Witam,
Mam zamiar kupic macbooka pro 13 z układem klawiatury holenderskim i mam takie pytanie, czy jest jakakolwiek różnica miedzy układem klawiatury polskim (nawet nie wiem czy istnieje taki?) a holenderskim?
Z góry dzieki za pomoc, pozdrawiam

Nowy macbook pro 13 i układ klawiatury holenderski
Started by
Boro`
, 26 Jul 2011 09:43
6 replies to this topic
Posted 26 July 2011 - 09:43
Posted 26 July 2011 - 09:52
Z tego co wyczytałem, to układ holenderski to układ belgijski.
How to identify keyboard localizations
Różnica będzie duża. [Wszystkiego dowiedziałem się korzystając wyłącznie z Google'a...]
Różnica będzie duża. [Wszystkiego dowiedziałem się korzystając wyłącznie z Google'a...]
Posted 26 July 2011 - 11:16
dzieki za szybka odpowiedz, czyli wnioskuje, ze nie warto kupowac z ukladem holenderskim
---------- Wpis dodano o 12:16 ---------- Poprzedni wpis dodano o 10:57 ----------
chociaz jak przegladam te uklady, one sie niczym nie roznia: Określanie wersji językowych klawiatury
Polski i holenderski jest taki sam
---------- Wpis dodano o 12:16 ---------- Poprzedni wpis dodano o 10:57 ----------
chociaz jak przegladam te uklady, one sie niczym nie roznia: Określanie wersji językowych klawiatury
Polski i holenderski jest taki sam
Posted 26 July 2011 - 11:31
Z tego co wyczytałem, to układ holenderski to układ belgijski.
Jak żeś to stwierdził? Skoro belgijski to belgian a holdenderski to dutch.
Belgijski:

Holenderski:

Śmiało możesz brać.
Posted 26 July 2011 - 11:48
Tak myslalem, dzieki za pomoc, 5!
Posted 26 July 2011 - 15:58
Jak żeś to stwierdził? Skoro belgijski to belgian a holdenderski to dutch.
Napisałem przecież, że Google tak powiedział. Sprawdzałem w wątkach na kilku forach i w Google Images. Ranna pora dla mnie i nie wyleciało mi z głowy, że holenderski to "dutch". Przepraszam za wprowadzenie w błąd

Posted 25 August 2011 - 02:43
sam kupiłem swojego MacBooka w Holandii i układ klawiszy jest całkiem normalny, tj. taki, jaki jest w laptopach z Polski.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users