Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Polska prasa na iPada!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 lpociask

lpociask
  • 118 postów
  • Skądwawa

Napisano 21 lipca 2011 - 14:14

Przygotowałem na stronie lpociask.info listę polskich gazet i magazynów dostępnych na iPada. Jeśli jest tego więcej i coś mi umknęło dajcie znać postaram się aktualizować.

#2 hipek

hipek
  • 20 postów

Napisano 21 lipca 2011 - 23:03

tylko po co taki zbiór jak są www.egazety.pl i www.e-kiosk.pl gdzie są wszystkie tytuły w jednej aplikacji?

egazety mają najwięcej tytułów brak im tylko prasy zagranicznej i ebooków

#3 lpociask

lpociask
  • 118 postów
  • Skądwawa

Napisano 22 lipca 2011 - 10:05

Jasne, że są - ale dedykowane aplikacje to zupełnie inna historia niż skanowane pdf - sprawdź sobie np newsweek - naprawdę warto

#4 hipek

hipek
  • 20 postów

Napisano 23 lipca 2011 - 07:37

znam Newsweeka na iPada i oczywiście jest fajny tylko po pierwsze to wyjątek który potwierdza regułę że warto mieć wszystko pod jednym "dachem" po drugie dla mnie ważne jest by mieć dostep do róznych gazet i na kilku nośnikach (ipad po pracy, na kompie w pracy) jakos nie jestem sobie w stanie wyobrazić tworzenie archiwum 3 gazet biznesowych na ipadzie, do tego najlepsze sa egazety bo mają wyszukiwarkę, w mojej firmie zamiast zbierać makulaturę mamy archiwum kilku głownych gazet i każdy jeżeli czegoś szuka może odnaleźć szybko potrzebne mu informacje (głownie biznesowe ale np prawnicy też często korzystają z Gazety Prawnej i Rzepy)

#5 patolog

patolog
  • 7 postów

Napisano 13 sierpnia 2011 - 16:10

Co prawda moje pytanie dotyczy aplikacji se, ale moze ktoś zna odpowiedź. Z ciekawości ściągnąłem ją dziś i nie wiem czemu, ale zakładka PDF jest pusta. Ktoś wie dlaczego?

#6 anusia2o

anusia2o
  • 20 postów

Napisano 19 sierpnia 2011 - 09:05

Nie dopatrzylam sie aplikacji Legimi.

#7 jabuka

jabuka
  • 155 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 września 2011 - 12:55

fajnie, że jest tyle gazet po polsku już na ipada, ale dziwi mnie, że swoje wydania mają np. Tygodnik powszechny czy choćby gość niedzielny (oczywiście to plus dla nich i ich czytelników, że mają możliwość odbioru w ten sposób gazet) a nie ma gazet typu stuff czy T3, trochę obciach dla nich;/

#8 gaff

gaff
  • 41 postów

Napisano 02 września 2011 - 18:19

Stuff jest na iPada, dokładnie na e- kiosk.pl

#9 jabuka

jabuka
  • 155 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 września 2011 - 20:38

ok, zwracam honor- ja korzystam z egazety póki co.

#10 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 02 września 2011 - 20:44

Czyli Stuff to w formie pdf?

#11 jabuka

jabuka
  • 155 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 września 2011 - 12:27

polecam aplikację dziennik gazeta prawna- jeśli ktoś przeoczył, póki co cała gazeta jest za free z dodatkami i całkiem przyjemnie się ją czyta.

#12 lpociask

lpociask
  • 118 postów
  • Skądwawa

Napisano 04 września 2011 - 19:02

W aplikacji magazynu MALEMEN nowy numer jest do pobrania za darmo - warto sprawdzić jeśli ktoś nie miał kontaktu z tym tytułem ;)

#13 marshand

marshand
  • 33 postów
  • SkądWawa

Napisano 12 kwietnia 2012 - 07:29

Polecam tygodnik "uwazam rze" oraz miesięcznik "uwazam rze historia". Pozdrowka.

#14 Jarson

Jarson
  • 139 postów

Napisano 29 kwietnia 2012 - 13:30

FutbolLive w Newstandzie :)

#15 gurumeditation

gurumeditation
  • 161 postów

Napisano 04 maja 2012 - 22:42

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie TO.

#16 adi_23

adi_23
  • 70 postów

Napisano 07 maja 2012 - 17:00

Czy są na ipada sportowe gazety po polsku np. przeglad sportowy ?

#17 dannyboy

dannyboy
  • 9 postów

Napisano 12 lutego 2014 - 15:39

Jest jeszcze calkowicie za darmo Magazyn Gamer.

[url]https://itunes.apple.com/us/app/gamer-magazyn/id735102355?mt=8[/url]

Opis: Magazyn dla miłośników gier wideo, którzy cenią sobie coś więcej niż tylko podstawowe informacje o grach. Piszemy obszernie, oferując dodatkową wiedzę oraz perspektywę różnych autorów. Obok kompleksowych recenzji dostarczamy także różnorodną publicystykę w wykonaniu ludzi działających na rozmaitych frontach naszej branży. Zapraszamy do lektury, jeśli chcesz wiedzieć więcej!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych