No wlasnie... Skusil sie ktos? Inaczej: czy ktos sciagnal? Bo ja owszem...
Naszlo mnie ostatnio na let's golfa, bo w dwojke zagrywalem sie jak w malo co. I gdy probowalem odpalic dwojke wyrzucalo mnie do sb. Okazalo sie ze dwojki juz w appstore nie ma.
Zobaczylem trojke i na poczatku zdziwilo mnie ze jest za darmo. Gdy juz zagralem wszystko sie wyjasnilo. Troche m sie nie podoba, ze zrobili jakas glupia energie i ciuchy dodajace skilla. To nie RPG. Zrobilo sie z tego jakies mafia wars czy bog wie co.
Ale i tak bede gral. Normalny golf na ipada mi ani troche nie odpowiada, za to ten ma w sobie cos, co zacheca mnie do gry.
Let's golf 3
Rozpoczęty przez
TomuSS
, 19 sie 2011 19:39
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19 sierpnia 2011 - 19:39
Napisano 19 sierpnia 2011 - 20:15
Ja też lubiłem let's golfa. Zarówno 1 jak i 2. Ale 2 jak włączam to wywala mnie do sb.
Co do Trzeciej części to nawet nie zamierzam ściągać. Jestem pewien, że ostro wkurzał by mnie ten system. Swoją drogą niezłe chamstwo ze strony gameloftu - chcą wycisnąć jak najwięcej kasy od ludzi ale chyba nie wyjdzie im to na dobre patrząc na opinie zawarte w app store.
A może spróbuj Tiger Woodsa 2012. Też jest fajny.
Napisano 19 sierpnia 2011 - 20:49
Ja też lubiłem let's golfa. Zarówno 1 jak i 2. Ale 2 jak włączam to wywala mnie do sb.
A może spróbuj Tiger Woodsa 2012. Też jest fajny.
Mnie tez wywala. To chyba dlatego ze gry juz nie ma w appstore.
A co do tigera... No nie wiem. Ta ma jakis taki klimat. Moze sprobuje ale jakos malo mnie ciagnie. Na razie zadowole sie let's golfem 3.
Napisano 19 sierpnia 2011 - 21:59
[ATTACH=CONFIG]9491[/ATTACH]
Napisano 21 sierpnia 2011 - 23:24
@stojak1030 Widzę, że próbujesz być zabawny na siłę. Powodzenia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych