Chciałbym kupić bamperka - vapor 4 lub blade ale nie wiem który jest lepszy i jak z jakością w/w ? może jest ktoś na forum kto ma lub miał oba i może coś powiedzieć o jakości i komforcie użytkowania Pozdrawiam
bamper ?
Rozpoczęty przez
01Johny
, 05 sie 2011 08:39
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 sierpnia 2011 - 08:39
Napisano 05 sierpnia 2011 - 08:46
Mam Blade, wygląda bardzo ciekawie. Co z tego ,jak te aluminiowe bumpery ograniczają sygnaly. W moim przypadku nie działała nawigacja, nie łapał sygnału gps. Zanim się zdecydujesz poczytaj opinie użytkowników Vapora i testy.
Napisano 05 sierpnia 2011 - 09:17
A, co to ten bamper? Może chodziło ci o bumper?
Napisano 05 sierpnia 2011 - 11:00
panowie odnośnie blade case od tiger design, to jak myślicie czy którakolwiek sztuka oferowana na popularnym serwisie aukcyjnym jest oryginalna? zastanawiam się czy ten case jest tak samo chętnie podrabiany jak vapor case od Element Case? Jeżeli którakolwiek z aukcji wzbudza zaufanie szanownych kolegów, to proszę o podrzucenie linka.
Napisano 05 sierpnia 2011 - 21:05
a ta uwaga z ciekawości ? czy może coś miała wnieść do tematu ? szukam opini osób , które miały styczność z w/w bamperkami i mogą mi poradzić co wybrać a może jakieś inne sugestie
Napisano 05 sierpnia 2011 - 23:01
Mam vapora, sygnał przy nim taki jak i bez, GPS działa, ale nie radzę brać czarnego, po 3 upadkach jest już porysowany...
Napisano 06 sierpnia 2011 - 14:05
Dzięki za opinie i proszę o więcej , a jak blade ? według szanownych forumowiczów , który jest lepszy ? trwalszy ? i lepiej się sprawuje w codziennym użytkowaniu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych