po tym jak kupiłem iPoda. W listopadzie 2007 kupiłem MacBooka i to chyba wszystko :)

#398 holeinmypocket

holeinmypocket
  • 1 postów
  • SkądWrocław

Napisano 07 stycznia 2008 - 14:13

Cześć, mam na imię Wojtek, mieszkam w Edynburgu, a pochodzę z Wrocławia. Od ponad miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem iMaca, jest to mój pierwszy komputer Apple. Forum czytam od początku mojej przygody z jabłkiem, do tej pory w opcji "przyczajony tygrys, ukryty smok (leopard?)", aż do dzisiaj, kiedy to postanowiłem się zarejestrować i brać czynny udział w życiu forumka :). Pozdrawiam

#399 Mastamarek

Mastamarek
  • 41 postów
  • SkądWarszawa, Krakow

Napisano 11 stycznia 2008 - 19:18

Czesc Marek. Mieszkam w Krakowie. Apple uzywam od 2004 roku. Glownie Final Cut, Adobe albo Aperture. Studjuje rezyserstwo filmowe. Coz wiecej mozna powiedziec. Moja pasje to Film, samochody, Apple, silownia ;) Pozdrawiam

#400 gosu001

gosu001
  • 81 postów

Napisano 11 stycznia 2008 - 22:54

Witam,
mam na imię Mateusz i mam 17 lat. Z produktów Apple jak narazie posiadam tylko iPod'a Touch 8GB, ale mam zamiar niedługo sprawić sobie MacBooka albo MacBooka Pro ;).

Moje zainteresowania:
- muzyka (głównie rock, zespoły takie jak Red Hot Chili Peppers, The Rolling Stones, Queen, U2, Led Zeppelin, Guns N' Roses, SOAD)
- film (głównie filmy Quentina Tarantino)
- motoryzacja (klasyczne, amerykańskie samochody - muscle car's i hot rod's oraz motocykle)
- wszystko co związane z elektroniką (komputery itp. itd.)

pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych