Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

joost

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
148 odpowiedzi w tym temacie

#1 czesio

czesio
  • 213 postów
  • Skąd3Miasto

Napisano 18 kwietnia 2007 - 21:08

Testował ktoś z was może i przy okazji ma zaproszenie bo chętnie bym sprawdził to cudo

#2 tomasz

tomasz

• 10 988 postów

Napisano 18 kwietnia 2007 - 21:14

Link byś chociaż podał - http://www.joost.com/

#3 czesio

czesio
  • 213 postów
  • Skąd3Miasto

Napisano 19 kwietnia 2007 - 00:50

Przepraszam ale taki ze mnie leń.A dla tych co nie wiedzą tak w skrócie to telewizja interaktywna calkowicie za darmo(jak na razie i mniejmy nadzieję ,że tak pozostanie)zyski mają być z reklam, na których emisję sie zgadzamy podczas instalacji.Póki co niektórzy pewnie powiedzą ,że bez rewelacji ,ale moim zdaniem ma potencjał tym bardziej ,że trwają rozmowy z "wielkimi świata mediów".Jest niestety małe "ale", a mianowicie żeby móc zobaczyć co i jak trzeba dostać zaproszenie,bądź zarejestrować się na stronie i cierpliwie czekać aż takowe dostaniemy, z tym że niewiadomo kiedy to nastąpi ,a znam przypadki dwu miesieczne i wlaśnie tego chcialbym sobie zaoszczędzić bo nie dość ,że leń to jeszcze niecierpliwa ze mnie bestia.A więc jeszcze raz ,jeżeli ktoś ma na zbyciu zaproszenie to będę ogromnie wdzięczny

#4 orzels

orzels
  • 759 postów

Napisano 19 kwietnia 2007 - 02:26

Z tego co sie orientuje, to zaproszenia nie sa na zbyciu, poza tym trzeba sie w aplikacji logowac, uzywajac swoich danych. Wiec nie sadze aby ktos kto zdobyl dostep do Joosta (mocno okrojony na dzien dzisiejszy) tak chetnie sie go wyzbyl.. ;) Inna sprawa ze jak na razie aplikacja nie jest zbyt stabilna, lista kanalow raczej uboga, jakosc... w miare dobra. Na plus nalezy zaliczyc mozliwosc obslugi przez FrontRow, czyli mozna potraktowac Maczka jak ciekawy telewizor, lezac z pilotem w lapie. Wyglada przyszlosciowo, lecz to beta, pamietajmy o tym.

#5 Grooby

Grooby
  • 913 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 kwietnia 2007 - 07:20

Testowalem, jak przyjde dzis do pracy (za ok 1h) to postaram sie opisac co i jak :) G.

#6 spoco

spoco
  • 1 035 postów
  • SkądWawa

Napisano 19 kwietnia 2007 - 09:10

ja tysz bym chcial potestowac ;)

#7 Grooby

Grooby
  • 913 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 kwietnia 2007 - 10:18

Witajcie, Wiec tak, dostalem sie do Bety po dlugim (bardzo dlugim) czasie oczekiwania, po otrzymaniu maila do sciagniecia sa 2 wersje, Mac'owa i Winzgrozowa. Instalka zajmuje ~17MB. Po instalacji wita nas czarny screen z muzyczka i napisem Joost. Z menu mozna wybrac sobie rozne dostepne kanaly typu "World strongest man 2005" :) hehe. Majac lacze 512/512 aplikacja straszliwie przycinala wideo, 2 sek sekwencji i potem 10sek bufforowania, prawdopodobnie jest to wina mojego operatora (ich routing ssie). Ogolnie jakosc video dobra, muzy dobra, menu intuicyjne, lecz rewelacja na miare skype tego bym nie nazwal :) Jak tylko bede mial na koncie jakies invitki to napewno je wam rozdam. G.

#8 czesio

czesio
  • 213 postów
  • Skąd3Miasto

Napisano 19 kwietnia 2007 - 12:02

Tak jak pisałem może teraz nie jest to cudo ,ale powinno być nieźle(pamiętajmy ,że jest to beta).Co do łącza to niestety ,ale poniżej 1MB/s to nie ma co podchodzic(będzie mało komfortowo).A na zaproszenie to ja i tak będę "cierpliwie" czekał ,jeżeli znajdzie się jakiś dobroczyńca.

#9 banan

banan
  • 765 postów
  • SkądChi-Town, Rëmiô, Gotenhafen

Napisano 19 kwietnia 2007 - 13:19

Wiadomosc dla nie Intelowcow - u nas Joost (jeszcze) nie dziala.
  • raptou lubi to

#10 swistak

swistak
  • 235 postów

Napisano 19 kwietnia 2007 - 17:11

hmm... przygladalem sie temu z daleko i tak mysle ze coraz bardziej korci mnie by wyprobowac, ma ktos moze invite? :) i jak wyglada kwestia formatu w ktorym przesylany jest strumien? jakis wlasny joosta pewnie? Da sie to powiedzmy... nagrywac?

#11 Grooby

Grooby
  • 913 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 kwietnia 2007 - 19:14

Pare screenshotow:

http://img.ipoland.org/joost_beta/

G.

#12 reRESERVEDFX

reRESERVEDFX

/////AMG

• 2 111 postów
  • SkądBurr Ridge, IL

Napisano 20 kwietnia 2007 - 02:23

Jezeli ktos ma invitation to bardzo bym byl happy gdybyscie mi wyslali :) Z gory dziekuje rereservedfx [at] gmail [dott] com

#13 Katesh

Katesh
  • 49 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 20 kwietnia 2007 - 07:51

Jeśli ma ktoś zaproszenie to bardzo poproszę. piotr.kolakowski(at)gmail.com

#14 ClassicGOD

ClassicGOD
  • 1 643 postów
  • SkądTychy

Napisano 20 kwietnia 2007 - 08:05

Jezeli ktos ma invitation to bardzo bym byl happy gdybyscie mi wyslali :) Z gory dziekuje

rereservedfx [at] gmail [dott] com

Jeśli ma ktoś zaproszenie to bardzo poproszę.
piotr.kolakowski(at)gmail.com

Poszly oba :P
Wiecej nie wysylam bo mi 1 zostalo ;)
  • reRESERVEDFX i Katesh lubią to

#15 spoco

spoco
  • 1 035 postów
  • SkądWawa

Napisano 20 kwietnia 2007 - 08:08

to moze ktos cos dla mnie znajdzie ??? spococo (at) gmail (dot) com

#16 Katesh

Katesh
  • 49 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 20 kwietnia 2007 - 08:29

Dzięki śliczne!

#17 ClassicGOD

ClassicGOD
  • 1 643 postów
  • SkądTychy

Napisano 20 kwietnia 2007 - 09:05

to moze ktos cos dla mnie znajdzie ???

spococo (at) gmail (dot) com

Niestety to jedno co mi zostalo mam zarezerwowane dla znajomego - popros tych co im yslalem, tez powinni miec po 3 ;)

#18 czesio

czesio
  • 213 postów
  • Skąd3Miasto

Napisano 20 kwietnia 2007 - 10:02

A ja dostanę jeszcze jakieś. PROSZĘ

#19 Heidi

Heidi
  • 830 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 kwietnia 2007 - 10:05

Już dostałem. Dziękuję.

#20 Katesh

Katesh
  • 49 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 20 kwietnia 2007 - 13:33

Chciałem wysłać ale nie mam ani jednego zaproszenia?! nie wiem dlaczego?! BTW rejestracja dokonywana jest dopiero po zainstalowaniu i uruchomieniu programu więc teoretycznie wystarczyło by udostępnić program.

#21 Grooby

Grooby
  • 913 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 kwietnia 2007 - 13:48

Bo zaproszenie dostajesz po jakims czasie a nie zboundlowane z aplikacja :) Poczekaj chwile i dostaniesz pare :) Nie wystarczy uruchomic programu bo mozesz zalozyc konto w joost tylko podajac swoj adres email na ktory dostales zaproszenie, czyli jak podasz inny to nie zalozy ci konta. G.

#22 tomasz

tomasz

• 10 988 postów

Napisano 20 kwietnia 2007 - 14:21

To i ja poproszę jedno zaproszenie code (at) myapple (dot) pl

#23 banan

banan
  • 765 postów
  • SkądChi-Town, Rëmiô, Gotenhafen

Napisano 20 kwietnia 2007 - 15:12

2 poszly jeszcze mam jedno - (EDIT) poszly wszystkie

#24 syfon

syfon
  • 125 postów
  • SkądJersey (the old one)

Napisano 20 kwietnia 2007 - 15:37

To ja tez prosilbym o zaproszonko jesli komus jeszcze zostalo recmar(at)gmail(dot)com

#25 spoco

spoco
  • 1 035 postów
  • SkądWawa

Napisano 20 kwietnia 2007 - 21:34

tyle poszlo a ja nie dostalem :/ spococo (at) gmail (dot) com

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych