Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Windows 7 na MB - polskie znaki na klawiaturze

• This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 Habhub

Habhub
  • 24 posts
  • SkądSzczecin, PL

Posted 25 August 2011 - 19:51

Witam Instalacja Windows7 na macbooku nie sprawiła żadnych problemów. Jest problem tylko z klawiaturą tzn nie mogę ustawić polskich znaków oraz uderzenia w gładzik nie działają. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Hubert

#2 krakers

krakers
  • 8135 posts
  • SkądNibylandia

Posted 25 August 2011 - 19:54

Uderzenia w gładzik to pewnie brak sterowników. I co rozumiesz przez problem z klawiaturą? Ustawiłeś polski programisty w ustawieniach?

#3 Garfild

Garfild
  • 190 posts

Posted 03 February 2012 - 17:34

Mam to samo. W MBP nie mm polskich znakow w windows7. I mam ustawienia polski programista. Zreszta brak prawego alta ...... jak? ;) szukam od 2h w necie i nie moge znalesc odp. dzieki za pomoc Garfild

#4 DanielF

DanielF
  • 5765 posts
  • SkądSiedlce

Posted 03 February 2012 - 17:40

instalowałeś sterowniki bootcampa? jeśli tak to instaluje się klawiatura z dopiskiem Apple a tej nie używaj tylko normalną polski programista. Zainstaluj sobie jakiś program do zmiany klawiszy i ustaw prawy alt jako lewy lub command jako alt i po problemie.

#5 Garfild

Garfild
  • 190 posts

Posted 03 February 2012 - 18:10

właśnie chciałem napisać, że dałem sobie rade ;) Faktycznie, 3ba użyć osobnego programu, który zmienia właściwości klawisza. użyłem sharpkeys. Zgubiło mnie to, że mam osobną klawiaturę (do montażu) z prawym altem i na niej nie działało ;/// ale już jest git na mbp. dzieki, Garf

#6 ftpd

ftpd

Nie.

• 24357 posts

Posted 03 February 2012 - 18:27

Co to znaczy '3ba'? To nie gimnazjum.pl.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users