Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Czy istnieje jakiś program magazynowy na ipada?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 garfild72

garfild72
  • 71 postów

Napisano 02 czerwca 2011 - 22:03

Witam bardzo często jestem w terenie i potrzebuje np. sprawdzić towar w magazynie czy istnieje jakiś program magazynowy na ipada , dziekuję za odp. i pzdr.

Poprawiłem temat. renqien

#2 redziol

redziol
  • 192 postów

Napisano 02 czerwca 2011 - 22:55

Co ma temat wątku do pytania w środku bo nie kumam? Co do programu magazynowego to nie wydaje mi się - zresztą nawet jakby jakiś był to co z tego - nie podałeś żadnych wymagań. Do sprawdzenia towaru w magazynie możesz równie dobrze użyć Safari, jeśli masz stany wystawione via www.

#3 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 02 czerwca 2011 - 23:01

Aplikacja webowa to chyba najlepsze rozwiazanie

#4 garfild72

garfild72
  • 71 postów

Napisano 03 czerwca 2011 - 21:11

Aplikacja webowa to chyba najlepsze rozwiazanie

dziekuję za wszystkie odpowiedzi , dokładnie to chodzi mi o sprzedaż towaru i abym za pomocą ipada mógł sprawdzać ilościowo i dostępność towaru , czyli magazyn nic dodać nic ująć , prosze o blizsze info w sprawie tej aplikacji webowej gdyż nic mi nie wiadomo jakaś nazwa czy coś , dziekuję .

#5 dyndas

dyndas
  • 4 424 postów

Napisano 03 czerwca 2011 - 22:25

dziekuję za wszystkie odpowiedzi , dokładnie to chodzi mi o sprzedaż towaru i abym za pomocą ipada mógł sprawdzać ilościowo i dostępność towaru , czyli magazyn nic dodać nic ująć , prosze o blizsze info w sprawie tej aplikacji webowej gdyż nic mi nie wiadomo jakaś nazwa czy coś , dziekuję .

Chyba nie bardzo rozumiesz... Żeby sprawdzić stan 'czegoś' 'gdzieś', to 'gdzieś' musi działać 'jakiś' serwis www ( serwer ) który dane dotyczące 'czegoś' udostępnia. Wtedy przy pomocy przeglądarki webowej ( to się nazywa klient. np. Safari, Firefox, IE ) możesz się do tych danych dostać.
Jedyny problem który może się w takiej sytuacji pojawić to taki, że niektóre serwisy webowe wymagają konkretnego typu przeglądarki - np. Internet Explorera - przez Safari Ipada się do takiego serwisu nie dostaniesz.
Program, dzięki któremu będziesz mógł sprawdzić stan magazynu w którym żaden tego typu serwis nie działa, z przyczyn oczywistych nie istnieje.

//T

#6 garfild72

garfild72
  • 71 postów

Napisano 04 czerwca 2011 - 16:56

Chyba nie bardzo rozumiesz... Żeby sprawdzić stan 'czegoś' 'gdzieś', to 'gdzieś' musi działać 'jakiś' serwis www ( serwer ) który dane dotyczące 'czegoś' udostępnia. Wtedy przy pomocy przeglądarki webowej ( to się nazywa klient. np. Safari, Firefox, IE ) możesz się do tych danych dostać.
Jedyny problem który może się w takiej sytuacji pojawić to taki, że niektóre serwisy webowe wymagają konkretnego typu przeglądarki - np. Internet Explorera - przez Safari Ipada się do takiego serwisu nie dostaniesz.
Program, dzięki któremu będziesz mógł sprawdzić stan magazynu w którym żaden tego typu serwis nie działa, z przyczyn oczywistych nie istnieje.

//T

dziekuje za info , tak na zakończenie tematu jesli ktos prowadzi firme w dzisiejszych czasach bez komputera się nie obejdzie chodziło mi tak dokładnie o program podobny do np. wfmag w którym prowadzimy sprzedaż towaru czyli magazyn, wypisywanie faktur itp. , o podobny program mi chodziło , dziekuje .

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych