Chciałbym kupić bamperka - vapor 4 lub blade ale nie wiem który jest lepszy i jak z jakością w/w ? może jest ktoś na forum kto ma lub miał oba i może coś powiedzieć o jakości i komforcie użytkowania Pozdrawiam
bamper ?
Started by
01Johny
, 05 Aug 2011 08:39
6 replies to this topic
Posted 05 August 2011 - 08:39
Posted 05 August 2011 - 08:46
Mam Blade, wygląda bardzo ciekawie. Co z tego ,jak te aluminiowe bumpery ograniczają sygnaly. W moim przypadku nie działała nawigacja, nie łapał sygnału gps. Zanim się zdecydujesz poczytaj opinie użytkowników Vapora i testy.
Posted 05 August 2011 - 09:17
A, co to ten bamper? Może chodziło ci o bumper?
Posted 05 August 2011 - 11:00
panowie odnośnie blade case od tiger design, to jak myślicie czy którakolwiek sztuka oferowana na popularnym serwisie aukcyjnym jest oryginalna? zastanawiam się czy ten case jest tak samo chętnie podrabiany jak vapor case od Element Case? Jeżeli którakolwiek z aukcji wzbudza zaufanie szanownych kolegów, to proszę o podrzucenie linka.
Posted 05 August 2011 - 21:05
a ta uwaga z ciekawości ? czy może coś miała wnieść do tematu ? szukam opini osób , które miały styczność z w/w bamperkami i mogą mi poradzić co wybrać a może jakieś inne sugestie
Posted 05 August 2011 - 23:01
Mam vapora, sygnał przy nim taki jak i bez, GPS działa, ale nie radzę brać czarnego, po 3 upadkach jest już porysowany...
Posted 06 August 2011 - 14:05
Dzięki za opinie i proszę o więcej , a jak blade ? według szanownych forumowiczów , który jest lepszy ? trwalszy ? i lepiej się sprawuje w codziennym użytkowaniu
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users