Karta T-Mobile dla iPada
Napisano 30 sierpnia 2011 - 10:50
Napisano 09 września 2011 - 21:06
Napisano 10 września 2011 - 08:29
Nie wiem jak było wcześniej, ale na becie 7 iOS 5 i kilku poprzednich dochodzą smsy.
Nie, nie dochodzą.... Fakt pojawienia się ikonki wiadomości wcale nie oznacza obsługi SMS. To usługa Apple zwana iMassage.
Polecam Ci karte Orange. Stan konta sprawdzasz w internecie tylko na podstawie loginu i hasła. Nie musisz aktywować żadnej promocji przez sms. Jedyne co mnie wkurza to kompresja obrazów przy połaczeniach EDGE/GPRS. Wolałbym wolniejsze ładowanie ale za to lepszą jakość. Z T-Mobile miałem identyczne przejścia. Najlepsze w tym wszystkim było stwierdzenie konsultantki w BOA że to faktycznie jest bez sensu( SMS w usługach dedykowanych dla iPad-a) ale taki jest regulamin i nie zamierzają go zmieniać. O_o
Ponaddto w Orange masz 2GB na start za 20 zł
a w T-Mobile za 25 -500 MB a 2GB dopiero w starterze za 50 zł.
Napisano 10 września 2011 - 10:49
Napisano 10 września 2011 - 11:01
Napisano 16 września 2011 - 22:59
Nie, nie dochodzą.... Fakt pojawienia się ikonki wiadomości wcale nie oznacza obsługi SMS. To usługa Apple zwana iMassage.
Polecam Ci karte Orange. Stan konta sprawdzasz w internecie tylko na podstawie loginu i hasła. Nie musisz aktywować żadnej promocji przez sms. Jedyne co mnie wkurza to kompresja obrazów przy połaczeniach EDGE/GPRS. Wolałbym wolniejsze ładowanie ale za to lepszą jakość. Z T-Mobile miałem identyczne przejścia. Najlepsze w tym wszystkim było stwierdzenie konsultantki w BOA że to faktycznie jest bez sensu( SMS w usługach dedykowanych dla iPad-a) ale taki jest regulamin i nie zamierzają go zmieniać. O_o
Ponaddto w Orange masz 2GB na start za 20 zł
a w T-Mobile za 25 -500 MB a 2GB dopiero w starterze za 50 zł.
Faktycznie, sprawdziłem, w becie 7 nie dochodzą, ale w 6-ce działały, bo w trakcie logowanie do iblueconnect.pl dostawałem jednorazowe hasło (pojawiał się push, który nigdzie nie był zapisywany). Jeśli chodzi o Orange, mam i korzystam w iPhonie, tam kompresja nie przeszkadza, natomiast na iPadzie/komputerze dla mnie jest nie do przyjęcia. Poza tym nie ważne czy EDGE/GPRS czy 3G, kompresja jest zawsze.
Napisano 17 września 2011 - 10:30
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych