witam mam problem ponieważ chcę doładować konto bez wyciągania karty z ipada ale na stronie play nie da się tego zrobić bez wpisania kodu z smsa... może ma ktoś jakiś sposób albo jakaś aplikacja? proszę o pomoc

jak doładować konto bez wyciągania karty z ipada
Started by
arizona12
, 17 Aug 2011 09:12
9 replies to this topic
Posted 17 August 2011 - 09:12
Posted 17 August 2011 - 09:13
Nie mam w Play, tylko w Orange, jednak chyba jest możliwość przez bankomat oraz przelew z konta (Pekao SA)
Posted 17 August 2011 - 09:15
ok tylko najgorsze jest to że mam doładowanie zakupione i na papierze dodam że jest to play online na kartę
Posted 17 August 2011 - 10:03
ja mam kartę w iPadzie i na stronie doładowuje ją z mBanku a bank wysyła mi hasło do potwierdzenia transakcji na inny numer (na iPhone)
Posted 17 August 2011 - 10:58
Jak masz na papierze to musisz przelozyc karte do telefonu i doladowac go i pozniej z powrotem do iPada
Posted 17 August 2011 - 11:00
też nie widzę innego wyjścia,
na przyszłość polecam skorzystać właśnie z internetowego konta bankowego, i opcji "doładuj telefon"
na przyszłość polecam skorzystać właśnie z internetowego konta bankowego, i opcji "doładuj telefon"
Posted 17 August 2011 - 11:15
Są aplikacje (oczywiście po JB), które pozwalają czytać sms na ipadzie.
Posted 18 January 2012 - 19:32
ok tylko najgorsze jest to że mam doładowanie zakupione i na papierze dodam że jest to play online na kartę
Mam identyczną sytuację. Jak sobie w końcu z tym poradziłeś?
Co najgorsze, gdy przekładam kartę do Blackberry, to nie wyszukuje mi sieci, z kolei gdy przekładam ją do modemu mobilnego, to nie łączy z Internetem, choć ma pełny zasięg.
Posted 18 January 2012 - 22:57
Ale w czym jest problem? Przecież iPad 3G odbiera i wyświetla SMSy. Co prawda jako "alert", bez możliwości skopiowania tekstu lub późniejszego odczytania, ale mimo wszystko wyświetla.
edit
Faktycznie, chyba mój błąd. To raczej zasługa T-Mobile, że wiadomości z kodem autoryzacyjnym dochodzą - widocznie są wysyłane w jakiś inny sprytny pomysł. Trzeba uderzyć do innych operatorów, by takie wiadomości wprowadzili u siebie
edit
Faktycznie, chyba mój błąd. To raczej zasługa T-Mobile, że wiadomości z kodem autoryzacyjnym dochodzą - widocznie są wysyłane w jakiś inny sprytny pomysł. Trzeba uderzyć do innych operatorów, by takie wiadomości wprowadzili u siebie

Gość_betono_*
Posted 20 January 2012 - 17:28
To pewnie SMS klasy 0 - tzw flash.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users