Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[iCześć] Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów ....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
831 odpowiedzi w tym temacie

#301 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 23 maja 2007 - 20:21

Slicznie czyta sie te posty.. Tylu szczesliwych posiadaczy.. Nabywcom gratuluje, witajcie na forum!

Takie szkolne Dzięęęęękuuuuuuujeeeeemyyyyyyy :wink:

#302 Bernadeta

Bernadeta
  • 41 postów
  • SkądBiel/ Szwajcaria

Napisano 24 maja 2007 - 00:17

Dziekujeeeeemmmmmyyyyyyy.....

#303 Soczek

Soczek
  • 76 postów

Napisano 29 maja 2007 - 18:07

Witam, mówią na mnie Soczek, i niech tak będzie. zamiar zostać mam ja architektem urbanistą, poniekąd juź w zawodzie mym przyszłym pracuję. Równieź stałem się posiadaczem maca,... wczoraj. w wyborze kierowałem się raczej wściekłością na kolejny komuter działający pod wszechmocnym windowsem, który to miał czelność zepsuć się.. i jest kaputt. duźo się przemieszczam więc wybrałem macbooka. i wiem jedno, po pierwszej godzinie spędzonej przy moim nju maleństwie, okienek w wersji z redmond nie chcę oglądać juź. nigdy. i więcej.

#304 darvark

darvark
  • 126 postów
  • SkądKielce

Napisano 29 maja 2007 - 20:45

skoro wszyscy to i mi nie wypada wylamac sie grupy Witam wszystkich Tak naprawde mam na imie Marcin, ale wolaja na mnie albo filozof albo darvark. Macka uzywam od hmm miesiaca:) wczesniej zglebialem (z powodzeniem) tajniki slackware linux. Naleze chyba do wyjatkowo nielicznej grupy uzytkownikow maca w kielcach.

#305 ciacho

ciacho
  • 61 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 maja 2007 - 06:21

Witam wszystkich ;) Mój pierwszy raz z Maczkiem miał miejsce w okolicach 93 roku, potem miałem długą przerwę, ale... od poniedziałku jestem szczęśliwym posiadaczem MacBooka (zdąrzyłem go juź dwukrotnie zawiesić ;P). Od bardzo dawna jestem Linuksiarzem, a źe potrzebowałem kupić laptopa to wybór padł na Maczka ;) Poza informatyką (zawodowo) zajmuję się również fotografią (to największa moja pasja - i też powód wyboru Maczka).

#306 julczka

julczka
  • 6 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 czerwca 2007 - 14:01

Witam wszystkich serdecznie! To wspaniałe forum odkryłam już dość dawno, ostatnio jednak miałam okazję przejrzeć je dokładniej. Co za kopalnia użytecznych informacji! Nie ukrywam, że już kilka razy mi pomogło. Postanowiłam więc dołączyć do tego zacnego grona. A teraz o mnie: mieszkam w Warszawie, pracuję w tv, studiuję w Łodzi. pierwszego maca kupiłam ponad dwa lata temu, był to używany PB titanium, bardzo go lubiła, lecz złamały mu się zawiasy. Został więc sprzedany koledze na części i dziś jego dół żyje drugim życiem. Teraz jestem szczęśliwą posiadaczką PB Alu 1,67 z 17" matrycą. Jeszcze nigdy mnie nie zawiódł, przesiadka nie sprawiła żadnych problemów. Cóź, muszę przyznać, że kupno maca było jedną z lepszych decyzji - mniej stresu, więcej estetyki!

#307 Luk

Luk
  • 108 postów
  • SkądTychy

Napisano 02 czerwca 2007 - 17:25

Witam nazywam się Łukasz. Jestem sobie studentem na politechnice :P. Narazie nie posiadam żadnego maczka. Ale jak tylko nastąpi przypływ wakacyjnej gotówki mam zamiar sobie jakiegoś sprawić. Fajne forum. Pozdrawiam.

#308 cheniek

cheniek
  • 477 postów
  • SkądKraków, Poland

Napisano 02 czerwca 2007 - 22:54

A ja nazywam się Michał Woźniak. Mieszkam w Krakowie i jestem z wykształcenia altowiolistą (co oznacza, że gram na altówce - to dla niewtajemniczonych) po krakowskiej AM, obecnie praktykującym bardzo rzadko, nad czym ubolewa moja małżonka (tłumaczka, świeża makówka, jeszcze nie do końca "nawrócona"). Pracuję w RMF Classic jako realizator dźwięku, czasem piszę muzykę, czasem nagrywam siebie i innych...
Zapraszam na www.michal-wozniak.com

A Forum uwielbiam, polecam innym i odwiedzam codziennie :)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!!

#309 KrisP

KrisP
  • 802 postów

Napisano 03 czerwca 2007 - 00:13

Zapomnialem sie przedstawic :) Krzysiek z Lodzi, student 3 roku [informatyka - dzienne]. MacBook'a kupilem tydzien temu ale interesowalem sie juz sprzetem od jakiegos pol roku. Glownie zajmuje sie szeroko pojeta informatyka, duza iloscia muzyki [aktualnie 'katuje' OST z filmu The Fountain produkcji Clinta Mansella - arcydzielo !!!] oraz dobrymi serialami [Prison Break / Lost z nudow :P, Heroes czeka w kolejce na koniec sesji....]. To forum odkrylem jakos miesiac temu. Mam nadzieje, ze znajde interesujace mnie rzeczy i dlugo tutaj posiedze :] Zapraszam do Media Markt w Galerii Lodzkiej :) Piatek: 16 - 20 Sobota: 12 - 20 Niedziela: 12 - 20 Szukac czlowieka w czarnej koszulce z jablkiem i napisem 'apple.pl' w okolicach iPodow powinienem byc :)

#310 Goorsky

Goorsky
  • 200 postów
  • SkądSzczecin, Poland, Poland

Napisano 04 czerwca 2007 - 22:27

Michał z tej strony :) Nie mam Maca bo mnie na niego nie stać ale lubię oglądać filmiki z mac os x na youtube godzinami. Moze kiedys ktos bedzie tak laskawy i mi taki sprzecior zafunduje albo sam sie dorobie... (marzenia...) Mam niebawem 20lat, studiuje Informatyke i Ekonometrie, jestem harcerzykiem (naleze do ZHR), swietna dziewczyne i niesfornego PC'ta. Programuje w PHP/mySQL, pracuje dorywczo jako programista i w szkole informatyki. Prowadze kilka serwisow internetowych, ale nie bede sie chwalic :) Jestem Szczecińskim paprykarzem. Z ciekawszych to nie znoszę wątróbki :P

#311 Raduchi-macintosh

Raduchi-macintosh
  • 114 postów
  • SkądKraków

Napisano 06 czerwca 2007 - 08:42

Jestem Radek. Uwielbiam informatykę i nie wyobrażam sobie świata bez Apple. Nawracam wraz kumplem na dobrą drogę (czyli życie z Apple) biedaków, którzy z swoimi pecetami są chorzy na "windowsę". Może teraz trochę o życiu co dziennym. Słucham rocka (Red Hot Chili Peppers, Green Day, U2, NickelBack, Pink Floyd, The Rasmus, i jeszcze kilka zespołów). Moimi ukochanymi filmami są Piraci z Karaibów (wszystkie części), Władca Pierścieni (również wszystkie części) oraz Taxi (wszystkie partsy). Zawsze będę wierny Apple IMC.

#312 Kornel Lone

Kornel Lone
  • 11 postów
  • SkądKatowice

Napisano 06 czerwca 2007 - 13:04

To ja Kornel się nazywam Z centralnego śląska do Was tu przybywam Jestem brzydki i stary Mam ciemne okulary Będę wkrótce miał imaca g3, do PC już nie ukrywam niechęci Poza tym pracuję, palę, chlam i jakoś to się kręci... Pozdrawiam

#313 Pavulon_

Pavulon_
  • 142 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 czerwca 2007 - 08:09

czołem! jeszcze nadal PC na biurku, mam nadzieje że już bardzo niedługo MBP i nowa era... :D

#314 Malwina24

Malwina24
  • 44 postów
  • SkądŁódź

Napisano 10 czerwca 2007 - 10:23

Cześć Wszystkim ..... nazywam się Malwina pochodzę z miasta Łodzi :) pracuje na starym i strasznym PCie , marze o nowym ślicznym notebooku najlepiej jakimś Apple , ale takiego to chyba się nie dorobie . Uwielbiam słuchać muzyki ( Michael Jackson , Janet Jackson , Marlin Manson , Madonna , takie tam .... ) Studiuje Parwo i Administracje . Postanowiłam zacząć swoją przygode z Apple od Ipoda najlepiej Nano i dlatego trafiłam tu na Wasze forum . Nie ukrywam że znalazłam się tu przez przypadek ... adresik dostałam od jednego gościa co sprzedawał ipoda na allegro ( jednak są tam jeszcze uczciwi ludzie ) !!! bardzo fajne to forum i mam zamiar tu pozostać i dowiadywać sie coraz więcej o firmie którą kocham miłością jak na razie platoniczną :) Pozdrawiam wszystkich ....

#315 auss

auss
  • 84 postów
  • SkądKraków

Napisano 13 czerwca 2007 - 17:31

Hyh, nie zauwazylem watku ;) no nic, jako ze drugi post, to sie przywitam ponownie :) Na imie mi Marcin, studiuje infromatyke oraz pracuje w Wyzszej Szkole Biznesu w Nowym Saczu, od 2 tygodni jestem szczesliwym posiadaczem MBP i dopiero po zakupie zrozumialem o co tyle krzyku ;) Z zainteresowan to glownie muzyka (punk, post-punk bla bla bla), programowanie i zabawa wszelakimi Unixopodobnymi tworami :)

#316 szepseskare

szepseskare
  • 4 postów

Napisano 13 czerwca 2007 - 17:32

HELLLLLUUUUU Witam! Mam na imie Wojciech mieszkam w Krakowie. W tym momencie pracuje, maca miałem kiedyś jakiś czas (krótki czas :( ). Zainteresowałem sie nim w czasie ucieczki z Windows, obecnie korzystam z Kubuntu. Jak będę miał luźną kasę planuje zainwestować w powerbooka. W sferze moich zainteresowań jest fotografia, jazz, zegarki, historia starożytna bliskiego wschodu i wiele innych mniej lub bardziej ciekawych rzeczy. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Wojt

#317 xyz

xyz
  • 1 postów

Napisano 14 czerwca 2007 - 15:41

Jarek - witam sie w pierwszym poscie , od dawna czytam forum , nie mam maka :( pozdrawiam

#318 Nugat

Nugat
  • 78 postów
  • SkądWarsaw

Napisano 15 czerwca 2007 - 15:19

Cześć jestem Filip od niedawna jestem na forum, maki znam od roku, ale bardziej interesuję się iPod'ami. Pozdrawiam

#319 coryza

coryza
  • 24 postów
  • SkądKraków, Poland

Napisano 17 czerwca 2007 - 12:01

Witam. Jestem 21 letnim studentem Politechniki Śląskiej. Obecnie używam XP oraz Win 98, bo na Maca zwyczajnie mnie nie stać. Do tej pory przeżyłem całkiem sporą ilość OSów - DOS, Win 95, 98, Me, XP, Linux (Red Hat, Mandrake, Debian, Knoppix), BeOs, ReactOS i cholera wie co tam jeszcze. Po tym wszystkim jest niezmiernie daleko od narzekania na XP, który jest zwyczajnie porządnym systemem. Z tworów Apple'a, to kontakt miałem jedynie z iPodem Nano kumpla. Fajna zabawka, ale stanowczo nie warta swojej ceny. Nie traktujcie mnie jako trolla, a jako sceptyka. Może się tam kiedyś przekonam. Więc ponownie - witam.

#320 doorshlaq

doorshlaq
  • 847 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 czerwca 2007 - 20:11

Witam, Mam na imię Piotr. Obecnie uczę się w jednym z pod Warszawskich liceów. Mam 17 lat. Interesuję się ogólnie pojętą elektroniką. Zajmuję się też robieniem grafik. Moją miłością są sztuki walki, które uprawiam od niemal dwóch lat- jest to jiu-jitsu. W tej chwili dzierżę żółty pas z dwiema belkami, który jest moim powodem do dumy. Pozdrawiam, i mam nadzieję pisać tu często.

#321 sabrez

sabrez
  • 10 postów
  • SkądJaworzno

Napisano 17 czerwca 2007 - 23:23

Heja! Pozytywnie odkręcony wariat z Jaworzna :-) Na imie Mirek - pod ręką 2 przysMACzki (G5 i MBP) i kilka PaśCi. Do nie dawna długowłosy - od 13go maja - obcięty i wyczochrany... Totalny spontan - na codzień zarobiony i ułożony - a po pracy... czort jeden wie ;)

#322 drahen

drahen
  • 1 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 19 czerwca 2007 - 11:21

Cześć wszystkim, Mam na imię Darek i mieszkam w Gdańsku. Moja przygoda z macami zaczęła się dwa lata temu kiedy to kupiłem sobie lapa G4. Kilka miesięcy temu zmieniłem G4 na Macbooka Pro i jestem bardzo zadowolony Pozdrawiam wszystkich Darek

#323 tiggernick

tiggernick
  • 172 postów

Napisano 19 czerwca 2007 - 15:06

Cześć , jestem Leszek z krainy balonów (popod stolicą). Z zawodu i zainteresowania architekt. Jestem macuserem od 1996 i nie znam windowsów bo nigdy ich nie miałem. Za to miałem już 5 makówek (pierwszy był Centris 650 - to były czasy!). Na chwilę przed "transition to Intel".

#324 Mosqit

Mosqit
  • 55 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 19 czerwca 2007 - 20:21

Witam wszystkich entuzjastów Mac'ów :) Mam na imię Adam i mieszkam w Gdańsku, uczę się w jednym z gdańskich liceów. Moją prawdziwą pasją jest Japonia i praktycznie każdą wolną chwilę poświęcam na poszukiwanie informacji o tym wspaniałym kraju. Moją drugą pasją, odkrytą niedawno, jest oczywiście Mac. Do niedawna nie miałem żadnej styczności z produktami firmy Apple, poza iPodem. Po pierwszym kontakcie z Mac OS X Tiger na MBP uznałem, że muszę dostać takie cudo w swoje łapki :) Tak właśnie powinna wyglądać praca z komputerem, który po prostu działa! I to jest w nim tak piękne :) W chwili obecnej używam PC-ta i jakże niezwykle rozbudowanego i nadgorliwego systemu, jakim jest Vista. Łapię się już na tym, iż po uruchomieniu komputera naciskam kombinację shift+jabłko (windows)+A i dziwię się, czemu nie otwierają się aplikacje :) W przeciągu najbliższych 3 miesięcy planuję całkowitą przesiadkę na Maca. Mam nadzieję, że mi się uda! Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :) Adam

#325 Laborman

Laborman
  • 397 postów
  • SkądDeep Space 9

Napisano 19 czerwca 2007 - 20:57

Witam szanownych forumowiczów. Mam na imię Piotr i z produktami firmy Apple miałem do czynienia 12 lat temu w pracowni komputerowej. Były to słynne Apple Classic. Dziś z racji wąskich zasobów finansowych używam "blaszaka" jednak o macu nie zapomniałem i odkładam powoli na niego. Pozdrawiam!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych