Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

NIekończące się wczytywanie aplikacji na iPhone 4

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 mariax7

mariax7
  • 3 postów

Napisano 19 sierpnia 2011 - 09:34

Witam, mam następujący problem. Pobierałem aplikację na iPada - Weather HD. Nie wiem jakim cudem ale ta sama aplikacja zaczęła mi się pobierać w iPhonie. Ale to w sumie nieistotne. problem jest taki, że od 2 dni aplikacja jest w statusie "wczytuję" i od czasu do czasu pojawia się info, że plik jest za duży i mam użyc Itunes lub Wi-Fi by dokończyć. Pobrałem ponownie aplikację w iTunes i wrzuciłem do iPhone. Na ekranie iPhone w Itunes mam w tej chwili dalej ikonkę WCZYTUJĘ oraz obok ikonkę z już pobranym programem , w samym iPhonie pobranej aplikacji dalej nie ma tylko ikonka ze statusem WCZYTUJĘ. Jak sie pozbyć tego cholerstwa? restart telefonu nie pomaga, synchronizacje nic nie dają. A nie chcę robić formatu by nie utracić wszystkich danych wczytanych w aplikacjach. Szukałem w sieci , były podobne pytania, ale brak rozwiązania problemu. Dodatkowa informacja: po wejściu do App Store w iPhone aplikacja ma status INSTALLED. Pozdro, początkujący.

#2 Damian.De

Damian.De
  • 317 postów
  • SkądWielkopolska, UK

Napisano 19 sierpnia 2011 - 09:47

Przytrzymaj tą aplikację aż zacznie się trząść, wtedy tapnij w krzyżyk obok.

#3 mariax7

mariax7
  • 3 postów

Napisano 19 sierpnia 2011 - 10:24

:-) to zbyt proste. Krzyżyk się nie pojawia. Mogę jedynie przesunąć ikonę pomiędzy ekranami.

#4 Empiryczny

Empiryczny
  • 525 postów
  • SkądWrocław

Napisano 19 sierpnia 2011 - 10:37

Też sporadycznie miałem podobny problem. Jakiś większy bug widocznie. Twardy reset pomaga - długo home i power button razem.

#5 mariax7

mariax7
  • 3 postów

Napisano 19 sierpnia 2011 - 11:51

NIestety nie pomogło. Ale dzięki, nawet nie wiedziałem , że jest taki reset.

#6 Damian.De

Damian.De
  • 317 postów
  • SkądWielkopolska, UK

Napisano 19 sierpnia 2011 - 21:40

Napisz do Apple w sprawie Bug'a może to naprawią w następnej aktualizacji.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych