Witam. Mam takie pytanko. Posiadam 3GS już prawie 2 lata i mi strasznie słabo trzyma bateria. Chciałbym ja wymienić. Ale chce kupić jakaś dobra. Myslelem o zakupie w sklepie vmobile.pl .:: Oryginalne obudowy Nokia, Sony Ericsson, Motorola ::.
Zaswiadczaja za maja tylko oryginały. Czy jest ktoś mi w stanie coś polecić dobrego. Z góry dziękuje.
IPhone 3GS wymiana bateri.
Started by
Damian.
, 06 Aug 2011 14:08
6 replies to this topic
Posted 06 August 2011 - 14:08
Posted 06 August 2011 - 14:46
Witam. Ja już dwa razy wymieniałem baterię w swoim iPhonie. Najpierw w iPhonie, później w 3G. Robiłem to w serwisie we Wrocławiu. Mogę Ci go polecić, ale widzę, że nie jesteś z Wrocławia. Może w Krakowie też taki jest. Z tego co piszesz to chcesz wymieniać baterię na własną rekę. Odradzam Ci taką wymianę, lepiej oddaj do jakiegoś "lombardu". Narobisz sobie kłopotów i dopiero będzie. A z tego co widzę, to na tej stronie nie mają baterii do iPhone'a.
---------- Wpis dodano o 15:46 ---------- Poprzedni wpis dodano o 15:42 ----------
A przepraszam, baterię do iPhone'a mają
---------- Wpis dodano o 15:46 ---------- Poprzedni wpis dodano o 15:42 ----------
A przepraszam, baterię do iPhone'a mają
Posted 06 August 2011 - 14:49
Nie minie oddaje do serwisu
. Ale powiedz mi jak sie telefon zachowuje po wymianie ?
Posted 06 August 2011 - 14:54
Telegon "trzyma" około 3 dnich przy normalnym użytkowaniu. Na początku należy naładować i rozładować telefon jakieś dwa razy. Taki format bateri strzelić jakby
A jak narazie wszystko dobrze śmiga i co najważniejsze dłużej niż na starej baterii. I po telefonie nie widać, że był rozbierany. Także jestem zadowolony.
Posted 06 August 2011 - 16:08
Dzięki za pomoc a czy mógłbyś mi podać namiary do tego serwisu ?
Posted 07 August 2011 - 15:45
NET-KOM SC. TELEFONY KOMÓRKOWE
PL. ORLĄT LWOWSKICH 20C
53-605 WROCŁAW , DOLNOŚLĄSKIE
Posted 02 September 2011 - 13:22
Nie musisz wcale
Są świetne tutoriale w necie co i jak zrobić, trzeba tylko odpowiednio delikatnie do sprawy podejść i mieć świadomość, że robisz to tylko i wyłącznie na własną odpowiedzialność(ale zaoszczędzisz $ i w dodatku ta satysfakcja.. ^^). Ja wymieniłam już raz baterię w swoim iP 3g, problem w tym, że ta którą kupiłam wcale nie trzyma specjalnie lepiej po 2 miesiącach życia (ta fabryczna od Apple 2 lata pięknie działała)- widocznie jakaś podróbka. Także teraz szukam nowej baterii, tym razem od sprawdzonego źródła. Czy ktoś coś może polecić?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users