[Łódź] Galeria Łódzka iSpot
Napisano 22 lipca 2007 - 21:05

Napisano 22 lipca 2007 - 21:13
Nawet były dwa tunery - Elgato (815 zł) i Migilia cyfrowa (1015 zł), a tym byłem akurat zainteresowany..
Zainteresuj się tymi: [URL="http://cortland.pl/24936_Elgato_Tuner_TV_EyeTV_250_for_Mac.html"]Elgato[/URL], [URL="http://cortland.pl/24939_Miglia_Tuner_TVMax_for_Mac.html"]Miglia[/URL].
Napisano 28 lipca 2007 - 00:15
Niemniej jednak wkurzyło mnie do imentu jedno. Jak zobaczyłem tych dwóch śpiących sprzedawców. A to dlatego, że odkąd otworzyli łódzkiego iSpota próbowałem się tam dodzwonić, żeby ustalić parę rzeczy zanim pojadę. A tu przez pierwsze dwa tygodnie permanentnie zajęte. Ale dziś wreszcie wolny sygnał, tyle że nikt nie odbiera. Pomyślałem sobie - zajęci są, dużo klientów. Ale jak zobaczyłem te dwie głowy z zamkniętymi oczami to już znałem przyczynę - nie mieli jeszcze szkolenia z odbierania telefonów
Takie rzeczy tylko w Polsce.
To troche nie do konca tak. Mozliwe ze trafiles na zmeczonych chlopakow. Naprawde sie staraja (ja zresta tez :cool: ) A z telefonami jets tak ze dopiero dzisaj szanowna TP SA podpiela internet (mimo zamowienia lacza na 3 tygodnie przed otwarciem) i naprawila telefon (tak zeby normalnie dzialal) wiec nie jestesmy juz odcieci od swiata.
pelne namiary to:
042 630 02 62
042 630 22 65
ichat: ispot_lodz@mac.com
ispot_lodz@ispot.com.pl
Tym razem jak zadzwonisz to na pewno ktos odbierze, moze ja

- Indrid Cold lubi to
Napisano 20 września 2007 - 22:58
Ja odwiedziłem dzisiaj iSpot w Galerii Łódzkiej. Wyczytałem z jednego z wcześniejszych postów, że jest gdzieś na górze więc wjeżdżam sobie spokojnie i oczom moim ukazuje się jabłuszko nad wejściem do iSpotu :shock: :-P :razz: 8-) wchodze i ogarnia mnie normalnie takie poczucie otaczającego mnie że się tak wyrażę "exclusive equipment". Ogólnie super - pierwszy raz na oczy widziałem maca Pro, podpiętego do niego displaya 30'' :shock: i parę innych rzeczy (sam mam mini) poklikałem pooglądałem posłuchałem itd... W pewnym momencie eureka - zobacze sobie jak śmiga FCP na mac Pro albo ew. iMac-u w zależności gdzie mają zainstalowanego. Pytam chłopaków - macie może gdzieś zainstalowanego FCP ? a oni mówią, że nie... no sorensen ale gdzie człowiek ma se popróbować i poklikać w aplikacji, którą jest zainteresowany jeśli nie w salonie firmowym producenta... troszkę to niepoważne moim zdaniem. Stoi do testowania mac pro, 3 mac booki pare iMaków i mini i nie można choćby na jednym FCP zainstalować ?
---- Dodano 21-09-2007 o godzinie 10:07 ----
A no i zapomniałem wspomnieć o najbardziej optymistycznym detalu mojej wizyty - tam były takie łepki co się bawiły ipodem i w pewnym momencie jeden z nich mówi do jednego ze sprzedawców - "proszę pana jak się pisze jutjub?":lol:
Napisano 24 listopada 2007 - 23:12
Napisano 05 kwietnia 2008 - 14:49
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych