Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Czy mozna kupic nowego ipoda 3gen ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 WronaM

WronaM
  • 2 postów

Napisano 14 sierpnia 2011 - 11:02

Witam. Bardzo spodobał mi się ipod 3gen z powodu swoich niewielkich rozmiarów i właściwości. Ipody nowszych generacji już mi się tak nie podobają, równiez ze wzgledu na wysoką cenę. Chcialbym kupić ipoda 3gen, tylko troche boje kupić się używanego, wiec nasuwa się pytanie, czy mogę znaleźć gdzieś nowego ? Szukałem na allegro czy ebayu, ale było ciezko :-o

#2 ex3v

ex3v

• 1 884 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 sierpnia 2011 - 11:14

W sklepach raczej nie znajdziesz... oczywiście możesz podzwonić, popytać się, czy może mają gdzieś w zakamarkach magazynu jakąś sztukę w szpetnym różowym kolorze ;) Ale zazwyczaj nie mają, bo sklepy dążą do posiadania najnowszego asortymentu. Niestety Twoimi głównymi przyjaciółmi najprawdopodobniej będą portale aukcyjne, albo zagraniczne sklepy...

#3 jdus

jdus
  • 475 postów
  • SkądKraków

Napisano 14 sierpnia 2011 - 11:14

ale jakiego ipoda? iPod Touch, Nano? Jeśli Nano to raczej już wątpie, że dorwiesz nowego. Choć rozumiem Cię, bo sam posiadam 3Gen bo jest najładniejsza :)

#4 ex3v

ex3v

• 1 884 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 sierpnia 2011 - 11:25

Na początku też myślałem o nano, ale później doszło do mnie, że najmniejszy był... shuffle 3g (rozmiary 1/3 pudełka zapałek). Niemniej jednak ciężko będzie, a jeżeli shuffle to podejrzewam, że tym bardziej (to zdecydowanie nie jest najpopularniejszy produkt apple więc ciężej go będzie znaleźć)

#5 Michalek

Michalek
  • 1 031 postów
  • SkądWołomin/ Chełm

Napisano 14 sierpnia 2011 - 11:27

Zajrzyj do Euro RTV AGD. W Warszawie do niedawna były tam nawet Nano 1 i 2 generacji, więc masz szansę znaleźć i 3 ;)

#6 Konrado

Konrado

• 1 844 postów
  • SkądŚwidnica

Napisano 14 sierpnia 2011 - 11:36

Ja mam nierozpakowywanego shuffle 3G 2GB czarnego (MC323QB/A), ale przy obecnych cenach, raczej za dużo zachodu ze sprzedawaniem, niż to warte ;D

#7 Verex13

Verex13
  • 1 093 postów
  • SkądTczew (k. Gdańska)

Napisano 14 sierpnia 2011 - 11:41

Jeśli chodzi ci o szufelke, to źle nie będzie ;) Ja polecam Media Expert - tam przeważnie nigdy nic nie schodzi na czas (a przynajmniej u mnie w mieście), więc starego sprzętu mają ... dosyć dużo. Jak kupowałem tam moją szufelke 4g, były również 3g więc nie widzę problemu z dostępnością ;) A nawet gdyby to na allegro możesz jeszcze ustrzelić nowe 3g.

#8 WronaM

WronaM
  • 2 postów

Napisano 14 sierpnia 2011 - 11:52

Przepraszam za nieścisłość - chodziło mi o nano 3 generacji. Skoro ciezko znalezc nowego, to czy warto kupić używanego ?? Może macie jakieś pewne źródła typu lombard itp. ?

#9 Verex13

Verex13
  • 1 093 postów
  • SkądTczew (k. Gdańska)

Napisano 14 sierpnia 2011 - 13:06

Na przykład allegro, a ściśle ta aukcja:
Hit !! Piękny iPod Nano 3G 4GB jak nowy!! Wrocław (1763525237) - Aukcje internetowe Allegro

Wygląd ładny, kilka mini rysek od pokrowca.

Poszukaj jeszcze na allegro, to jest chyba najlepsze rozwiązanie. Albo na serwisach takich jak tablica.pl czy jakieś lokalne stronki. Jak chcesz kupić to musisz się postarać i wyszukać swój produkt ;)

#10 Ptryk

Ptryk
  • 126 postów

Napisano 15 sierpnia 2011 - 09:02

Tak jest :) Czasem naprawdę można znaleźć zadbane iPody na allegro. Trzeba tylko śledzić uważnie co kilka dni i może nadarzy się okazja.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych