zastanawiasz sie gdzie kupic MacBooka, MacBooka Air, iMac'a, iPada lub Mac'a Pro?
Zajrzyj [URL="http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=10773092"]tutaj[/URL].
Ponad setka zadowolonych klientow z czego spora ich czesc korzystala z moich uslug wiecej niz raz!
Oto kilka komentarzy jakie przez ostatnie miesiace pojawily sie na mojej stronie:
endrju_m (65)
Najlepszy sprzedawca z jakim miałem do czynienia! Niesamowicie uprzejmy człowiek. Szybka wysyłka oraz bardzo dobry kontakt!
Paradoximus (748)
Fantastyczna transakcja. Towar dotarł wbrew pozorom szybko i w stanie idealnym. Cena oczywiście znacznie niższa niż u polskich resellerów. Poza tym podobała mi się dbałość o szczegóły, świetny kontakt mailowy - jednym słowem PROFESJONALISTA. Polecam
mofedyna_em (51)
Pozytywny to mało powiedziane! Bardzo udana transakcja. Pomoc na każdym kroku. Szczególowe informacje przed, w trakcie jak i po zakupie! BAAAAARDZO POLECAM!
tommy-tg (907)
Jeżeli oczekujesz miłego kontaktu, expresowej przesyłki i wspaniałego towaru w świetnej cenie, to ten sprzedający zapewni ci to wszystko, POLECAM wszystkim którzy liczą na uczciwych, solidnych i zaufanych Allegrowiczów. Dziękuję i pozdrawiam!!!
n_port (333)
Wszystko w najlepszym porządku. Sprzęt doskonały, zgodny z opisem. Dobry kontakt ze strony sprzedającego. Przesyłka błyskawiczna i miły odbiór osobisty w Gdańsku

michalivanov (2)
Bardzo dziekuje za szybkie wysylki, doskonaly kontakt i bdaloscia o szczegoly! Paczka zostala dostarczona w okreslonym terminie, wszystko na 100% zgodne z opisem. Zdecydowanie moge wszystkim polecic tego rewelacyjnego Allegrowicza

marek_szawdyn (11)
Idealny sprzedawca. Polecam, całkowicie bezproblemowo.
Pisz smialo w razie jakichkolwiek pytan!