Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Yanosik - brak ostrzezen o radarach itp

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 krzysiek_k

krzysiek_k
  • 140 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 sierpnia 2011 - 23:00

Witam, Mam problem z programem Yanosik: od trzech dni w programie nie dostaje zadnych powiadomien o pobliskich fotoradarach, policji z radarem itp. W programie widze moja predkosc, jestem tez lokalizowany na mapie. Jestem polaczony z serwerem i widze liczbe poszczegolnych ostrzezen, jak rowniez liczbe aktywnych uzytkownikow. Na mapie widze tez zgloszenia innych osob i info o ruchu ulicznym. Nie jestem w 100% pewien jak jest z moimi zgloszeniami - czy sa one widoczne na mapie i u innych osob. Aplikacje usuwalem i instalowalem ponownie, instalowalem ja z roznych kont, po instalacji zakladalem nowe konto i logowalem sie na moje juz istniejace, telefon restartowalem, wlaczalem aplikacje przy zasiegu GSM i WiFi. Nic nie pomoglo. Instalowalem tez program na iPadzie i logowalem sie na moje konto - wszystko dziala jak nalezy. Jedyna rzecz, ktora poprzedzila problem z programem to wyjazd za granice. Program uruchomilem za granica z ciekawosci i sprawdzalem czy zostane zlokalizowany na mapie, co tez sie stalo. Pewnie nie ma to zadnego znaczenia ale tylko to ostatnia rzecz jaka poprzedzila problemy z programem. Czy ktokolwiek z was mial/ma podobny problem? Moze macie jakies sugestie co mozna zrobic? Od pracownika firmy dostalem informacje, ze wczoraj byly przeprowadzane jakies prace, ktore mialy usprawnic dzialanie programu, jednak u mnie nic sie nie zmienilo.

#2 Solos

Solos
  • 227 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 31 sierpnia 2011 - 12:48

Mam dokładnie takie same problemy. Raz działa, a raz nie, chociaż ostatnio coraz częściej są problemy. Mam nadzieję, że twórcy uporają się z nimi zanim użytkownicy zrezygnują z korzystania z programu.

#3 krzysiek_k

krzysiek_k
  • 140 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 sierpnia 2011 - 16:08

Tak samo nagle jak ostatnio aplikacja przestala dzialac, tak dzisiaj dzialac zaczela. Nie wiem czy ma to zwiazek z pracami przeprowadzonymi przez tworcow programu czy nie. Miejmy nadzieje ze tak i ze problemy faktycznie beda rzadkoscia...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych