No to może ja też się wypowiem nt. FIFA 12 bo od wczoraj jestem jej posiadaczem. Nigdy wcześniej nie grałem w Fifę na telefonie, ta jest pierwsza. Kupiłem ją wczoraj za 1,99GBP i nie wiem czy warto było to w sklepie za darmo można ściągnąć PES 12 i Real Football 2012. Tą drugą grę miałem ale z roku 2010 na systemie BadaOS i powiem Wam, że była lepsza od tej Fify 12. Dlaczego? Dlatego, że było mnóstwo trybów rozgrywki (liga, puchary) a w Fifie jest tylko liga i to tylko w trybie menadżerskim :S Ktoś napisał, że w końcu są triki. Nie prawda. Triki były już w Real Football 2010

Do tego był tam multiplayer, czyli można było sobie pograć mecze z kumplem przez Bluetooth czy wyszukać przeciwnika przez internet. Jedynym dużem plusem FIFA 12 jest Daily Match, ciekawa sprawa np. dziś gra Legia z Wisłą to można sobie ten mecz zagrać. Ale trudno, jak już kupiłem to będę grał, ale to nie jest najlepsza gra piłkarska na telefony, bez dwóch zdań. Mam też dwa pytania. Jak wyłączacie grę? U mnie się nie da inaczej jak głównym przyciskiem i wtedy jak znów włączam grę to ona nie startuje od początku tylko od momentu, w którym wyszedłem z niej głównym przyciskiem. Drugie pytanie: da się jakoś usunąć zapisane gry w trybie menadżerskim? Chciałbym usunąć wszystkie i zacząć od nowa.