Praca dla nieletnich
Napisano 15 lutego 2009 - 12:56
Napisano 04 kwietnia 2009 - 16:05
Napisano 04 kwietnia 2009 - 17:33
Witam serdecznie!
Oferuję podjęcie pracy (w pełnym lub niepełnym
wymiarze godzin) l]
srutututu...
już jeden taki tu był co to proponował miliardy za siedzenie przy monitorze...
Napisano 04 kwietnia 2009 - 19:56
Napisano 13 kwietnia 2009 - 20:30
Napisano 19 kwietnia 2009 - 15:12
Napisano 20 kwietnia 2009 - 09:21

Napisano 20 kwietnia 2009 - 18:11
Napisano 21 kwietnia 2009 - 20:15
Napisano 12 maja 2009 - 11:47
Napisano 13 maja 2009 - 19:44
a co powiecie na marketing wielopoziomowy?
Piramida? Musisz być na górze, żeby cokolwiek zarobić. Byłem na takim spotkaniu, z mulitlevel marketing. Naciągacze. Chcieli sprzedawać jakiś flavon, porażka. :roll: Tylko idioci się w to pakują, ze świadomością, że nie są na "u szczytu" tej piramidy.
Napisano 14 maja 2009 - 14:41
a co powiecie na marketing wielopoziomowy?
Było takich paru na forum MyApple co się tym zajmowali i rekrutowali innych.
Tak jak Jędrek napisał, nic nie osiągniesz będąc na niższym szczeblu.
Napisano 15 maja 2009 - 08:10

Napisano 15 maja 2009 - 13:22
Piramida? Musisz być na górze, żeby cokolwiek zarobić. Byłem na takim spotkaniu, z mulitlevel marketing. Naciągacze. Chcieli sprzedawać jakiś flavon, porażka. :roll: Tylko idioci się w to pakują, ze świadomością, że nie są na "u szczytu" tej piramidy.
Piramida to twór w którym nie ma obrotu produktem o rzeczywistej rynkowej wartości , która nawet jak jest wielopoziomowa nie ma nic wspólnego z marketingiem wielopoziomowym. Owszem w piramidach trzeba być na górze aby zarobić ale piramidy w Polsce są zabronione!!! a ja o nie, nie pytałam

Widzę że nie macie o tym bladego pojęcia…
Bycie „u szczytu” nic Wam nie da jeśli nie pracujecie i nie macie pod sobą pracujących ludzi. Ba, zaczynając pracować w tym systemie jesteście na szczycie

Ten system jest bardzo klarowny. Z góry wiadomo co trzeba zrobić by osiągnąć zamierzony cel (szczyt) niewiadomą jest tylko czas bo jest uzależniony od Waszego „chciejstwa”.
W Polsce jest kilka firm działających w MLM decydując się na współpracę z jedną z nich trzeba przyjrzeć się łatwość zbytu produktów, ich „wyczerpywalniści” (mydła możemy sprzedawać jednemu klientowi co miesiąc do śmierci z odkurzaczami już tak łatwo nie będzie). No i zostaje jeszcze wybór planu marketingowego dającego nam jak najlepsze korzyści finansowe.
To nie jest praca dla idiotów, wręcz przeciwnie ona jest dla ludzi mądrych. Idiota nie będzie wstanie zrozumieć schematu działania MLM więc nie będzie potrafił go przekazać innym. Nie stworzy własnej górki a więc nie zarobi

Napisano 16 maja 2009 - 14:37
sprobuj na promocjach... szkoda ze jestes z poznania... jakbys mieszkal na slasku to bym ci pomogl... kiedys robilem na promocjach HPka w media marktach.... w zasadzie to je nadzorowalem i fajna kaska z tego jest weekend - piatek , sobota, niedziela... po 10 godzin i od 7 do 12 zl na reke za godzine.... ojjj... fajnie bylo... zreszta napisze do mojej SZEFOWEJ... ona pewnie zna kogos z poznania kto by cie wkrecil w to
aha... praca w takim charakterze ma kilka mankamentow
1. nie jest stała... raz jest 3 miesiace dzien po dni, potem nie ma przez pol roku
2. na kase czeka sie miesiac
3. bez ksiazeczki sanepidu bywa ciezko
Witam. Ja jestem ze ślaską i także szukam pracy. Interesuje mnie praca w wekeendy. Czy dało by rade jakoś sie w to wkrecic?
CZekam na odpowiedz. tutaj lub mój e-mail paaaaula992@gmail.com
Napisano 16 maja 2009 - 17:24
+ciekawy link :]
Praca dla nieletnich

Napisano 16 maja 2009 - 17:28

Napisano 17 maja 2009 - 11:01
Piramida to twór w którym nie ma obrotu produktem o rzeczywistej rynkowej wartości , która nawet jak jest wielopoziomowa nie ma nic wspólnego z marketingiem wielopoziomowym. Owszem w piramidach trzeba być na górze aby zarobić ale piramidy w Polsce są zabronione!!! a ja o nie, nie pytałam
![]()
Widzę że nie macie o tym bladego pojęcia…
Bycie „u szczytu” nic Wam nie da jeśli nie pracujecie i nie macie pod sobą pracujących ludzi. Ba, zaczynając pracować w tym systemie jesteście na szczycietylko swoim. To od Was zależy jak ten szczyt jest wysoki. No i przypominam, że w tym systemie każdy kiedyś zaczynał …gdyby wszyscy mówili nie bo zaczynam od dołu to nikogo by nie było na górze
Ten system jest bardzo klarowny. Z góry wiadomo co trzeba zrobić by osiągnąć zamierzony cel (szczyt) niewiadomą jest tylko czas bo jest uzależniony od Waszego „chciejstwa”.
W Polsce jest kilka firm działających w MLM decydując się na współpracę z jedną z nich trzeba przyjrzeć się łatwość zbytu produktów, ich „wyczerpywalniści” (mydła możemy sprzedawać jednemu klientowi co miesiąc do śmierci z odkurzaczami już tak łatwo nie będzie). No i zostaje jeszcze wybór planu marketingowego dającego nam jak najlepsze korzyści finansowe.
To nie jest praca dla idiotów, wręcz przeciwnie ona jest dla ludzi mądrych. Idiota nie będzie wstanie zrozumieć schematu działania MLM więc nie będzie potrafił go przekazać innym. Nie stworzy własnej górki a więc nie zarobi
Tak to jest praca dla idiotów. Szczerze wątpię że znajdziesz tutaj ludzi którzy polecą na te twoje tanie chwyty.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych