Witam, jak w temacie. Wszystko szło normalnie, stworzony plik softu .ipsw, wprowadzony w stan DFU, wszystko wydaje się ok.
Doszedłem do końcowej fazy, czyli mam "śnieżkę" na ekranie w iPhone i czekam na reset telefonu, ale nic konkretnego się nie dzieje, w stanie takim telefon leżał ok. 5h i nic to nie dało.
Czego to może być wina?
PROBLEM Przy instalowaniu softa 4.1 przy pomocy sn0wbreeze-2.1
Started by
LaYciKK
, 05 Jun 2011 11:35
5 replies to this topic
Posted 05 June 2011 - 11:35
Posted 05 June 2011 - 13:49
Zrob na nowo CF w sn0wbreeze i wgraj jeszcze raz poprzez DFU
Posted 05 June 2011 - 22:17
Wgrałem soft poprzez redsn0wa i w ogóle nie wykrywa mi sieci w telefonie, wszystko jest cacy, soft 4.1, ale nie wykrywa mi sieci, jakby w ogóle SIM nie widział? ; o
@edit.
Dodam, że to nie mój iPhone, na moim żadnych problemów nie było.
Posted 06 June 2011 - 19:35
A przed operacja dzialal normalnie ? Przez redsn0w robi sie Jailbreak a nie wgrywa sie soft, soft instaluje sie poprzez iTunes. Sprawdz czy dziala ci GPS, mozliwe ze cos poszlo nie tak z Baseband
Posted 16 June 2011 - 00:29
Doszedłem do końcowej fazy, czyli mam "śnieżkę" na ekranie w iPhone i czekam na reset telefonu, ale nic konkretnego się nie dzieje, w stanie takim telefon leżał ok. 5h i nic to nie dało.?
Mam dokładnie to samo i nie wiem co zrobić..... robilem JB innym programem wczesnije to Iphone jakos dziwnie reagował, a mianowicie ikony(caly obraz) migal jak ruszalem palcem po ekranie takie pasy wielkie sie pojawialy po poziomej lini. Nie wiem co zrobic. Help?
Posted 16 June 2011 - 11:13
Cos podobnego miałem jak wrzucałem hack activated Cf na iphona 3gs ze starym boot romem spr od nowa zrobić CF od nowa a potem ireb wprowadź do w pwned dfu mode powinno pomóc.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users