Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Oryginalność słuchawek Monster Beats

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1045 odpowiedzi w tym temacie

#551 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 14 stycznia 2012 - 13:25

Nie, nikt nie poda. Juz bylo podawane, wystarczy przejrzec 3 strony do tyłu, albo kupic w apple store

#552 Miciek

Miciek
  • 72 postów

Napisano 14 stycznia 2012 - 14:01

Kurde, znalazłem djshop, tam są za 579zł ale był jeszcze jakiś sklep chyba na J co były tam za 499zł chyba...

#553 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 14 stycznia 2012 - 14:06

Wszystko trzeba za was robic, nikt nie potrafi sam poszukac.
Monster Beats Tour DJ-SKLEP_COM KRK GW GRATISY (2039248395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

#554 Miciek

Miciek
  • 72 postów

Napisano 14 stycznia 2012 - 14:27

No tak ale tam nic nie pisze o gwarancji;/. Znalazłem eFlash.pl i djshop. Tam są podobno 100% oryginalne. A według was te są ? Monster Beats Tour DJ-SKLEP_COM KRK GW GRATISY (2039248395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

#555 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 14 stycznia 2012 - 15:12

Jezu... Podaje ci link na tacy. Nie , tam nic nie pisze o gwarancji. Tam JEST NAPISANE o gwarancji. Radze czytać opis aukcji i przejrzec Starsze tematy gdzie dokladnie JEST NAPISANE o tym sklepie do ktorego link podaje. Jezeli nie - zapraszam do apple store. Lub do zakupu na allegro za 50zł.

#556 tores.

tores.
  • 1 149 postów
  • SkądMontrouge

Napisano 14 stycznia 2012 - 16:19

Dziwne na stronie sklepu te same słuchawki 399. Aż 100 PLN taniej niż na aledrogo
DJ-SKLEP djsklep dj sklep djshop shop cd odtwarzacz mp3 gramofon mikser

#557 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 14 stycznia 2012 - 19:44

Dziwne na stronie sklepu te same słuchawki 399. Aż 100 PLN taniej niż na aledrogo
DJ-SKLEP djsklep dj sklep djshop shop cd odtwarzacz mp3 gramofon mikser

Fajnie, ale to sa iBeats, a nie Tour.

#558 aerO^

aerO^
  • 894 postów

Napisano 14 stycznia 2012 - 21:11

Oba sklepy eFlash i dj-sklep sprzedają oryginały, nie macie się o co martwić.

#559 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 14 stycznia 2012 - 22:42

Oczywiscie kolega wyzej ma ravje, byla juz o tym dyskusja. Jednak jak widac nikomu nie chce sie przejrzec pare stron do tylu, tylko zadawac wciaz te same pytania :/

#560 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 15 stycznia 2012 - 11:55

Moje solo po 4-5 miesiacach maja pare wad... Guma odkleja sie od pałąka, jedna czesc sluchawek ktora sie sklada, luzno sobie lata, mam nawet pekniecie 1-2cm przy jednej ze sluchawek na tej gumie, sam nie wiem od czego, dbam o te sluchawki jak o zadne inne, uzywam przewaznie tylko w domu a tu takie rzeczy... Nie polecam solo, jezeli Solo HD naprawde sa lepsze to tylko HD. Jakosc wykonania jest naprawde dosc slaba, juz nie mowie o tym okropnym matowym plastiku gdzie zawsze zostaja slady ktorych sie potem bardzo ciezko pozbyc. Co najlepsze ostatnio wzielem te sluchawki w pokrowcu do szkoly. Nie wiem jak je trzeba uzywac zeby nic sie nie dzialo. Sluchawki na stoprocent oryginalne, teraz pytanie, czy da rade jakos je naprawic, oddac na gwarancje? Bo to naprawde przeszkadza, ta cala guma ledwo sie trzyma, jedna czesc sluchawki tam gdzie nei ma kabla jest tak luzna, ze dziala jak wachadlo, nie mowiac o peknieciu. Podobno tez firma Beats Audio rozstaje sie z Monsterem, nie wiadomo co dalej, firma szefa Interscope Jimmiego i Dr.Dre ma prawo do marki i wygladu, udzialy w tej firmie ma HP i HTC wiec raczej sluchawki nadal beda robione tylko pytanie czy beda tak samo wygladaly, dzialaly, beda takiej samej jakosci. Wiadome jest ze nie bezdie juz kabli od monster, co jest dla mnei duzym minusem, bo kable akurat sa bardzo dobre.

#561 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 15 stycznia 2012 - 12:17

No jak niby takie oryginalne to wez paragon i idz do sklepu??? No i co z tego ze sie rozstaja? Nadal beda robili beatsy. O to czy glosniki i kable bedzie robil monster czy nie monster to zafna roxnica...

#562 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 16 stycznia 2012 - 22:36

No jak niby takie oryginalne to wez paragon i idz do sklepu???
No i co z tego ze sie rozstaja? Nadal beda robili beatsy.
O to czy glosniki i kable bedzie robil monster czy nie monster to zafna roxnica...

Zamierzam wyslac na gwarancje, tylko jestem ciekaw czy za takie wady dostane nowe.

No nie wiem czy zadna. Monster to producent calych sluchawek, beats to tylko marka sama w sobie, reklama i wykorzystanie wizerunku Dre. Cala technologia tych sluchawek, wykonanie, kable to sprawa firmy monster, teraz gdy bedzie robila inna firma, wyglad i wykonanie, jak sam dzwiek pewnie sie zmienia. Nie jest tez pewne czy sluchawki nadal beda wychodzic jako osobne modele, jezeli HTC ma wiekszosc udzialow, moze dodawac sluchawki tylko do swoich smartfonow i tabletow, tak samo HP do laptopow.

#563 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 17 stycznia 2012 - 09:04

Jezeli ma pęknięcia to wątpie zeby przyjeli gwarancje, ewentualnie mozesz próbowac na niezgodnosc z umowa. Słuchawki są produkowane przez beats. monster to tylko naklejki i znaczki na sluchawkach, etui itp. A to ze htc i hp moga wykorzystywac ta technologie to co? Htc robi juz telefony z beatsami, ale sluchawki ktore dodaja Do zestawu to zwykle sluchawki ze znaczkiem beats, poza solo ale wtedy cena rosnie.

#564 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 17 stycznia 2012 - 11:36

Płacić 1500 zł, by po 4 miesiąc odsłuchać na gwarancje BEZCENNE!

#565 AdrianoSprinter

AdrianoSprinter
  • 1 121 postów
  • SkądŁódź

Napisano 17 stycznia 2012 - 11:43

1500zł ? Za solo ?

#566 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 17 stycznia 2012 - 12:31

1500zł ? Za solo ?

Heh, nie ma co z nim pisac, gosciu ciagle szuka tutaj zadymy.

#567 mikol

mikol
  • 159 postów
  • SkądDąbrowa Górnicza

Napisano 17 stycznia 2012 - 16:07

Słowo co do sprawy jaką tu opisałem, sprzedawca napisał mi aby wysłać mu paczkę za pobraniem na jego adres zamieszkania, także widzę że sprzedawca okazał się w miarę uczciwy, wyślę paczkę jak najszybciej i dam wam znać jak dostanę pieniążki, Dzięki za pomoc ! ;)

#568 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 17 stycznia 2012 - 16:10

Haha masz rację BEZCENNE, kupuje niedługo B&W ;)

#569 Marcin9601

Marcin9601
  • 1 postów

Napisano 17 stycznia 2012 - 16:58

co powiecie o tych słuchawkach ciekawego,
patrzac na cene mozliwe ze podroby, ale zdjecia raczej na to nie wskazują,
a i wysyłka jest z chin [url=http://allegro.pl/sluchawki-monster-by-dr-dre-pro-detox-new-i2044117393.html]SŁUCHAWKI MONSTER BY DR. DRE PRO, DETOX NEW! (2044117393) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url],
jak myslicie zwracac na nie w ogole uwage.

#570 maaciek

maaciek
  • 29 postów

Napisano 17 stycznia 2012 - 22:06

Zdjęcia na to nie wskazują bo wszystkie są z internetu. Odsyłam na stronę firmy. Słuchawki w tej wersji to koszt grubo ponad 1500 zł. Za taką cenę na aukcji nawet nie dostanie się Tour'ów.

#571 Miciek

Miciek
  • 72 postów

Napisano 17 stycznia 2012 - 22:45

Moglibyście podać stronę na którą muszę wpisać kod seryjny i zobaczyć czy to orginałki czy nie:p
Kupywałem tutaj :Monster Beats Tour DJ-SKLEP_COM KRK FA GW (2060784777) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

#572 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 17 stycznia 2012 - 22:57

Haha masz rację BEZCENNE, kupuje niedługo B&W ;)

Nie, nie piłem do Ciebie Arturze. Tak tylko mi się nasunęło.. Moim zdaniem powinny być wytrzymalsze za taką kwotę, nie uważasz?

#573 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 17 stycznia 2012 - 23:08

Uważam.

#574 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 18 stycznia 2012 - 08:30

Marcin9601: tak, to oczywiscie oryginaly. Tylko nie ma miestety control talk, w zamian za to w zestawie jest murzyn który przrzuca utwory. Oryginalne detox'y kosztuja ponad 2 tysiace zlotych. Liczysz na to ze to samo dostaniesz za 400zl? To najbardziej chamskie podroby, z wygladu sa niemal identyczne a jakosc dzwieku jest jak ze sluchawek z biedronki. allegro ma to w dupie i i tak nie usuwa aukcji.

---------- Wpis dodano o 08:30 ---------- Poprzedni wpis dodano o 08:26 ----------

Miciek: a co, nie poznajesz ze to oryginalne sluchawki? To trzeba bylo kupic podrobki. Kazdy kto troche sie na tym zna odroznia oryginalki od fake z zamknietymi oczami.. Zreszta tak jak mowie jeseli nie poznales po jakosci dzwieku, to byla to kiepska inwestycja. Sluchawki kupowane w tym sklepie sa oryginalne. Nie istnieje taka strona. Tzn. Istnieje ale nie obejmuje modelu tour, tylko studio, solo hd, studio pro. A i tak czesto jest omylna, bo produkt sprzedawany z wystawy sklepowej, outletu monster, refurbished ma numer wykasowany z bazy.

#575 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 18 stycznia 2012 - 11:03

abovePL: powinny być. Dlatego juz ich nie produkuja i zastapily je solo hd z rzekomo bardziej wytrzymalym plastkiem :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych