Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[iCześć] Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów ....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
831 odpowiedzi w tym temacie

#351 matdys

matdys
  • 1 253 postów
  • SkądRzeszów, PL

Napisano 09 września 2007 - 19:43

Cześć Wszystkim!

Mam na imię Mateusz i pochodzę z Rudy Śląskiej. Chodzę do 3gim, a moje hobby - siatkówka ^_^

Uwielbiam WSZYSTKO co jest związane z moim koFfanym jabłuszkiem - Apple =**
Mam 3 Ipod'y Nano (4Gb) - Srebrny, Srebrny i.. Różowy ^^', a dodatkowo Ipod 5,5G 30Gb Black.

To już wszystko o mnie =>

P.S.
Zbieram na iMac'a =S

V!!t@y $!00M! ^_^ :D:D:D:D:p:p:p
ShP00czX3rShK0, sHeE cHc3sH k00piC m@CzK@ i ż3 mAsH Ipodz!Xy ^_^ Btw, L0000L.
F@jG@n$ i do G00rhY!! :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:d

#352 Acme

Acme
  • 32 postów
  • SkądŁódż

Napisano 10 września 2007 - 16:27

Cześć wszystkim, mam na imię Arek i obecnie zamieszkuję w Łodzi :) Od niecałego tygodnia jestem wraz z moją kochaną wybranką posiadaczem MacBooka. Ze sprzętem Appla mam styczność pierwszy raz i jestem naprawdę mile zaskoczony co Apple dało nam byśmy mogli wygodnie pracować ;) Wykształcenie na razie średnie - ale mam nadzieję, że w najbliższym czasie się upgrade'uje na wyższe :P Pracuję jako kinooperator w CinemaCity w centrum Manufaktura :) I to byłoby tyle na chwilę teraźniejszą :) Pozdrawiam.

#353 JoeBlack

JoeBlack
  • 37 postów
  • SkądWroclaw, Poland, Poland

Napisano 12 września 2007 - 03:04

Witam serdecznie!

Nazywam się Jakub. MacBooka Pro posiadam od niespełna tygodnia, jest on moim pierwszym. Na codzień studiuję prawo na Uniwersytecie Wrocławskim, mieszkam troszkę tam i troszkę w Legnicy. Zawodowo zajmuję się sportami elektronicznymi i pracuję w PGS Gaming ( www.pgs-gaming.eu )

Tym samym chciałem przywitać użytkowników forum

#354 lamP.Art

lamP.Art
  • 95 postów

Napisano 12 września 2007 - 13:09

To i ja się dorzucę :) Jestem ponownym switcherem, tym razem na iMaca (poprzednia wersja czyli ostatni biały) - zajmuję się fotografią i w końcu dzięki makowi widzę co fotografowałem :) poniewaź mam parę dręczących kaźdego switchera problemów, idę Was męczyć pyttaniami na odpowiednie forum :) Pozdrawiam :)

#355 cohiba

cohiba
  • 36 postów
  • SkądRadzymin

Napisano 12 września 2007 - 22:55

Witam wszystkich Mam na imię Irek. Posiadam imaca od 2 tygodni. Moja wiedza na temat systemu operacyjnego i oprogramowania jest zerowa. Prawdopodobnie będę potrzebował pomocy z waszej strony. pozdrawiam

#356 Bombee

Bombee
  • 198 postów
  • SkądW-wa Zacisze

Napisano 12 września 2007 - 23:09

No "i cześć". Mam na imię Tomek. Mieszkam na Warszawskim Zaciszu. Z mackiem pierwsze kontakty to jakiś 99 rok. Od tamtej pory pracuję na macach (od G3 począwszy) i zajmuję sie ogólnie pojętym DTP. Obecnie pracuję na G5 w studiu zajmującym sie projektowaniem opakowań z siedziba w Łomiankach. A - no i jeszcze jedno: od poniedzialku jestem szczesliwym posiadaczem swojej prywatnej "Gie Piątki" (szczegóły na dole w opisie). • Pozdrawiam •

#357 bagnino

bagnino
  • 5 postów
  • Skądkalisz/wroclaw/wawa

Napisano 13 września 2007 - 15:07

czesc jestem Robert aka bagnino i z macami mam do czynineia od minimum 6 lat. Fotografuje, projektuje i latam na manecie. Pozdrawiam wszystkich userow

#358 iMarcin

iMarcin
  • 23 postów
  • SkądGdynia

Napisano 17 września 2007 - 18:27

Witam, jestem Marcin i mieszkam w Gdyni. Narazie mam niestety PC, ale chcę sobie kupić MacBook Pro :)

#359 iReneusz

iReneusz
  • 3 postów
  • SkądHarrogate, UK

Napisano 23 września 2007 - 11:25

Cześć :D
  • grzegor lubi to

#360 citoz

citoz
  • 22 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 04 października 2007 - 14:40

Witam z 3city :) Witam! Nazywam sie Michał, maki interesują mnie już od dość dawna, moim pierwszym maczydłem był Powerbook 520c :) Pozdrawiam wszystkich z Trójmiasta!

#361 Tomo

Tomo
  • 214 postów
  • SkądWars i Sawa

Napisano 04 października 2007 - 14:47

Witaj, piekne okreslesnie na maka :) BTW, a tych z Warszawy to juz nie pozdrawiasz;) ? Pozdr Tomo

#362 Romanek

Romanek
  • 14 postów
  • Skądze wsząd

Napisano 07 października 2007 - 14:56

No to i ja się przedstawię, jak przystało na AA ;)
Mam na imię Romek, pokochałem Maki od pierwszego spotkania czyli wizyty w redakcji Życia Warszawy jakieś 5 lat temu. Dział DTP śmigał na G3 a dziennikarze na kolorowych macówkach...
Od zawsze zmęczony windą szukałem alternatywy. Eksperymentowałem z Linuxami, w końcu trochę na przekór PC-towskiemu światu kupiłem iMac-a G4. To było jakieś 3 lata temu, przestawienie na nową platformę zajęło mi ok tygodnia (słownie: 7 dni!).
NIgdy nie miałem stacjonarnego komputera bo zwykle dużo się poruszam. Mieszkałem w kilku miejscach, teraz bawię w Londynie. Z Maców zrobiłem zawód, pracuje na Final Cut w studio animacji Passion Pictures na SOHO.
Staram się zarażać innych jabłuszkami, ostatnio wytargałem z firmy starego eMaca, który już śmiga u mojej przyjaciółki Ilony...
Trochę fotografuję, podróżuję, ostatnio głównie do Afryki, nadal bawię się w dziennikarza etc.

Więcej o mnie na [url]www.romanek.com.pl[/url]

Pozdrawiam fanów jabcoków, fajne forum...

#363 Wicko

Wicko
  • 1 405 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 07 października 2007 - 16:05

NIgdy nie miałem stacjonarnego komputera bo zwykle dużo się poruszam.

w końcu trochę na przekór PC-towskiemu światu kupiłem iMac-a G4.

ee?

ok tygodnia (słownie: 7 dni!).

lol :)

#364 AriGroundZero

AriGroundZero
  • 7 postów
  • SkądPuławy

Napisano 07 października 2007 - 17:57

Witam Was wszystkich :) przymierzam sie do kupna Macbooka ktory bedzie moim pierwszym Maciuśiem :D wczesniej z Maćkiem spotkalem sie w studio nagran i wtedy mnie zadziwil :) z niecierpiwoscią czekam na alumaćka i leosia :) pozdrawiam wszystkich :)

#365 Rilla

Rilla
  • 134 postów
  • SkądWrocław

Napisano 08 października 2007 - 00:28

Dz-bry, ja tu tak troszkę nieśmiało, bo została mi już przylepiona etykietka nawróconej "makowej panienki" przez mojego lubego, powszechniej zwanego LANcasterem ;) Tak - to dziewczę, którego nocne zdjęcie z MacBookiem Pro użytkownik ten wstawił, to ja. Aktualnie świeżo upieczona posiadaczka Powerbooka G4. Dumna i bardzo zadowolona ;)

#366 LB1989

LB1989
  • 244 postów
  • SkądSzczecin/Stargard

Napisano 23 października 2007 - 19:54

LB1989. Wiek można łatwo obliczyć po nicku. Właściwie sam nie wiem w jaki sposób zainteresowałem się sprzętem Apple. Zaczęło się od iPodów, mniej więcej rok temu. Zaczęło się chyba od... Gazety Wyborczej. Był tam kiedyś krótki artykuł - nie, nie o iPodzie - o... Zunie. Zaciekawiony urządzeniem zacząłem czytać informacje o wspomnianym w Internecie. Tam trafiłem na iPoda. Początkowo nie zwróciłem na niego większej uwagi. Ot, mp3. Popularne w USA. I powoli, niedostrzegalnie śledziłem nowości na jego temat, oglądałem zdjęcia, czytałem też o Makach i innym sprzęcie spod znaku Jabłka. Teraz wiem już dużo więcej, chociaż i tak niewiele. Wciąż się uczę. Nie przestanę ;)

#367 dsy

dsy
  • 633 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 27 października 2007 - 01:03

Jako ,że goszcze na forum myapple od paru miesięcy wkońcu może i ja się przedstawie :) Z tej strony Dawid, macki zawsze mnie interesowały chyba zaczeło się w czasach amigi. Zawsze coś było w tej marce co przyciągało moją uwagę choć pozostałem przez długi czas wierny standardom jakie wyznaczył MS. Maki przewijały się przez te wszystkie lata ,ale i tak głównie pracowałem na PC-tach. Jakimś cudem trafiłem do firmy Gratka i tam właściwie zaczeła się zabawa naprawdę na macku (G5 2x2Ghz). To objawiło się tym, iż kupiłem żonie macbooka a ja powoli zaczałem zastanawiać się nad komputerem dla siebie. Jednak nadal będąc pctowcem postanowiłem pewnego dnia zainstalować hackintosha (Tubgirl 10.4.8) to spowolniło zakup nowego sprzętu do czasu gdy żonie zabrałem laptopa do pracy a ona nauczona tym, że trzeba updateować system zrobiła awarie systemu. Miarka się przelała poszedłem i kupiłem maca pro :)

#368 m.a.j.

m.a.j.
  • 54 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 października 2007 - 15:19

Forum czytam od kilku tygodni, to najwyższy czas abym się przedstawił. Nazywam się Maciek, a kontakt z firmą Apple mam zaledwie od kliku lat, kiedy kupiłem sobie iPoda. Od zawsze byłem użytkownikiem PC'tów, począwszy od Windows 3.11, przez 95, 98, ME na Xp kończąc. Ostatnio stojąc przed wyborem laptopa, wybrałem MacBooka i jestem nim zachwycony. Prywatnie studiuję na Wydziale Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego. Interesuję się motoryzacją, sportem(F1, Tenis) oraz czytam sporo książek. Pozdrawiam wszystkich członków MyApple.pl

#369 karolek

karolek
  • 171 postów
  • SkądWrocław

Napisano 12 listopada 2007 - 17:53

Siema jestem Karolek i to "coś" zauważyłem w Makach jakieś dwa lata temu. Oprócz tego interesuję się konsolami i deskorolką :) Pozdrawiam

#370 rodagon

rodagon
  • 89 postów
  • SkądWarszawa / Tarnobrzeg

Napisano 12 listopada 2007 - 23:53

Witam :-) Mam na imię Paweł. Całkowita przesiadka z PC nastąpiła ostatnimi tygodniami, pozbyłem się laptopa Della i kupiłem MBP. Wcześniej G4 na moim biurku, a jeszcze wcześniej G3 przy cyfraczku Sinara (aparat wielkoformatowy z przystawką cyfrową). Ku swej radości zauważyłem wśrod znajomych prawdziwy wysyp maczków, kto tylko może robi przesiadkę. A zajmuję się generalnie fotografią.

#371 gr2esiek

gr2esiek
  • 144 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 listopada 2007 - 20:58

No to i ja... rodzice dali mi Grzesiek - niech tak sobie już będzie. Z nadgryzionymi jabłuszkami walczę od 1993 - i nie zamierzam się poddawać ;) wręcz odwrotnie, ciągle wpadam w tą chorobę od nowa i od nowa... i wyleczyć z tego się chyba już nie sposób :) Serdeczności :)

#372 Zierek

Zierek
  • 141 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 18 listopada 2007 - 20:58

Witam! Nazywam się Łukasz, rocznik '89. Mieszkam na Mazurach. Pierwszą styczność z Macami miałem w 2000 roku i to tylko przez krótki okres czasu - na lekcjach informatyki w szkole. Były to iMac'i (pamiętam, że strasznie wtedy byłem antymacowy :( )Lekcje jak lekcje w 6. klasie podstawówki - pisanie, gry, rysowanie, gry i jeszcze raz gry (pamiętam Nanozaura i grę, w której był pies z kilkoma łapami i koleś w stroju kosmity - tytuł mi wyleciał z głowy). Od tamtego czasu jechałem na PCtach. W między czasie był Linux (Mandriva i Ubuntu). Niedawno zachciało mi się jabłek. Na początku października kupiłem sobie iBook'a. Na razie podoba mi się. Zobaczymy co z tego wyniknie. :]

#373 tomtom_su

tomtom_su
  • 378 postów
  • SkądWroclaw

Napisano 19 listopada 2007 - 00:23

Witam tu Tom z Wro (chwilowo na wygnaniu ;) moj pierwszy maczek: iMac G3 233-zwany Stefanem (od imienia poprzedniego wlasciciela, byl z Niemiec ;)), drugi: iBook G3 700 (Agatka - wieziona na kolanach z Krakowa) no i trzeci: iMac G4 800 (Alan od imienia wlasciciela Irlandczyka tym razem;)) wiem to troche smieszne dawac komputerom imiona ale tak jakos wyszlo i zostalo do dzisiaj :D zreszta nie jestem jedyny z tego co mi wiadomo :) zawodowo zajmuje sie ulepszanie cudzych zdjec ;) pozdrawiam

#374 bogdan840

bogdan840
  • 80 postów

Napisano 20 listopada 2007 - 20:20

Hello, Mam na imię Tomek. Jestem od kilku tygodni zadowolonym posiadaczem MacBooka. Zakup tego sprzętu to był w pewnym sensie impuls :) Tzn. w MediaMarkcie był weekend podczas którego sprzedawano notebooki bez VATu. MacBook okazał się najsensowniejszym wyborem spośrod dostępnych komputerów. Szybka lektura tego forum (musiałem sie spieszyć bo jabłka znikały w mgnieniu oka :) ) i zdecydowałem się na przesiadkę z PC. Pierwszy kontakt z makami miałem w LO na informatyce, również na eMacu zdawałem maturę z informatyki :) Jednak od kilkunastu lat na co dzień tylko PC, Windows i ostatnio trochę Mandriva. Początki z MacOS na MacBooku były wiadomo jakie, ale z czasem sprzęt i system coraz bardziej mi się podobają...A czasami nawet zachwycają... Tak poza tym, to studiuję sobie na AE w Poznaniu pzdr!

#375 ash.

ash.
  • 2 postów
  • Skądwaniliowe niebo./katowice.

Napisano 15 grudnia 2007 - 21:58

witam :) jako swiezo upieczona posiadaczka iPoda 3G 4GB melduje sie na forum ; ) udalo mi sie juz pokonac pare problemow z moim cudenkiem uff ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych