Pisze tutaj ale nie wiem czy bedzie miało to jakis sens, otóż ostatnio przegladałem świstaka i natrafiłem na taką okazje sprzedam apple 4 uzywany (17377495) Nie chodzi o to ze go znalazł głównie chodzi o to że dlaczego miałby sie wzbogacac czyims kosztem a kupujacy posądzony o paserstwo [jeżeli to mozliwe w tym przypadku]. kompletnie nie wiem jak miało by to wyglądac wy sie znacie lepiej na tym . Może ktoś zgubił i to bedzie jego ajfon ? ;D
Znaleziony iPhone - aukcje na Allegro
Rozpoczęty przez
maacieek
, 10 lip 2011 20:16
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 lipca 2011 - 20:16
Napisano 11 lipca 2011 - 18:07
Może pożyczymy mu kabel(le) z Forum , że by sobie "doładował" i może znajdzie Własciciela .
Tylko głupi ma takie szczęście , że by znaleźć 2(dwu) tyś. telefon w Trawie (a potem go sprzedać)
Napisano 11 lipca 2011 - 18:24
Nasunela mi sie tu taka refleksja:
W tzw cywilizowanym swiecie obowiązuje zasada "Innocent until proven guilty".
W PL jest dokładnie odwrotnie: z założenia każdy jest podejrzany.
Napisano 11 lipca 2011 - 20:27
Z założenia to taka aukcja wyczerpuje znamiona paserki umyślnej i zarówno sprzedający jak i nabywca mogą beknąć za sfinalizowany deal.
Swoją drogą to kur****swo spylić czyś telefon nie ruszywszy dupy by ustalić właściciela.
Ot, takie moje 0,03 pln
Napisano 11 lipca 2011 - 20:32
Java, kart slot pamięci? Nie dośc że złodziej to jeszcze debil.
Napisano 11 lipca 2011 - 20:37
blokada simlock : plus"
to plus zaklada dalej simlocki ?
Napisano 11 lipca 2011 - 20:43
Java, kart slot pamięci? Nie dośc że złodziej to jeszcze debil.
Nic dodać, nic ująć.
Napisano 23 maja 2012 - 09:35
Allegro- aukcja ze znalezionym iPhone 4 trójmiasto
przeglądając allegro natknąłem się na aukcję, gdzie pan wyraźnie zaznacza że telefon znalazł.
chciałem zgłosić naruszenie zasad allegro, ale pomyślałem że lepszym wyjściem będzie wrzucenie linka tutaj- może ktoś zgubił telefon i akurat to będzie jego tropem.
iPhone 4 TRÓJMIASTO (2358108598) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jeśli napisałem w złym dziale- przenieście, ale nie usuwajcie bo może ktoś z forum odnajdzie swój telefon
przeglądając allegro natknąłem się na aukcję, gdzie pan wyraźnie zaznacza że telefon znalazł.
chciałem zgłosić naruszenie zasad allegro, ale pomyślałem że lepszym wyjściem będzie wrzucenie linka tutaj- może ktoś zgubił telefon i akurat to będzie jego tropem.
iPhone 4 TRÓJMIASTO (2358108598) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jeśli napisałem w złym dziale- przenieście, ale nie usuwajcie bo może ktoś z forum odnajdzie swój telefon
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych