Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Jaka drukarka do MacBooka?

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 kasicka7

kasicka7
  • 5 posts

Posted 24 August 2011 - 11:39

Witam! Myślę nad zakupem drukarki firmy Canon. Jednak mam problem dotyczący jej kompatybilności z MacBookiem. Czy ktoś może mi powiedzieć czy te dwa sprzęty różnych firm będą współgrały? Jeśli nie jaki sprzęt wybrać najlepiej?

#2 renqien

renqien

Koniec...

• 20740 posts

Posted 24 August 2011 - 11:50

Napisz może, jak drukarka i z jakim systemem ma współpracować. Zapewne odpowiadającym będzie łatwiej. Poza tym warto zapytać sprzedawcę. W sumie to jego działka, sprawdzić kompatybilność swojego towaru z konkretnym sprzętem. Zawsze powtarzam, że trzeba męczyć sprzedawcę o wszystkie szczegóły, bo za to bierze kasę. Klient ma tylko przyjść, zapłacić i być zadowolonym.

#3 kasicka7

kasicka7
  • 5 posts

Posted 24 August 2011 - 18:05

słyszałam, że macbook nie będzie współpracował z żadnym sprzętem oprócz sprzętu firmy apple więc chciałabym wiedzieć czy to prawda

#4 chrzanek

chrzanek
  • 99 posts

Posted 24 August 2011 - 18:35

nie, to nie prawda. Obecnie sprzęt apple pracuje z większością nowych sprzętów peryferyjnych takich jak drukarka, skaner itd. Dla pewności możesz zobaczyć czy na pudełku w sklepie jest znaczek maca - jabłuszko lub "takie dwie buźki" - http://miran.org.pl/images/MacLogo.jpg . Jeśli posiada to będzie śmigać na 100%

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users