Nie moge uruchomic tego modemu.. Jak w temacie... nie moge nigdzie znalezc sterownikow pod Mac OS X Snow Leopard'a - ma ktoś może? będę wdzięczny

Huawei E173 Bez simlocka - Czy są do tego modemu sterowniki pod Snow Leoparda?
Rozpoczęty przez
blou
, 07 cze 2011 23:13
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 czerwca 2011 - 23:13
Napisano 08 czerwca 2011 - 12:30
Przepraszam Cie ale link nie dziala ktory dales.. probowalem na tej stornie huawei devices cos znalezc ale nic nie moge..
juz mnie krew zalewa z tym momdem i calym iPlusem. moze ktos pomoc z instalacja tego modemu i konfiguracja iPlusa na snow leopardzie?
---------- Wpis dodano o 13:30 ---------- Poprzedni wpis dodano o 13:05 ----------
dobra, juz sobie poradzilem - znalazlem sterowniki - a problemem dodatkowym bylo zadanie kodu pin na akrcie. po wylaczeniu tego z poziomu telefonu wsyzstko smiga. pozdrawiam i dzieki za pomoc
juz mnie krew zalewa z tym momdem i calym iPlusem. moze ktos pomoc z instalacja tego modemu i konfiguracja iPlusa na snow leopardzie?
---------- Wpis dodano o 13:30 ---------- Poprzedni wpis dodano o 13:05 ----------
dobra, juz sobie poradzilem - znalazlem sterowniki - a problemem dodatkowym bylo zadanie kodu pin na akrcie. po wylaczeniu tego z poziomu telefonu wsyzstko smiga. pozdrawiam i dzieki za pomoc
Napisano 05 lipca 2011 - 12:48
Ok a jakie dane trzeba wpisac by sie polaczyc?
Napisano 14 lipca 2011 - 08:02
Juz sobie poradzilem. Mam T-Mobile.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych