Moze ktos sie orientuje czy jest tam prowadzony tylko remont czy oddzial jest juz usuniety?
Na stronie ispot ten salon sie juz nie wyswietla ale zadnej informacji o zamknieciu rowniez nie ma podanej.
Moze ktos ma jakies informacje - bylbym wdzieczny.

Ispot - blue city warszawa. Istnieje nadal?
Rozpoczęty przez
eloszki
, 21 sie 2011 23:37
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 sierpnia 2011 - 23:37
Napisano 21 sierpnia 2011 - 23:38
Temat będzie zamknięty wiec daruj sobie bo renqien szoku dostanie:)
Napisano 22 sierpnia 2011 - 00:00
Nie rozumiem dlaczego. Dalej oczekuje odpowiedzi na zadane wyzej pytanie.
Napisano 22 sierpnia 2011 - 09:49
Nie nie, no teraz to jest już mniej stresujące niż poprzednio 
Proponuję zadzwonić iSpot Apple Premium Reseller Macbook, iPad, iPod, iPhone, akcesoria, oprogramowanie. może jest jakaś informacja na sekretarce.
Tak się zastanawiam, gdzie przenieść ten wątek... chyba dam go do offtopic. Mam nadzieję, że autor mi wybaczy.

Proponuję zadzwonić iSpot Apple Premium Reseller Macbook, iPad, iPod, iPhone, akcesoria, oprogramowanie. może jest jakaś informacja na sekretarce.
Tak się zastanawiam, gdzie przenieść ten wątek... chyba dam go do offtopic. Mam nadzieję, że autor mi wybaczy.
Napisano 22 sierpnia 2011 - 09:56
Ok dzieki. Myslalem ze znajde tutaj pracownika tego sklepu ktory by dokladnie wyjasnil. Dzieki. Mozna przeniesc
.
Pozdrawiam

Napisano 01 września 2011 - 20:28
Dla zainteresowanych ispot w blue city zostal zamkniety i w najblizszym czasie nie planuja ponownego funkcjonowania.
Powod zakonczenie umowy najmu lakalu, a na inny lokal ispot nie chcial sie zgodzic.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych