Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

StarCraft 2!!!

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
373 odpowiedzi w tym temacie

#251 m4rcel

m4rcel
  • 32 post贸w

Napisano 30 lipca 2010 - 10:23

Ma mo偶e kto艣 jeszcze zb臋dny klucz do wersji demo? Zobowi膮zuje si臋 przetestowa膰 i opisa膰 wra偶enia na MacBook 5.1 | 13'' | 4GB RAM | C2D 2.4GHz | HDD | Nvidia 9400M Z g贸ry dzi臋kuje!

#252 zibi2000

zibi2000
  • 181 post贸w

Napisano 30 lipca 2010 - 10:45

Zastanawiam si臋 nad win 7 na maca, czy kto艣 testowa艂 SC2 w takiej wersji?

#253 smartkid

smartkid
  • 117 post贸w
  • Sk膮dBydgoszcz

Napisano 30 lipca 2010 - 11:03

Na Win7 wydajno艣膰 i stabilno艣膰 jest wi臋ksza tak si臋 og贸lnie mo偶na doczyta膰 wsz臋dzie.

#254 BaB

BaB
  • 81 post贸w
  • Sk膮dWroc艂aw, Poland

Napisano 30 lipca 2010 - 11:29

Jestem jak najbardziej za, zawsze lepiej pogra膰 z kim艣 p贸艂animowym, ni偶聽ca艂kowicie;)

#255 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 post贸w
  • Sk膮dWolin

Napisano 30 lipca 2010 - 11:48

smartkid jako, 偶e to tw贸j pomys艂 to rob ten temat, kazdy sobie doda te par臋 os贸b i po robimy jakie艣 mecze 2v2 3v3 itd :) pzdr. 艁ukasz

#256 Raju

Raju
  • 8 post贸w
  • Sk膮dPozna艅

Napisano 30 lipca 2010 - 18:12

Blue post na oficjalnym forum Blizza w odpowiedzi na random crashe spowodowane kartami nvidia

The random crashes on NVIDIA cards is a known issue and one in which will be resolved in the near future. I can't give a specific timeline on the fix unfortunately because it is not my information to share. This is a fix that is coming from Apple and NVIDIA. I understand the crashes are frustrating, but please know that Blizzard, Apple, and NVIDIA are aware of this issue and a fix should be coming soon.

Miejmy nadziej臋, 偶e wi臋kszo艣膰 b艂臋d贸w zostanie usuni臋ta i w ko艅cu u偶ytkownicy sprz臋tu apple b臋d膮 mogli komfortowo zagra膰 bez uprzedniej instalacji bootcampa :)

#257 smartkid

smartkid
  • 117 post贸w
  • Sk膮dBydgoszcz

Napisano 30 lipca 2010 - 21:28

Starcraft to jednak zbyt du偶y tytu艂 偶eby go zignorowa膰, wierz臋 偶e w艂a艣ciwi ludzie ju偶 wyt臋偶aj膮 g艂owy 偶eby nam pom贸c. Obstawiam koniec przysz艂ego tygodnia ;)

#258 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 post贸w
  • Sk膮dWolin

Napisano 30 lipca 2010 - 22:19

nom trzymam kciuki :D osobi艣cie ch臋tnie u偶yj臋 bootampa w celu pozbycia si臋 windy :D pzdr. 艁ukasz

#259 redziol

redziol
  • 192 post贸w

Napisano 30 lipca 2010 - 23:43

Je艣li b臋d膮 w ko艅cu te patche to ja ju偶 w singlu ich nie doceni臋 - sko艅czy艂em kampani臋 :D Teraz walk臋 czas zacz膮膰聽w multi. Zastanawiam si臋, czy ta gra nie cachuje sobie czego艣 - z pocz膮tku grania mia艂em takie przycinki, a po kilku h grania zupe艂nie znikn臋艂y i gra dzia艂a艂a zupe艂nie p艂ynnie na ustawieniach, jakie wrzuci艂em kilka stron wcze艣niej. W艂a艣ciwie to nawet fizyk臋 podci膮gn膮艂em sobie na ultra i nadal ok. Nawet fina艂owa walka, gdzie rozpiernicz by艂 spory da艂a rad臋 - w najgorszym przypadku 15-20 fps przy bardzo du偶ej liczbie jednostek.

#260 ftpd

ftpd

Nie.

• 24聽371 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dPozna艅

Napisano 31 lipca 2010 - 01:05

Korci mnie troch臋 ten SC2 ;-) Ale z drugiej strony, mam bardzo s艂abe do艣wiadczenie w grach jako takich ('przeszed艂em' w 偶yciu trzy :P), a stary Starcraft wydawa艂 mi si臋... za trudny (mo偶na si臋 艣mia膰).

#261 Slasheer

Slasheer
  • 150 post贸w
  • Sk膮dStorrs, CT

Napisano 31 lipca 2010 - 01:12

Trz臋sie mi si臋聽palec nad pomara艅czowym buttonem na allegro "KUP TERAZ" , mo偶e kto艣聽m贸g艂by podes艂a膰 kod do demo, a n贸偶聽palec spokojnie opadnie na touchpada :)

#262 metal_man

metal_man
  • 489 post贸w
  • Sk膮dChorz贸w

Napisano 31 lipca 2010 - 09:07

Problem z tymi patchami jest spory. Wydaje mi sie, ze gdyby nVidia mogla sobie tutaj sama patche wypuszczac, to dawno bysmy tego patcha mieli albo patch nadszedlby szybko. Podobnie jest z Half-Lifem 2. Patch by sie przydal ale wszystko lezy po stronie Apple, ktore najwidoczniej ma jakis harmonogram wydawania aktualizacji i tyle.

#263 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 post贸w
  • Sk膮dWolin

Napisano 31 lipca 2010 - 09:10

Slasheer, masz kompa ciut lepszego ni偶 ja, ja 艣migam na windzie wsio na wysokie, i chodzi bdb, na macu na 艣rednich te偶 nie najgorzej ( ale lubi艂o kaprysi膰 ), wi臋c czym si臋 przejmujesz :) pzdr. 艁ukasz

#264 redziol

redziol
  • 192 post贸w

Napisano 31 lipca 2010 - 09:21

Korci mnie troch臋 ten SC2 ;-)
Ale z drugiej strony, mam bardzo s艂abe do艣wiadczenie w grach jako takich ('przeszed艂em' w 偶yciu trzy :P), a stary Starcraft wydawa艂 mi si臋... za trudny (mo偶na si臋 艣mia膰).

To jest kwestia zdobycia jakiego艣 tam do艣wiadczenia. SC2 bardzo dobrze broni tytu艂 (co niezwykle rzadko zdarza si臋 przy sequelach), jak masz ochot臋 pogra膰 to kupuj, najwy偶ej w pierwszym podej艣ciu przejdziesz sobie na poziomie 艂atwym :)

Swoj膮 drog膮 kampania singlowa zach臋ca do ponownego przej艣cia, poniewa偶 w grze znajduj膮 si臋 punkty decyzyjne i trzeba wybra膰 komu pom贸c, wi臋c fajnie by艂oby i艣膰 jeszcze raz i wybiera膰 tym razem przeciwne opcje :) Ale teraz to czas na multi, do singla zawsze mo偶na wr贸ci膰.

#265 mihauu1983

mihauu1983
  • 124 post贸w
  • Sk膮dKoszalin

Napisano 31 lipca 2010 - 09:41

Je偶eli by艂by kto艣 tak wspania艂y, 偶eby udost臋pni膰 mi guest passa do Starcrafta 2, to by艂bym bardzo szcz臋艣liwy. Prosz臋 o informacj臋 na PW albo na maila: mihauu 1983 ma艂pa me.com

#266 Automator

Automator
  • 5 post贸w

Napisano 31 lipca 2010 - 11:00

Zmieni艂em w moim MB RAM do 4GB i teraz na 9400M i ustawieniach low da si臋 ju偶 gra膰. Tak czy inaczej - czekam na jakie艣 艂atki od Apple/nVidia - je偶eli nie zoptymalizuj膮 wersji na OSX przeskocz臋 na Windowsa(niestety).

#267 smartkid

smartkid
  • 117 post贸w
  • Sk膮dBydgoszcz

Napisano 31 lipca 2010 - 11:59

Automator ustaw 艣rednie tylko shader prze艂膮cz na niskie. U mnie da艂o rad臋 elegancko a mamy te same maszynki :)

#268 Automator

Automator
  • 5 post贸w

Napisano 31 lipca 2010 - 12:31

Automator ustaw 艣rednie tylko shader prze艂膮cz na niskie. U mnie da艂o rad臋 elegancko a mamy te same maszynki :)

Niby mo偶na - ale 30-40 klatek w multi bez stresu zamieni si臋 w 15 w momencie wi臋kszej zadymy i robi si臋 problem...

#269 Slasheer

Slasheer
  • 150 post贸w
  • Sk膮dStorrs, CT

Napisano 31 lipca 2010 - 15:32

Lepiej zainstalowa膰 windows 7 czy windows XP ? Pod czym p艂ynniej chodzi?:) // A i co do klucza to nadal potrzebuje nie po to by sprawdzi膰 czy m贸j komputer sobie poradzi , bo tego najmniej si臋 obawiam :) tylko by sprawdzi膰 czy 150PLN jest warte tej gry, czy nie p贸jdzie w "k膮t" po 3 dniach. Bardzo ceni臋 sobie gry blizzarda, Warcraft 3 i World Of Warcraft goszcz膮 na moim monitorze bardzo cz臋sto , jednak偶e chcia艂bym si臋聽przekona膰聽przed kupnem ;-)

#270 Eldest

Eldest
  • 222 post贸w

Napisano 31 lipca 2010 - 19:11

Witam,ja tez bym bardzi prosi艂 o klucz do triala bo nie chce wywalac hajsu w b艂oto. Z g贸ry wielkie dzi臋ki :)

#271 cooper69

cooper69
  • 1聽036 post贸w
  • Sk膮dGda艅sk

Napisano 31 lipca 2010 - 20:02

Kod wys艂any. Dzi臋ki koledze Hynta pogra艂em i wci膮gn臋艂o... I prawie 150 z艂 wydane na pe艂n膮 wersj臋 - licencja elektroniczna z keye.pl

#272 Monny

Monny
  • 30 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w, PL

Napisano 31 lipca 2010 - 20:10

Ja bym prosi艂 o kluczyk do dema na PW jak ktos ma zbedny.

#273 BaB

BaB
  • 81 post贸w
  • Sk膮dWroc艂aw, Poland

Napisano 01 sierpnia 2010 - 01:20

To co z tymi nickami? Ja jestem babcius(@)wp.pl m贸g艂by mnie kto艣 zaprosi膰 do przyjaci贸艂:P Nie wymiatam p贸ki co, bo od czas贸w grania w SC 1 to ju偶聽wiele wody up艂yn臋艂o, ale wdra偶am si臋:D W grupie ra藕niej z kim艣 pogra膰, stworzy膰 jak膮艣 dru偶yn臋:)

#274 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 post贸w
  • Sk膮dWolin

Napisano 01 sierpnia 2010 - 09:23

http://myapple.pl/gr...battle_net.html tutaj si臋 dopisz :)

pzdr. 艁ukasz

#275 mumok77

mumok77
  • 82 post贸w

Napisano 01 sierpnia 2010 - 09:37

Je艣li kto艣 jeszcze dysponuje free trial keyem to jestem bardzo zainteresowany. Dwa razy ju偶 prawie kupi艂em ale chcia艂bym zobaczy膰 jak to na moim IMacu chodzi bo windy jako艣 nie chce mi si臋 instalowa膰. Z g贸ry dzi臋kuj臋.

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 0

0 u偶ytkownik贸w, 0 go艣ci, 0 anonimowych