Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Przy dodawaniu muzyki do biblioteki iTunes moje utwory się powielają

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Viperaberus

Viperaberus
  • 5 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 09:22

Witajcie! Mam kłopot z iTunes, mianowicie w pewnym momencie w całej playliście miałem po dwa takie same utwory, nie wiedząc co robic zaznaczyłem wszystko i usunąłem po czym przeciągnąłem na nowo folder Music do iTunes efektem czego mam teraz po... cztery takie same pozycje. Sprawdzalem, na dysku pliki nie są zdublowane. Co czynić Panowie? Pozdrawiam!

#2 kar-l

kar-l
  • 15 postów
  • SkądŻory

Napisano 25 listopada 2008 - 17:04

Mam to samo tzn. jak dodaje cały folder to pojawiają mi się 2 takie same utwory, ale jak dodaje pojedynczo utwory to normalnie pojawia się jeden utwór:/

#3 arsen

arsen
  • 798 postów
  • SkądTychy, Poland

Napisano 25 listopada 2008 - 17:28

Bo dodajcie pliki m3a które są playlistą, czyli ładuje utwory z playlisty a następnie dodaje zwyczajnie pliki mp3 stąd podublowane, łatwo w itunes zlokalizować zdublowane pliki, wystarczy wybrać File -> Show Duplicates.

#4 NiePyta

NiePyta
  • 551 postów
Napisano 26 listopada 2008 - 01:33

Grabup Image
i po sprawie :D

#5 Viperaberus

Viperaberus
  • 5 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 08:28

Jakiż ten świat jest prosty a ja głupi. :)

Dzięki panowie!

---- Dodano 16-12-2008 o godzinie 13:27 ----
Guzik, radość przedwczesna. Pokasowałem playlisty i znowu mam utwory zdublowane. Tylko zanim pokasowałem, podwójne były tylko niektóre kawałki a teraz mam wszystkie razy dwa... :)
Pomocy!

---- Dodano 16-12-2008 o godzinie 13:33 ----
Hmmm może ja coś źle robię.
Zaznaczam całą playliste w itunes (jabłko + a), klikam delete i potem na nowo przeciągam folder music w miejsce starej playlisty. Chwile to trwa zanim się pododają utwory i to tyle.

#6 Mc Ali

Mc Ali
  • 83 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 sierpnia 2011 - 10:13

Przy dodawaniu muzyki do biblioteki iTunes moje utwory się powielają

Witam applowcy

Mam problem związany z wrzucaniem muzyki do iTunes'a. Biblioteka jest wyczyszczona. Wchodzę w katalog z muzyką i przeciągam wszystko do bibilioteki. Efek jest taki że mam każdą piosenkę wrzuconą po 3-4 razy. Sprawdzałem folder i wsystkie piosenki są normalnie w liczbie pojedynczej, bez powtórek :? :confused::confused:

Jak już nawet wszystkie piosenki się wrzucą w liczbie 45tyś :-D to każdy album tworzy sobie oddzielną listę ! :-x:?:

Problem ten jest na Mac'u, od zawsze na PC używałem iTunes i nigdy czegoś takiego nie zaobserwowałem...

POMOCY ! :(:(

Zmieniłem temat wątku na oddający treść postów. plmax.

#7 tmkszlc

tmkszlc

• 1 846 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 07 sierpnia 2011 - 11:25

moze masz tam pliki .m3u albo inne jakies. poszukaj opcji nie pokazuj duplikatow plikow.

#8 Mc Ali

Mc Ali
  • 83 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 sierpnia 2011 - 20:43

A gdzie jest ta opcja ? :)

#9 Konrado

Konrado

• 1 844 postów
  • SkądŚwidnica

Napisano 07 sierpnia 2011 - 22:11

File-> Display Duplicates