Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jaki iPod najlepszy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 julietta

julietta
  • 4 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 07:38

Chciałaym kupić iPod touch 4g. Ale nie wiem jaki najlepszy. Oglądałam iPod touch4g 32gb ale jak byłam w media markcie to miejsce na aparat jest jakby zaklejone a ja chcę mieć aparat. Zależy mi na tym by mieć iPoda 32 lub 64 GB bo chce w nim mieć dużo gier,muzyki i filmów. Trochę się boję że będzie się zacinał i wifi nie bedzie działało jak w moim telefonie LG (GT400 wiety smile).:(:( Chciałabym tez wiedzieć jak działa w iPodach touch bluetooth i te wideo rozmowy.:confused::confused::D Chcę podjąć właściwą decyzję bo chcę by ten zakup służył mi przez kolejne kilka lat. Mam nadzieję że internet dobrze działa i wszędzie.

#2 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 09:14

Jak, który 4G jest najlepszy? Różnią się tylko pojemnością 8GB, 32GB i 64GB... Ten bez kamerki to poprzednia generacja. Internet będzie działać tam gdzie masz dostęp do WiFi... Wideo rozmowy to facetime i można się połączyć tylko z iPodem, iPhonem i Makiem.

#3 kisio

kisio
  • 414 postów
  • SkądBartoszyce

Napisano 19 lipca 2011 - 09:24

A Skype?

#4 a11

a11
  • 511 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 09:26

od siebie dodam , że zakup ipt4g to teraz tak maksymalnie na 2,5 roku. potem pewnie większość apek nie będzie działać. a co do zacinania - na 4.3.3/4 chodzi bardzo płynnie , na iOS 5 beta 3 pewnie też ;). internet tak samo.

#5 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 19 lipca 2011 - 09:35

od siebie dodam , że zakup ipt4g to teraz tak maksymalnie na 2,5 roku.
potem pewnie większość apek nie będzie działać.

No to normal, ale te co działały dalej bedą działać wiec tragedii nie ma ;)

A ta zaklejona kamerka (domyślam sie, ze chodzi o ten czarny plastik z tylu) to pokrywka od anteny wi-fi i z pewnością nie był to iPod Touch 4G (jesli nie miał obu kamer). O działanie wifi sie nie martw, jeszcze spojrzysz na swojego LG z politowaniem :D

---------- Wpis dodano o 10:35 ---------- Poprzedni wpis dodano o 10:31 ----------

BT działa, można parowac go z wieloma modelami słuchawek, radio itd. Nie można jednak wysyłać ani odbierać plików.

#6 julietta

julietta
  • 4 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 09:53

Aha dzięki. Moja koleżanka ma od niedawna iPoda touch 4g i interneta nie ma .

---------- Wpis dodano o 10:53 ---------- Poprzedni wpis dodano o 10:52 ----------

:confused::confused:a ile bateria ogólnie działa ?:confused:

#7 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 09:57

Co to znaczy "nie ma"...

Apple (Polska) - iPod touch - Wideorozmowy, wideo HD, Game Center i wiele więcej

IPod touch – Wikipedia, wolna encyklopedia

#8 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 19 lipca 2011 - 19:17

Nie ma interneta mówisz :D Bo z wifi trzeba sie połączyć i byc w jego zasięgu i wtedy sie ma interneta :D Bateria działa w zależności ile sie korzysta, ale na dwa dni umiarkowanego użycia powinno starczyć.

#9 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 19:32

ale na dwa dni umiarkowanego użycia powinno starczyć.

bez przesady... iPhone wytrzymuje 3 dni przy dość częstym użytkowaniu, a taki iPod pewnie z 5... No, ale tak jak napisałeś - zależy kto co robi i jak długo ;)

#10 julietta

julietta
  • 4 postów

Napisano 20 lipca 2011 - 08:03

;)oki dzieki za info:):):-D:-D:rolleyes:

#11 jdus

jdus
  • 475 postów
  • SkądKraków

Napisano 20 lipca 2011 - 08:56

tak btw, nie da się pisać z większą ilością emotek? To nie gadu gadu ;)

#12 RiQ

RiQ

• 2 567 postów
  • SkądWrocław

Napisano 20 lipca 2011 - 09:15

uprzedzę pytanie koleżanki - GG jest, tylko trzeba się podłączyć do interneta przez WiFi lub skorzystać z innego telefonu lub urządzonka MiFi, które będzie udostępniać internet telefonii komórkowej :) :) :)

#13 Wampirate

Wampirate
  • 76 postów

Napisano 20 lipca 2011 - 10:05

iPod Touch wcale nie trzyma tak długo - mój kolega ma i codziennie ładuje(4G) - ja miałem tak samo na 2G. We wrześniu na 99% będzie iPod Touch 5G(wszystkie Touche wychodziły we wrześniu co rok od 2007r.), więc możesz na tego też poczekać.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych