Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Katalogowanie Muzyki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 szymon544

szymon544
  • 42 postów
  • SkądPolska

Napisano 23 maja 2011 - 19:15

Mam iP 2g 16 gb pomyślałem żeby wgrać na niego sobie kilka płyt muzyki lecz w iP muzyke da się odtworzyć tylko za pomocą iPoda mam pytanie.Czy da sie jakoś skatalogować muzykę.Mój iP jest po JB

#2 Arek F.

Arek F.
  • 144 postów
  • SkądKraków

Napisano 23 maja 2011 - 19:21

pomyślałem żeby wgrać na niego sobie kilka płyt muzyki lecz w iP muzyke da się odtworzyć tylko za pomocą iPoda

No i w jaki sposób koliduje tu jedno z drugim? :/

Wgraj muzykę do iPhone'a używając do tego iTunes.

#3 iGor S.-8e6949e8a8

iGor S.-8e6949e8a8
  • 675 postów

Napisano 23 maja 2011 - 19:30

Włóż płytę do komputera z włączonym iTunes, kliknij w iTunes na tą płytę, następnie zobaczysz tam opcję zgrywania. Gdy zgrasz te płyty, będziesz je miał w Bibliotece iTunes. Jeśli chcesz, załóż nową listę, przy podłączonym iPhone kliknij go w iTunes, wybierz zakładkę Muzyka i zaznacz opcję, która najbardziej Ci odpowiada.

#4 szymon544

szymon544
  • 42 postów
  • SkądPolska

Napisano 23 maja 2011 - 19:45

Sorka nie podkreśliłem jednego.Ja mam płyty ale w mp3 igor - przyda mi się to co napisałeś ale niestety teraz mi to nic nie pomorze.Nie ma może jakiegoś programu w cydii służącego do katalogowania muzyki ?? Program categories jest do tego zbliżony ale on segreguje aplikacje i tworzy foldery.Potrzebne mi cos takiego samego tylko ze do muzyki

#5 Sebol

Sebol
  • 501 postów

Napisano 23 maja 2011 - 21:39

przecież iTunes robi to samo bez zabawy w katalogi. Używa do tego tagów. Myślisz, że iTunes wrzuca wszystko do jednego wora i buszujesz po tysiącu plików w poszukiwaniu tego konkretnego?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych