Zamówiłem iphone 3gs 16gb - wysyłka szybka ale towar mnie przeraził - zamiast telefonu w stanie BDB- dostałem ipka z mocno porysowanymi pleckami, dwoma wgnieceniami koło wejścia mini jack i przycisku power, dziwne smugi na ekranie (nie na szybce tylko pod spodem, widać je na jasnym tle lub patrząc pod ostrym kątem) peknietą obudową oraz dwoma pęknięciami na szybce nad ekranem (koło głośniczka). Kontakt ze sprzedawcą średni, czasem nie odbierał ale jeśli już to oddzwonił, reklamacji przyjąć nie mógł bo jak on to powiedział "wyjeżdża na kilka tygodni". Jedyną pozytywną rzeczą było to, że zamiast telefonu odblokowanego ultrasn0wem dostałem fabrycznie bez locka, co jednak nie usprawiedliwia żałosnego stanu w jakim go otrzymałem, Mimo szybkiej wysyłki i dość dobrego kontaktu osobiście nie polecam. (na profilu użytkownika w allegro widnieje dużo neutrali związanych z uszkodzonym sprzętem, więc nie byłem jedyną poszkodowaną osobą)

Allegro - Luna-Gsm
Rozpoczęty przez
Matef
, 09 sie 2011 19:11
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 sierpnia 2011 - 19:11
Napisano 09 sierpnia 2011 - 20:11
Na policje+sprawa do allegro i pieniądze odzyskasz
Napisano 09 sierpnia 2011 - 20:33
To dziwne . Ja kupowałem kiedyś od nich telefon (nie pamiętam nawet jaki ale na pewno nie iPhone) i był w dobrym stanie (takim jak w opisie aukcji ). Co prawda telefon odebrałem osobiście (ich punkt jest 10km od mojego domu) ale opis nie odbiegał od stanu rzeczywistego telefonu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych