Witajcie!
Mam kłopot z iTunes, mianowicie w pewnym momencie w całej playliście miałem po dwa takie same utwory, nie wiedząc co robic zaznaczyłem wszystko i usunąłem po czym przeciągnąłem na nowo folder Music do iTunes efektem czego mam teraz po... cztery takie same pozycje. Sprawdzalem, na dysku pliki nie są zdublowane.
Co czynić Panowie?
Pozdrawiam!

Przy dodawaniu muzyki do biblioteki iTunes moje utwory się powielają
Rozpoczęty przez
Viperaberus
, 25 lis 2008 09:22
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 listopada 2008 - 09:22
Napisano 25 listopada 2008 - 17:04
Mam to samo tzn. jak dodaje cały folder to pojawiają mi się 2 takie same utwory, ale jak dodaje pojedynczo utwory to normalnie pojawia się jeden utwór:/
Napisano 25 listopada 2008 - 17:28
Bo dodajcie pliki m3a które są playlistą, czyli ładuje utwory z playlisty a następnie dodaje zwyczajnie pliki mp3 stąd podublowane, łatwo w itunes zlokalizować zdublowane pliki, wystarczy wybrać File -> Show Duplicates.
Napisano 16 grudnia 2008 - 08:28
Jakiż ten świat jest prosty a ja głupi.
Dzięki panowie!
---- Dodano 16-12-2008 o godzinie 13:27 ----
Guzik, radość przedwczesna. Pokasowałem playlisty i znowu mam utwory zdublowane. Tylko zanim pokasowałem, podwójne były tylko niektóre kawałki a teraz mam wszystkie razy dwa...
Pomocy!
---- Dodano 16-12-2008 o godzinie 13:33 ----
Hmmm może ja coś źle robię.
Zaznaczam całą playliste w itunes (jabłko + a), klikam delete i potem na nowo przeciągam folder music w miejsce starej playlisty. Chwile to trwa zanim się pododają utwory i to tyle.

Dzięki panowie!
---- Dodano 16-12-2008 o godzinie 13:27 ----
Guzik, radość przedwczesna. Pokasowałem playlisty i znowu mam utwory zdublowane. Tylko zanim pokasowałem, podwójne były tylko niektóre kawałki a teraz mam wszystkie razy dwa...

Pomocy!
---- Dodano 16-12-2008 o godzinie 13:33 ----
Hmmm może ja coś źle robię.
Zaznaczam całą playliste w itunes (jabłko + a), klikam delete i potem na nowo przeciągam folder music w miejsce starej playlisty. Chwile to trwa zanim się pododają utwory i to tyle.
Napisano 07 sierpnia 2011 - 10:13
Przy dodawaniu muzyki do biblioteki iTunes moje utwory się powielają
Witam applowcy
Mam problem związany z wrzucaniem muzyki do iTunes'a. Biblioteka jest wyczyszczona. Wchodzę w katalog z muzyką i przeciągam wszystko do bibilioteki. Efek jest taki że mam każdą piosenkę wrzuconą po 3-4 razy. Sprawdzałem folder i wsystkie piosenki są normalnie w liczbie pojedynczej, bez powtórek :? :confused::confused:
Jak już nawet wszystkie piosenki się wrzucą w liczbie 45tyś :-D to każdy album tworzy sobie oddzielną listę ! :-x:?:
Problem ten jest na Mac'u, od zawsze na PC używałem iTunes i nigdy czegoś takiego nie zaobserwowałem...
POMOCY !
:(
Zmieniłem temat wątku na oddający treść postów. plmax.
Witam applowcy
Mam problem związany z wrzucaniem muzyki do iTunes'a. Biblioteka jest wyczyszczona. Wchodzę w katalog z muzyką i przeciągam wszystko do bibilioteki. Efek jest taki że mam każdą piosenkę wrzuconą po 3-4 razy. Sprawdzałem folder i wsystkie piosenki są normalnie w liczbie pojedynczej, bez powtórek :? :confused::confused:
Jak już nawet wszystkie piosenki się wrzucą w liczbie 45tyś :-D to każdy album tworzy sobie oddzielną listę ! :-x:?:
Problem ten jest na Mac'u, od zawsze na PC używałem iTunes i nigdy czegoś takiego nie zaobserwowałem...
POMOCY !

Zmieniłem temat wątku na oddający treść postów. plmax.
Napisano 07 sierpnia 2011 - 11:25
moze masz tam pliki .m3u albo inne jakies. poszukaj opcji nie pokazuj duplikatow plikow.
Napisano 07 sierpnia 2011 - 20:43
A gdzie jest ta opcja ?

Napisano 07 sierpnia 2011 - 22:11
File-> Display Duplicates
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych