Witam...
Da się wgrać do ipada utwory prosto z dysku, czy trzeba je dodać najpierw do biblioteki itunes i dopiero potem?
Bardzo proszę o pomoc!!!

Synchronizacja muzyki bez dodania do itunes
Rozpoczęty przez
pawellego
, 29 lip 2011 08:09
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 lipca 2011 - 08:09
Napisano 29 lipca 2011 - 10:22
Jesli iPad bez JB to tylko przez iTunes
Napisano 29 lipca 2011 - 11:33
Jak mu bedziesz takie bajki wciskal to on jeszcze gotow uwierzyc w swietego mikolaja, wrozki i elfy.
@pawellego Jest masa programow do zarzadzania muzyka w i-urzadzeniach bez itunes. Google: "ipod ipad music management without itunes"
Tu masz pierwszy z brzegu How to transfer music to iPhone without iTunes on Mac? przyklad co prawda z maka, ale na windows tez gdzies po drodze widzialem.
@pawellego Jest masa programow do zarzadzania muzyka w i-urzadzeniach bez itunes. Google: "ipod ipad music management without itunes"
Tu masz pierwszy z brzegu How to transfer music to iPhone without iTunes on Mac? przyklad co prawda z maka, ale na windows tez gdzies po drodze widzialem.
Napisano 29 lipca 2011 - 17:38
Teq --> tylko pytanie jest o wgrywanie muzyki bezposrednio z dysku ( jak na pendrive podejrzewam ) a nie o nie korzystanie z iTunes
co za roznica czy uzyje iTunes czy innego programu ? Musi go uzyc tak czy siak

Napisano 29 lipca 2011 - 19:17
lol, no faktycznie, prosto z dysku... ale wtopilem

Napisano 29 lipca 2011 - 21:26
myślę że mnie źle zrozumieliście:D
Znalazłem już rozwiązanie ( zaznaczyć "ręczne zarządzanie muzyką i wideo" w itunes ) teraz jak się przeciąga na ipada to się dodaje:D
Z góry dzięki:P
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych