Witam! Myślę nad zakupem drukarki firmy Canon. Jednak mam problem dotyczący jej kompatybilności z MacBookiem. Czy ktoś może mi powiedzieć czy te dwa sprzęty różnych firm będą współgrały? Jeśli nie jaki sprzęt wybrać najlepiej?

Jaka drukarka do MacBooka?
Rozpoczęty przez
kasicka7
, 24 sie 2011 11:39
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 sierpnia 2011 - 11:39
Napisano 24 sierpnia 2011 - 11:50
Napisz może, jak drukarka i z jakim systemem ma współpracować. Zapewne odpowiadającym będzie łatwiej. Poza tym warto zapytać sprzedawcę. W sumie to jego działka, sprawdzić kompatybilność swojego towaru z konkretnym sprzętem. Zawsze powtarzam, że trzeba męczyć sprzedawcę o wszystkie szczegóły, bo za to bierze kasę. Klient ma tylko przyjść, zapłacić i być zadowolonym.
Napisano 24 sierpnia 2011 - 18:05
słyszałam, że macbook nie będzie współpracował z żadnym sprzętem oprócz sprzętu firmy apple więc chciałabym wiedzieć czy to prawda
Napisano 24 sierpnia 2011 - 18:35
nie, to nie prawda. Obecnie sprzęt apple pracuje z większością nowych sprzętów peryferyjnych takich jak drukarka, skaner itd. Dla pewności możesz zobaczyć czy na pudełku w sklepie jest znaczek maca - jabłuszko lub "takie dwie buźki" - http://miran.org.pl/images/MacLogo.jpg . Jeśli posiada to będzie śmigać na 100%
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych