Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iphone 4 - zawiesza się, nie reaguje na przyciski

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 czapu

czapu
  • 13 posts

Posted 09 June 2011 - 22:43

witam, jestem nowy na waszym forum więc z góry proszę o wyrozumiałość. Mam problem z moim iphonem 4, kupiony w ispocie miesiąc temu. Na początku wszystko było ok ale teraz pojawił się pewien bardzo irytujący problem. Po zablokowaniu ekranu nie mogę go odblokować, muszę po kilkanaście razy blokować i próbować przejechać palcem po ikonce "odblokuj" żeby w końcu zaskoczył. Problem dzisiaj wyjątkowo się nasilił. Czasem podczas użytkowania mam tez niereagujące na dotyk miejsca ekranu, zwykle jest to któryś z rogów. Soft mam chyba najnowszy 4.3.3. Czy powinienem go reklamować czy jest to kwestia innego rodzaju??? pozdrawiam

#2 kummer

kummer
  • 2002 posts
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Posted 10 June 2011 - 01:56

Podłącz do iTunes, zrób restore/odtwórz . Jeżeli to nie pomoże , reklamuj.

#3 Komel

Komel
  • 1410 posts
  • SkądTarnów

Posted 10 June 2011 - 06:23

Hm.. Restore ale chyba każdy tak ma. Na forum było już kilka takich tematów i zawsze wychodziło na to , że to jest Apple :)

#4 czapu

czapu
  • 13 posts

Posted 10 June 2011 - 07:42

aż tak to chyba każdy nie ma bo to jest nie do wytrzymania. bywa tak ze wszystko dziala jak nalezy a potem przez 5 minut nie moge odblokowac telefonu. czy przy restore nie strace wszystkich aplikacji? pzdr

#5 AdrianoSprinter

AdrianoSprinter
  • 1121 posts
  • SkądŁódź

Posted 10 June 2011 - 08:04

Jeśli masz JB to stracisz, jeśli wszystko kupione w Appstore to odzyskasz.

#6 iPhone HAL

iPhone HAL
  • 640 posts
  • SkądKraków

Posted 10 June 2011 - 12:17

zrób restore, jeśli to nie pomoże to serwis.

#7 czapu

czapu
  • 13 posts

Posted 10 June 2011 - 21:51

nie mam JB, wszystko kupowane w appstore. Bede musial jeszcze raz sciagac czy jak? pzdr

#8 Arek F.

Arek F.
  • 144 posts
  • SkądKraków

Posted 10 June 2011 - 22:00

Po wykonaniu odtworzenia przywróć iPhone'a z kopii zapasowej i wszystkie Twoje dane oraz aplikacje powrócą na swoje miejsce.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users