Czy istnieje jakiś program magazynowy na ipada?
Posted 02 June 2011 - 22:03
Poprawiłem temat. renqien
Posted 02 June 2011 - 22:55
Posted 02 June 2011 - 23:01
Posted 03 June 2011 - 21:11
dziekuję za wszystkie odpowiedzi , dokładnie to chodzi mi o sprzedaż towaru i abym za pomocą ipada mógł sprawdzać ilościowo i dostępność towaru , czyli magazyn nic dodać nic ująć , prosze o blizsze info w sprawie tej aplikacji webowej gdyż nic mi nie wiadomo jakaś nazwa czy coś , dziekuję .Aplikacja webowa to chyba najlepsze rozwiazanie
Posted 03 June 2011 - 22:25
dziekuję za wszystkie odpowiedzi , dokładnie to chodzi mi o sprzedaż towaru i abym za pomocą ipada mógł sprawdzać ilościowo i dostępność towaru , czyli magazyn nic dodać nic ująć , prosze o blizsze info w sprawie tej aplikacji webowej gdyż nic mi nie wiadomo jakaś nazwa czy coś , dziekuję .
Chyba nie bardzo rozumiesz... Żeby sprawdzić stan 'czegoś' 'gdzieś', to 'gdzieś' musi działać 'jakiś' serwis www ( serwer ) który dane dotyczące 'czegoś' udostępnia. Wtedy przy pomocy przeglądarki webowej ( to się nazywa klient. np. Safari, Firefox, IE ) możesz się do tych danych dostać.
Jedyny problem który może się w takiej sytuacji pojawić to taki, że niektóre serwisy webowe wymagają konkretnego typu przeglądarki - np. Internet Explorera - przez Safari Ipada się do takiego serwisu nie dostaniesz.
Program, dzięki któremu będziesz mógł sprawdzić stan magazynu w którym żaden tego typu serwis nie działa, z przyczyn oczywistych nie istnieje.
//T
Posted 04 June 2011 - 16:56
Chyba nie bardzo rozumiesz... Żeby sprawdzić stan 'czegoś' 'gdzieś', to 'gdzieś' musi działać 'jakiś' serwis www ( serwer ) który dane dotyczące 'czegoś' udostępnia. Wtedy przy pomocy przeglądarki webowej ( to się nazywa klient. np. Safari, Firefox, IE ) możesz się do tych danych dostać.
Jedyny problem który może się w takiej sytuacji pojawić to taki, że niektóre serwisy webowe wymagają konkretnego typu przeglądarki - np. Internet Explorera - przez Safari Ipada się do takiego serwisu nie dostaniesz.
Program, dzięki któremu będziesz mógł sprawdzić stan magazynu w którym żaden tego typu serwis nie działa, z przyczyn oczywistych nie istnieje.
//T
dziekuje za info , tak na zakończenie tematu jesli ktos prowadzi firme w dzisiejszych czasach bez komputera się nie obejdzie chodziło mi tak dokładnie o program podobny do np. wfmag w którym prowadzimy sprzedaż towaru czyli magazyn, wypisywanie faktur itp. , o podobny program mi chodziło , dziekuje .
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users