Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Słuchawki do ipoda nano 4g.

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 lewa

lewa
  • 7 posts
  • SkądSzczecin, PL

Posted 01 September 2011 - 18:26

Ile kosztują oryginalne słuchawki do ipoda nano 4g? Ile powinny kosztować.. Ponieważ na allegro widze "oryginalne słuchawki apple" za 20 - 30 zł.
Zależy mi na standardowych, zwykłych, białych słuchawkach like this: [url]http://www.benchmark.pl/uploads/image/fotki_recenzje/1406_iPod_Nano_4G/ipod_nano_4G_1D.jpg[/url], które są dodawane do nano 4g. Nie zależy mi na pilocie do nich.
Moje oryginały przegryzł mi kot, długi czas używałam Creativa, ale jedna ze słuchawek właśnie wysiadła. :(

Gdzie najlepiej kupić oryginalne słuchawki? Zaufać allegro?

#2 Magic07

Magic07
  • 35 posts

Posted 06 September 2011 - 14:17

Witam,
Pozwolisz że przyłączę się do twojego pytania? Właśnie miałem zadać prawie identyczne.
Jak wam się wydaję? Czy te słuchawki są oryginalne? Apple Słuchawki z Mikrofonem iphone 4 3gs Ipod !! (1787157414) - Aukcje internetowe Allegro One posiadają mikrofon.
A te są bez mikrofonu a różnica w cenie wynosi tylko 3zł. SŁUCHAWKI APPLE BOX 4GEN IPOD IPHONE 4 3GS PROMO (1801554997) - Aukcje internetowe Allegro
Co o tym myślicie?
Pozdrawiam

#3 humoongus

humoongus
  • 6 posts

Posted 20 September 2011 - 21:45

na ebayu zdarza się że chinczycy sprzedają takie słuchawki w paczkach po 100 sztuk lub więcej na raz po pare dolarow za sztuke z darmową wysyłką. nie będę wyrokował czy są orginalne czy nie bo tego nie wiem ale zaryzykuj to tylko ok 20pln. wszystko zalezy od tego czy zależy ci bardziej na pewności orginalnosci, cenie czy tez jakości dźwięku. jest mala szansa na to że wydając na nie 1/6 ceny sklepowej otrzymasz produkt który bedzie 6x gorszy od orginalnych sluchawek apple. stawiam że przy takim stosunku cen jak 1/6 ceny sklepowej prawie zawsze bedziesz do przodu w kwestii jakości

#4 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 21 September 2011 - 05:13

Na Allegro user: Informacje o Użytkowniku Aficio1 sprzedaje w pełni oryginalne słuchawki za niską cenę, kupuję od niego od kilku miesięcy, a więc gorąco polecam, jak widzę aktualnie nie sprzedaje ich, ale wystarczy napisać. ;)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users