Super super
Przemion, kiedy dokładnie planujesz odwiedzić Polskę? Napsiz to może się coś uda na Twą cześć zorganizować :roll:
[ Dodano: 2005-11-08, 11:06 ]
P.S. JSG przez Twoje błędy czasem dostaję gęsiej skórki! :evil:
[MMM] Spotkanie przy jabłkach
Rozpoczęty przez
Heidi
, 22 paź 2005 08:23
56 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08 listopada 2005 - 11:01
Napisano 08 listopada 2005 - 17:26
Super super
Przemion, kiedy dokładnie planujesz odwiedzić Polskę? Napsiz to może się coś uda na Twą cześć zorganizować :roll:
...moją co... :roll:
Będe od świąt do pewnie sylwestra, jestem bez planów jak dotąd, więc mogę gdzieś jakiś meeting nawiedzić, w ramach swobodnie postępującej integracji użyszkodnikow tego forum. Co zaczyna się rob?ć coraz ciekawsze... :twisted:
Napisano 09 listopada 2005 - 00:01
szedłem sobie dziś od metra do placu politechniki i dokłdnie na przeciwko sadu jest fajna knajpa w suterenie o nazwie piano bar... czy to nie zawielkie zboczenie spotykać się "z widokiem na sad" :?:
A integrować się trzeba bo od samego komputra to bolą i niszczą się oczy i plecy..
[ Dodano: 2005-11-09, 00:13 ]
co z tym umieszczanie wybranych zdjęć... :?: ruszać się lenie... Haidi/ Jojstic/Macabra...
A integrować się trzeba bo od samego komputra to bolą i niszczą się oczy i plecy..
[ Dodano: 2005-11-09, 00:13 ]
co z tym umieszczanie wybranych zdjęć... :?: ruszać się lenie... Haidi/ Jojstic/Macabra...
Napisano 10 listopada 2005 - 16:44
:oops: :oops: :oops:
kompletnie wylecialo mi z glowy...
nawet nie bede wymyslac powodu mojej nieobecnosci...
:oops: :oops: :oops:
od jutra zaczne jesc orzeszki :?
Napisano 11 listopada 2005 - 00:17
no ja myśle że Ci wstyd... nieładnie postąpiłaś... naprawdę było smutno bez ciebie... musisz się przeprowadzić bo nie jesteś już z mazowsza..
Napisano 14 listopada 2005 - 13:18
kurcze, tak pieknie mialo byc, nawet malzonce wytlumaczylem ze nie bede myl okien bo wazne spodkanie mam, a tu mi moja dyrektor kreatywna przysyla maila zeby nic na weekend nie planowac bo robota jest:( Ale nastepnym razem przyjde chocby sie walilo i palilo. Slowo harcerza!
Napisano 14 listopada 2005 - 14:18
Z braku reakcji na na apel odnośnie umieszczenia przez osoby obecna na MMM wybranych zdjęć do pozostałych obecnych sam dobieram zdjecia:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych