Witam,
Mam problem z grafiką w parallels desktop. Windows XP Pro SP1 nie widzi makowej karty graficznej(Macbook c2d 2,0ghz) i myśli że karta ma 0mb. Co zrobić? Karta w makach to intel gma 950, nie mogę znaleźć do niej sterowników pod xp. Proszę o pomoc.

Parallels Desktop - problem
Rozpoczęty przez
fbr
, 09 maj 2007 18:02
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 maja 2007 - 18:02
Napisano 09 maja 2007 - 21:34
1.Parallels współpracuej z windows XP sp2.
2. Parallels instaluje SWOJE sterowniki do karty graficznej - akceleracja (granie) pod parallels nie jest możliwe!
chcesz grac - tylko bootcamp!
Napisano 09 stycznia 2014 - 16:20
ok żeby nie tworzyć nowego tematu....
chcę pograć..... na parallels naprawdę jest do kitu - komp ledwo ciągnie - mac mini late 2012 intel hd4000, 16 gb ramu i dysk ssd....
kolega DanielF napisał, że jak grać to tylko na bootcamp i tu się dla mnie zaczynają schody
oprogramowanie parallels mam legalne, najnowsza wersja i działa równolegle z mac os x - windows 8, jednak i parallels i windows 8 i mac os x mam preinstalowane, tzn. dokładniej - do mac mini nie ma dysku instalacyjnego bo nie posiada dvd, parallels jest pobrany ze strony producenta i zainstalowany, windows 8 to samo - pobrany i zainstalowany
a teraz do sedna - jak ja mam to zrobić żeby utworzyć sobie w pełni funkcjonalny bootcamp do grania, nie tracąc przy tym żadnych danych z max os x ani z windows8 ani z parallels desktop ??
- - - Połączono posty - - -
poprosiłbym tak raczej łopatologicznie i bez skrótów myślowych, z góry dziękuje za wszelką pomoc w rozwiązaniu problemu
chcę pograć..... na parallels naprawdę jest do kitu - komp ledwo ciągnie - mac mini late 2012 intel hd4000, 16 gb ramu i dysk ssd....
kolega DanielF napisał, że jak grać to tylko na bootcamp i tu się dla mnie zaczynają schody
oprogramowanie parallels mam legalne, najnowsza wersja i działa równolegle z mac os x - windows 8, jednak i parallels i windows 8 i mac os x mam preinstalowane, tzn. dokładniej - do mac mini nie ma dysku instalacyjnego bo nie posiada dvd, parallels jest pobrany ze strony producenta i zainstalowany, windows 8 to samo - pobrany i zainstalowany
a teraz do sedna - jak ja mam to zrobić żeby utworzyć sobie w pełni funkcjonalny bootcamp do grania, nie tracąc przy tym żadnych danych z max os x ani z windows8 ani z parallels desktop ??
- - - Połączono posty - - -
poprosiłbym tak raczej łopatologicznie i bez skrótów myślowych, z góry dziękuje za wszelką pomoc w rozwiązaniu problemu
Napisano 09 stycznia 2014 - 16:23
Nie nie. Załóż nowy, bo ten jest z 2007 roku. I pamiętaj, co napisane jest w: Ogłoszenia - Programy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych