Witam,
Przeszperalem siec, ale jakos nie znalazlem odpwiedzi na moje pytanie. W kazdym razie nic co by mi dalo 100 % pewnosci (jedni pisza, ze tak, inni ze nie).
Zalozmy, ze mam Ipada 1 z zainstalowanym Skype i dzwonie do kogos innego uzywajacego skype (skype-to-skype). Wiem, ze Ipad 1 nie ma kamery, i oczywiscie z tego prostego powodu nie oczekuje, aby druga strona polaczenia widziala mnie. Chcialbym jednak wiedziec na pewno czy jezeli druga strona polaczenia ma kamere to przynajmniej ja bede sobie mogl (na ipadzie 1) ogladac obraz z jej kamery ? Idealnie byloby, aby jakis praktyk (z ipadem i uzywajacy skype) mogl podzielic sie ze mna informacja.
Dziekuje
Marcin
P.S. Dodam (nie wiem czy to ma znaczenie), ze po drugiej stronie wspomnianego wyzej polaczenia bedzie najczesciej ipod touch. Czyli mamy Ipad 1 -> Ipod touch.
Ipad 1 + Skype + wideo (w jedna strone)
Rozpoczęty przez
plitfyg
, 24 maj 2011 18:05
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 maja 2011 - 18:05
Napisano 24 maja 2011 - 18:41
Tak będziesz widział obraz z kamery tej drugiej osoby.
Sam posiadam iPada 1 i często tak właśnie korzystam. Rozmawia się bardzo dobrze.
Napisano 24 maja 2011 - 18:49
Dziekuje za pomoc. Powodzenia.
Marcin
Napisano 24 maja 2011 - 21:32
ogólnie to na iPada nie jest przystosowana aplikacja na Skype. owszem działa, ale jest taki sam 'wygląd' jak u iPhone'a. jak Ci nie przeszkadza 'wyrośnięta' aplikacja, to śmiało możesz korzystać bez dyskomfortu
ja również korzystam z skype na iPad'zie(1G), i dobrze działa, jestem zadowolony
Napisano 25 maja 2011 - 00:05
ogólnie to na iPada nie jest przystosowana aplikacja na Skype. owszem działa, ale jest taki sam 'wygląd' jak u iPhone'a. jak Ci nie przeszkadza 'wyrośnięta' aplikacja, to śmiało możesz korzystać bez dyskomfortu
ja również korzystam z skype na iPad'zie(1G), i dobrze działa, jestem zadowolony
Jak sie nie ma co sie lubi .......
Dziekuje za pomoc. Marcin
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty