Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

redsn0w nie wykrywa DFU iphona 3G

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Edzio

Edzio
  • 81 postów

Napisano 14 lipca 2011 - 15:44

Witam , mam 4 iPhony 3G i w kazdym jest ten sam problem , gdy robie JB redsn0wem i program każe mi zrobic DFU postępuje zgodnie z instrukcja i na sam koniec wyskakuje mi błąd ,że nie wprowadzilem telefonu w tryb DFU i tak z kazdym iphonem. Moje pytanie jest takie czy jest jakaś szansa ,zeby mozna bylo naprawic ten problem? A moze jakis program ktory zrobi za mnie DFU prosze o pomoc , 4 iphony i zaden nie chce przejsc przez dfu ... wszystkie przyciski działają .

Pozdrawiam Edzio

Dołączona grafika
By null at 2011-07-13

#2 dyndas

dyndas
  • 4 424 postów

Napisano 14 lipca 2011 - 15:46

coś (?) robisz źle. Proponuje wesprzeć sie YT - jest masa filmów z instrukcjami. //T

#3 Edzio

Edzio
  • 81 postów

Napisano 14 lipca 2011 - 15:49

hmm , ja tego nie robie pierwszy raz . z iphonem 3GS nie mam tego problemu , przed chwila zrobilem JB resn0wem na 3GS i wszystko dziala , ale na iphonach 3G nie idzie , prosze o pomoc ; |

#4 fellert

fellert
  • 272 postów
  • SkądWygoda /k Garwolina

Napisano 14 lipca 2011 - 17:43

a może pwned dfu spr ?? To ciekawe bo powinno działać bez problemu ewentualnie jak nie da rady spr IREB wprowadź iphona w pwned dfu i zrób mu Jb wtedy redsnow nie będzie pytał tylko zrobi co ma zrobić.

#5 Edzio

Edzio
  • 81 postów

Napisano 14 lipca 2011 - 19:24

to samo , iReb mi pokazuje ,ze tez nie wszedłem dobrze w DFU. Gdy wprowadzam iPhona zgodnie z instrukcja w DFU na sam koniec wyświetla mi sie kabelek USB i Itunes na wyswietlaczu...

#6 fellert

fellert
  • 272 postów
  • SkądWygoda /k Garwolina

Napisano 14 lipca 2011 - 19:52

to zapewne tryb recovery mode a spr zrobic pwned fdfu korzystając z redsnowa tez jest ta, opcja taka

Proszę, zacznij pisać po ludzku bo zacznę Ci posty wywalać za niepoprawny język. Chcesz pomagać, pomagaj po polsku. renqien

#7 Edzio

Edzio
  • 81 postów

Napisano 14 lipca 2011 - 21:17

kurna tez nie idzie przejsc tefo DFU , a moze jest jakis program ktory zrobi za mnie DFU MODE ? wtedy redsnow wykryje DFU i przejdzie wszystko, potrzebuje coś co zrobi mi DFU wtedy wszystk bedzie działąc jak nalezy , Słyszałem,ze jest jakis program który robi DFU w iphonie samodzielnie. Moze ktoś pamięta nazwe ?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych